Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum hakkındaki şikayetleri çözelim

ali tekintüre

Daimi Üye
Tepki
135
Forumun yavaş olması ve ilan verme sorunları hakkında mesajlar okuyorum.Yığıntı ve yavaşlama durumunu gidermek için özellikle ilanlarda fotoğrafsız,kısa ve tek sayfalık ilan verme çözümü konulsun.ilanla ilgilenenler kendi mail ve telefonlarıyla alış verişi yapsın,fotoları vs..mailleriyle halletsin.Forumda fotoğraf konusu abartılı ve çözümsüz.Sadece cafede ve şahıslar arası iletişim yığıntıyı engeller..

Bu kadar kullanılan sitenin imkanlarına göre çalışması normal aslında,sabırsızlık şikayetlere yol açıyor mu ne??

• Beğen
Tepkiler: Salih Dinçer
Scudo
Yanlış anlaşıldım galiba. Bunu isyankar bir şekilde söylemedim. Böyle bir sorun var ortada ve ben en azından site yöneticilerinin bilmesi veya diğer site kullanıcılarında bu problemi yaşayıp yaşamadığını öğrenmek istedim. Ayrıca açtığım konunun silinmesini gerektirecek ne yazdım onu da merak ettim doğrusu?

• Beğen
Tepkiler: ali tekintüre
Yok ben zaten kendi sabırsızlığımı söyledim fakat yazılanlarda gerçek.bende şikayet ettim ayrıca sizin mesaj silinme olayı bana da yapıldı???benim mesaja cevap bile gelmedi bakın bir.ben kendim cevap yazdım..

2013 yılından beri üyeyim ama aktif bir kullanıcı değilim, satmak istediğim bir bisikletim var, ilan vermek istedim ama henüz onaylanmadı sanırım bazı şartları yerine getirmem gerekiyor. bu işin ticaretini yapmıyorum, sattığım bisiklet belki de forumdaki birini çok memnun edecek, madem ilanlar gözden geçiriliyor, başkaca şartların aranmasına gerek var mı? Kısaca, satış ilanı veren kişi belirli bir süredir üye ise, satıcı, spammer, vb değilse, temiz temiz kendi bisikletini satıyor ise ilanının onaylanmasında ne sakınca olabilir?

Sitenin her kuralına uydum. Yarım saatimi ayırarak bütün kuralları okudum. Hemen konu açabilmek için her konuya saçma mesajlar yazmamak için sabrettim. En nihayetinde konu açabilecek seviyeye geldim ve açtım. Türkçe Öğretmeni olduğum için dilime dikkat ettim. İnsanlardan insan oldukları için yardım alabilmek için ve insan gibi iletişim kurabilmek için insanca kelimeler seçtim. Açacağım konuyla ilgili araştırmamı yaptım ve bilgi bulamayarak konumu açtım. Ama gelin görün ki açıklama bile yapılmadan konu siliniyor. Ve yine eminim ki bu tepkim insanlar tarafından görülmeden onay almadan silinecek. Lütfen sağduyulu olun. Madem kabul etmiyorsunuz başlık açmamı. Bana gerekçesini söyleyin. Böyle yönetim olmaz! Olmamalı! Lütfen bu konuya ilgi gösterin. Forum kullanmayı bilmeyen insanlardan bıkmış olabilirsiniz hak veriyorum fakat düzgün kullanmaya çalışan insanların önüne taş koymayın!

Emirhan Bey silinmemiş olabilir. Belki başka bir konu ile benzer içeriktedir birleştirilmiştir. Kontrol ettiniz mi ?

Forumda arama yaptım fakat bulamadım. Konumla ilgili aklıma gelen anahtar kelimeleri girdim fakat bulamadım. Birleştirildiyse bile yanlış çünkü konumun benzerleri elbette vardır fakat ben bunu soru cevap forumunda spesifik bir soru üzerinden yönelttim. Tek istediğim bana gerekçe sunulması. Forumda spam yapmadan aktif olmak isteyip, işleyişi öğrenmeye çalışan yeni bir üyenin hiçbir şeyden haberi olmadan konuyu bulamaması üzücü. Tepkim buna.

Ben 2017 den beri üyeyiyim ilan veremiyorum siteye anlayamıyorum durmadan siliniyor ilanlarım.Ufak bir geri dönüş olsa çok sevinicem.

Forumda tecrübesi olan arkadaşlar size soruyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
2007 senesinde kayıt olmuşum.50 den fazla mesajım var ismim soy isim profilde yazıyor.
Sahibinden de 728749951 ilanın aynısını buraya açmaya çalışıyorum. Temiz bir bisikletim var bilinçli bir kullanıcıya satmak isterim.
Rica ediyorum neden ilanım yayınlanmıyor neyi yanlış yapıyorum.

Son düzenleme:
Yanlışımız sanırım bu forum sitesini seçmek, değer vermek, bir kullanıcısı olmak istemek. Bana hala bir geri dönüş yapılmadı.

Market kisminda yeni girdigimiz henuz onaylanmamis ilanlarimizi goremiyor muyuz? Oglen bi ilan girmistim ama su an goremiyorum. Yoksa silindigi icin mi goremiyorum?

"evimizde kalan gezginler" adlı başlıkta ülkelerarası tur yapan bisikletçileri evlerinde ağırlayan bisikletseverlerden birine paylaşımda bulunduğu konuyla ilgili bir soru sordum.Bir süre sonra soruyu özelden sormam gerektiğini ve mesajımın silindiğini belirten bir mesaj aldım. Her soruyu özelden sormak şart ise bu forumun amacı ne? Forumun amacı bilgiyi paylaşmaktır

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Siteye Googleplay yada appstore uygulaması gelmeli bence

ben sanırım biraz aptalım yardımcı olur musunuz? konu açmak istiyorum ama nereden açıldığını bulamadım. lütfen yardımcı olun

50 yorum sonrası. O ana kadar mevcut konulara yorum yazmanız isteniyor.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve HakanAydn
Sayın @3 göbekli bisikletçi açmak istediğiniz konu ile alakalı bir konu ve ya ileti bulunuyor mu onuda araştırabilirsiniz? Böylece o kadar yorum yazacağım diye uğraşmazsınız da.

sormak istediğim şey biraz garip. disk fren bisikletin diski kirlendi. temixlemek için çıkarlamıyım. ama diskin alyanlar ile bağlı olması gerekn yerlerde düz kapak tarzı şeyler var. muhtemelen döndürünce çıkıyo ama zorlamaya kıyamıyorum.

İşte böyle basit sorular için her katılan bir konu açsa, ölme eşşeğim ölme. 😅 Disk frenlerle alakalı konuları aramanızı öneririm.

Geri