Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum hakkındaki şikayetleri çözelim

Forum yönetimine soruyorum.
bazen birşeyler aratıyorum arattığım kelime Ve kelime gruplarından pek verim alamıyorum Çıkan sonuçlar zaman olarak çok karışık çıkıyor Şöyle yeniden eskiye doğru sıralattırabilsem güzel olurdu . Belki foruma böyle bi arama eklentisi. Modifiyesi eklenebilir değişirtirilebilir .

Scudo
bazen birşeyler aratıyorum arattığım kelime Ve kelime gruplarından pek verim alamıyorum Çıkan sonuçlar zaman olarak çok karışık çıkıyor Şöyle yeniden eskiye doğru sıralattırabilsem güzel olurdu . Belki foruma böyle bi arama eklentisi. Modifiyesi eklenebilir değişirtirilebilir .
Çok iyi öneri. Zaman zaman ben de yaşıyorum bunu.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Çok iyi öneri. Zaman zaman ben de yaşıyorum bunu.
Bu durumu konu altında karmaşık olarak beliren en beğenilen mesajlar uygulamasıyla birlikte bir kaç defa dile getirdim, bu "en beğenilen" mesajların genelde popülist yazılar olduğunu, espri içerdiğini de dile getirdim. Yanlış hatırlamıyorsam @cazci moderatörümüz, uygulamanın istek üzerine getirildiğini talep olması durumunda kaldırılabileceğini ifade etmişti.
Ancak bunun için ne yapılması gerektiğine emin değilim. Şu an bu isteğin dikkate alınmadığını ya da olumlu değerlendirilmediğini düşünüyorum.
Forumda güncel konulardan daha fazla geçmişte yazılmış mesajları okuyan biriyim. Forum resmen derya deniz. Son defa ben de rica etmiş olayım.

Bu arada var olan bir konu altına yazmak yerine yeni konu açmak forumu çöplüğe çevirdiğinden üye arkadaşların neden bu konuda tepki gösterdiğini de anlamış oluyoruz. Geçmişte açılmış konular da tasnif edilerek en alakalı başlıklar altında birleştirilebilir.

Örnek vermek gerekirse sele boyu ayarlamayla alakalı bir arama yapıyoruz diyelim. Çıkan konu başlıklarının bir kısmı bunlar;

Bisiklette ergonomik ayarlar: Sele

Bir de yukarıda bahsettiğim durumdan dolayı konu içeriği karman çorman. Forumda konu-mesaj taşıma yetkisine sahip moderatör arkadaşlar arama yaptıkça bu tarz başlıkları tasnif ederse bence çok iyi olur.

Yetkili notu: İlgili başlıklar birleştirilmiştir. Teşekkür ederiz.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
başlıkta ilk mesajdan sonra çıkan kısaltılmış mesajlar ( herhalde en çok beğeni alan mesajlar )
ben onları direk geçiyorum Çünkü o başlığa girince komple bütün mesajlara göz atıyorum okuyorum .
Zaten o mesajlar 2 satırı gösteriyor devamı için bi yere daha tıkla vs.

boşa yer ve zaman kaybı .

Tek rahatsız olan ben değilmişim demek ki .

Forumun arama motoru verimsiz. Aradığım konuyu Google yazıp forumdaki başlığa öyle ulaşıyorum.

Hic bir yere konu acamiyorum aradigim aksesuarlar ve sormak istediklerim var yardim lutfen.

@Raptoid Her yeni gelen bir şeyler sormak için başlık açsa ne olur bu forumun hali :kötü:

Neyle ilgili soracaksanız Arama kısmından ilgili bir başlık bulup oraya yazabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve Cemal Ç.
Başlık açmak çözüm olmuyor. Ama başlık açmadan da iyice kazı yapmak lazım eşelemek lazım forumu . Özellikle arama yapınca. Bi 2010 mesajı çıkıyor bi 2016. Bi 2020. Çoğu mesajtaki yazılar resimler. Miladını doldurmuş . Bazı başlıkların birleştirilip sabitlenmesi lazım . Başlığı da ona göre ayarlamak lazım .

herkesin bisiklet alınca bi listesi oluyor almak istediği . Herbirisinin bi başlığı olup sabitlense herkes altına yazar. Sorar cevaplar . Böyle başlıklar birden fazla var Dağınık ve güncelliğini yitirmiş .

birde bir iki başlık açılsa. Beğendiklerim / beğenmediklerim. Diye. Herkes sıralamadaki ürünlerden Kullandığım ürünler vs . Beğenip beğenmediklerini yazıp tecrübelerini yazarlar . Misal. 1.Sırada. Kask olsun. Kullanıcı şu maskı kullanıyorum şunu kullandım beğendim. Şunu kullandım beğenmedim . 2.Sırada eldiven maddesi. 5. Sırada pompa. 6. Sırada dış lastik vs vs gibi

Özellikle arama yapınca. Bi 2010 mesajı çıkıyor bi 2016. Bi 2020. Çoğu mesajtaki yazılar resimler. Miladını doldurmuş .
Aynı konuyu içeren bir sürü başlık var forumda, onların tasnif edilmesi, birleştirilmesi, boş başlıkların silinmesi lazım, ona katılıyorum. Ama post'u tarihine bakarak değerlendirmek saçma. 2010 öncesi yazılmış ama dolu dolu içerikli bir sürü post görmüşlüğüm var. Forumun amacı da o zaten, yazılan şeye ebedilik sağlamak. Yoksa açalım bir reddit veya discord, soran sorsun cevabı verilsin toplu msn messenger gibi bi ortam olsun. Forum böyle bişey değil ki.

@can_celik öncelikle saçma olan birşey yazmadım . Siz yanlış anlamışsınız.

@ugurus Alıntı yaptığım kısımda güttüğünüz mantık bana göre saçma.

@ugurus Alıntı yaptığım kısımda güttüğünüz mantık bana göre saçma.
“Kask” yazıp aratın mesela . Çoğu mesajdaki yazılar ve resimler miladını doldurmuş yani. Ben eski mesajlar hepsi çöp silelim demiyorum , eksi mesajlar kötüdür işe yaramaz demiyorum . 2005 yılında olsun okurum beğenirim .
Arama yapınca olan biteni söylüyorum .

“Sizin güttüğünüz mantığa “göre yazdığım saçma ise Doğrudur haklısınız.

“Kask” yazıp aratın mesela . Çoğu mesajdaki yazılar ve resimler miladını doldurmuş yani. Ben eski mesajlar hepsi çöp silelim demiyorum , eksi mesajlar kötüdür işe yaramaz demiyorum . 2005 yılında olsun okurum beğenirim .
Arama yapınca olan biteni söylüyorum .

“Sizin güttüğünüz mantığa “göre yazdığım saçma ise Doğrudur haklısınız.

merhaba,
miladi doldurmak -> miadini doldurmak bu kucuk hatirlatmayi yaptiktan sonra esasa gecelim.

yukarida size baska kullanicilar da forumun var olma mantigini ozetle aciklamis. forum platformlari discord, reddit gibi guncel verilerin one cikarildigi yerler degil. Amaclari da bu degil zaten, girilen veriler silinmiyor/guncellenmiyor. Eger sizin icin onemli olan veriler guncel veriler ise sag ust kosedeki arama ikonuna tikliyoruz, oradan detayli aramayi seciyoruz. En altta, ara butonunun hemen uzerinde "Siralama sekli" secenegi var, oradan "Tarih" olan secenegi isaretlerseniz forumun sahane detayli arama ozelligi size en yeni verileri sunuyor, 2005 yilindaki girdileri en son sayfalara giderseniz goruyorsunuz.

merhaba,
miladi doldurmak -> miadini doldurmak bu kucuk hatirlatmayi yaptiktan sonra esasa gecelim.

yukarida size baska kullanicilar da forumun var olma mantigini ozetle aciklamis. forum platformlari discord, reddit gibi guncel verilerin one cikarildigi yerler degil. Amaclari da bu degil zaten, girilen veriler silinmiyor/guncellenmiyor. Eger sizin icin onemli olan veriler guncel veriler ise sag ust kosedeki arama ikonuna tikliyoruz, oradan detayli aramayi seciyoruz. En altta, ara butonunun hemen uzerinde "Siralama sekli" secenegi var, oradan "Tarih" olan secenegi isaretlerseniz forumun sahane detayli arama ozelligi size en yeni verileri sunuyor, 2005 yilindaki girdileri en son sayfalara giderseniz goruyorsunuz.
Ben bunu bilmiyordum açıkcası. Teşekkür ediyorum 👍🏻

• Beğen
Tepkiler: umutcelik
merhaba,

Ben de bilmiyordum çok faydası oldu teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: umutcelik
Forum olayı miadını doldurmuş bir şey bence. Alışkanlıkla sürüyor. Bunu içinizden geleni yazın yada silinebilir gibi başlıklardan anlayabiliyorum. Ebedi mesaj bırakmak değil etkileşim isteği daha ön planda. Zaten soru cevaplar forumdaki içeriğin çok önemli bir kısmını oluşturuyor fotoğraf başlıklarını saymazsak.
Forum üyeleri aynen göç etse, yani içerik üretimi benzer olsa reddit formatına hemen geçebilirim ben. Yazdığım şeyleri değiştirememek ve silememekten rahatsız oluyorum forumlarda. Bu yüzden pek fotoğraf, kişisel bilgi falan da paylaşmıyorum.

@Anonim hak vermekle birlikte, anında etkileşim herkesin arzu ettiği bir şey değil yalnız. Mavi tikin (görüldü) hayatımıza girmesinden çok rahatsız olmuştum. WhatsApp kesinlikle bir mecburiyet benim için. Sosyal medyadan da aynı şekilde el çekmek istiyorum ama iş gereği olmuyor.

E-posta sanırım en medeni iletişim şekli.
Forum da teknolojinin kararınca kullanıldığı yıllardan kalma bir alışkanlık olabilir. Ya da biz eskiyi özlüyoruz bilemiyorum.

Bu arada yukarıdaki mesajıma dönüş yaparak örnek verdiğim konuları birleştiren yöneticimize teşekkür ediyorum.

Forum olayı miadını doldurmuş bir şey bence. Alışkanlıkla sürüyor. Bunu içinizden geleni yazın yada silinebilir gibi başlıklardan anlayabiliyorum. Ebedi mesaj bırakmak değil etkileşim isteği daha ön planda. Zaten soru cevaplar forumdaki içeriğin çok önemli bir kısmını oluşturuyor fotoğraf başlıklarını saymazsak.
Forum üyeleri aynen göç etse, yani içerik üretimi benzer olsa reddit formatına hemen geçebilirim ben. Yazdığım şeyleri değiştirememek ve silememekten rahatsız oluyorum forumlarda. Bu yüzden pek fotoğraf, kişisel bilgi falan da paylaşmıyorum.
kvkk ve gdpr uyumsuzlugu bambaska mesele forum icin. defalarca buraya yazdim, link verdim, aciklamaya calistim ama yonetim gayet net kurallari anlamamazliktan geliyuor.
Kisisel bilgilerinizi foruma yazdiniz diyelim, forumdan ayrilmak istiyorsunuz kanunlara gore olmasi gereken verilerimi sil ozelligi yok. Kisisel verileriniz olan postlarinizi teker teker bulup, yonetime bildirip sildirmeniz gerekiyor.

Forum hakkındaki şikayetleri çözelim!

Forum hakkındaki şikayetleri çözelim!

Eskiden yükleyebildiğim videolar artık yüklenmiyor.
Sorunun dosya uzantısında olduğu yazıyor ancak birden çok dosya uzantısına çevirip tekrar tekrar denedim. Yine olmuyor.
En son yüklemeye çalıştığım dosyanın uzantısı .mp4. Boyutu da 1.54 mb gibi oldukça ufak bir boyut.

1648798992969.png

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Geri