"Fırsat Reyonu" başlığı forumdaki diğer başlıklardan biraz farklı işliyor. Bunu planlamadık, kurallarını oluşturmak için kafa patlatmadık, oturup tartışmadık, sadece anlayışlı olup, konudan herkesin nasıl daha iyi faydalanabileceğini merak edip, elimizden geleni forumca yaptık.
Gelinen noktada gayet iyi bir yerdeyiz. Şu an konuyu kaç kişinin takip ettiğini ben göremiyorum bu yüzden sayı veremeyeceğim ama forumda açık ara en çok takip edilen konu olduğu kesin.
Takip edilmesi demek, bu başlığa yazılan her bir mesajın üyeye bildirilmesi demek. Mail ile bildirim seçeneğini işaretleyen üyelerin de olduğunu düşünürsek, yazdığınız her mesaja bir mail alan üyeler var ve bunların sayısı az değil.
Az önce temizlediğim 134. sayfada 22 mesaj vardı ve sadece 7 fırsat vardı. Yani her 3 mesajdan biri, fırsat değil. Ve konuyu takip eden pek çok üye için spam mail (istenmeyen mail deyip özetlemiş olayım) anlamına geliyor...
İhtiyacımız olan tek şey karşılıklı anlayış, tabiki paylaşılan bir ürün kötüyse, tecrübeleriniz varsa kesinlikle forumdaşları uyarınız ve bunu bu konu altında yazınız.
Fakat rica ediyorum, paylaşılan ürün ile ilgili detay sorulacaksa olabildiğince özel mesaj atmaya çalışın. Örneğin şoktaki ürünün çıkış değerlerini ampul aydınlatmalarını merak edenler, lütfen özelden sorsunlar. Ve bu soruları cevaplayan "paylaşımcı üye" de soruların cevaplarını paylaşıma dahil etsin. Yani paylaşımını düzenlesin, gelen sorulara göre, paylaşım içeriğini zenginleştirsin. Böylelikle tek bir mesajla, aynı ürün hakkında tüm bilgiyi vermiş olsun. Birisi ampul gücünü sorar, ona ayrı cevap verilir, diğeri şarj gücünü sorar ona ayrı cevap verilir, başkası eski fiyatını sorar ona cevap verilir ise çok sayıda insana çok sayıda istenmeyen mesaj gitmiş olacak.
3 şeyden lütfen çekinmeyin;
1- mesajlarınızı düzenlemekten, bilgi eklemekten
2- özel mesaj yoluyla sorular sormaktan
3- Gerektiğinde şikayet butonu ile mesaj şikayet etmekten
Herkese iyi forumlar ve anlayışı, işbirliği için şimdiden çok teşekkürler. Bu konu iyi bir takım çalışmasına örnek, daha da iyi bir hale getirebiliriz