Ahmetgitar
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 5.388
- İsim
- Ahmet
@Kudret Kurtcebe çok ilginç, tüketim karşıtı çevreciler başlığında yalan yanlış kaynaklar üzerinden siyonizm, Yahudi karşıtlığı ve komünizm hakkında doğru olmayan eleştiriler yapıp şimdi burada siyaset konuşulmasına karşıyım diyorsunuz. Herhalde siyaset belirli konular üzerine konuşulunca oluyor.
Mesela komünizm karşıtı.isek siyaset konuşmak sorun olmuyor.
Aynı şey din için de geçerli, imam hatipli bisikletçiler başlığı sorun olmuyor -ki olmasın.
Peki ateist bisikletçiler başlığı olabilir mi? O da olsun öbürü de. Fikrim bu.
Ama biri olmayacaksa diğeri de olmasın.
Din üzerine konuşunca tamam iyi hoş (bence de) ama ateizme vurgu yapılırsa hoşlanmıyoruz.
Eğri oturup doğru konuşalım, sadece kendi sevdiğimiz fikirlere karşı demokratız.
@mehmet.ali dini paylaşım sebebiyle engel koymuş bana. Ben dini paylaşıma cevap vermiştim. Bana engel koyarken diğer kişiye de koydunuz mu? Beğenmediğiniz görüşü engellemek doğru mu?
Bence değil.
Mesela ben özellikle karşıt fikirleri okumaktan hoşlanırım. Benim gibi düşüneni okuyarak neden vakit kaybedeyim. Zaten benim gibi düşünüyor
Selamlar...
Mesela komünizm karşıtı.isek siyaset konuşmak sorun olmuyor.
Aynı şey din için de geçerli, imam hatipli bisikletçiler başlığı sorun olmuyor -ki olmasın.
Peki ateist bisikletçiler başlığı olabilir mi? O da olsun öbürü de. Fikrim bu.
Ama biri olmayacaksa diğeri de olmasın.
Din üzerine konuşunca tamam iyi hoş (bence de) ama ateizme vurgu yapılırsa hoşlanmıyoruz.
Eğri oturup doğru konuşalım, sadece kendi sevdiğimiz fikirlere karşı demokratız.
@mehmet.ali dini paylaşım sebebiyle engel koymuş bana. Ben dini paylaşıma cevap vermiştim. Bana engel koyarken diğer kişiye de koydunuz mu? Beğenmediğiniz görüşü engellemek doğru mu?
Bence değil.
Mesela ben özellikle karşıt fikirleri okumaktan hoşlanırım. Benim gibi düşüneni okuyarak neden vakit kaybedeyim. Zaten benim gibi düşünüyor
Selamlar...