Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum sansürü ve ifade özgürlüğünün engellenmesi

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Kudret Kurtcebe çok ilginç, tüketim karşıtı çevreciler başlığında yalan yanlış kaynaklar üzerinden siyonizm, Yahudi karşıtlığı ve komünizm hakkında doğru olmayan eleştiriler yapıp şimdi burada siyaset konuşulmasına karşıyım diyorsunuz. Herhalde siyaset belirli konular üzerine konuşulunca oluyor.
Mesela komünizm karşıtı.isek siyaset konuşmak sorun olmuyor.

Aynı şey din için de geçerli, imam hatipli bisikletçiler başlığı sorun olmuyor -ki olmasın.
Peki ateist bisikletçiler başlığı olabilir mi? O da olsun öbürü de. Fikrim bu.
Ama biri olmayacaksa diğeri de olmasın.

Din üzerine konuşunca tamam iyi hoş (bence de) ama ateizme vurgu yapılırsa hoşlanmıyoruz.

Eğri oturup doğru konuşalım, sadece kendi sevdiğimiz fikirlere karşı demokratız.

@mehmet.ali dini paylaşım sebebiyle engel koymuş bana. Ben dini paylaşıma cevap vermiştim. Bana engel koyarken diğer kişiye de koydunuz mu? Beğenmediğiniz görüşü engellemek doğru mu?

Bence değil.
Mesela ben özellikle karşıt fikirleri okumaktan hoşlanırım. Benim gibi düşüneni okuyarak neden vakit kaybedeyim. Zaten benim gibi düşünüyor :)

Selamlar...

Scudo
@dodurgalı_06

Sadece bugünkü konu olarak düşünmeyin, daha önceki dönemlerde fırtınalar koptu burada, yaptığımız en fak bir gönderme büyük bir yangının ilk kıvılcımı olabiliyor.

@Ahmetgitar

Yok engeli sadece sana koydum kendi görüşümde olana koymadım. Dini konudaki çizgimi geçtiğiniz için o da. Yoksa siyasi görüşlerimizde çoğu zaman zıt düşer ama okumaktan keyif alırım. Mesajımın sadece orasını cımbızlamanızda enteresan olmuş.

@Ahmetgitar

ahmet bey size teşekkür ettim bakın gördünüz değilmi

ahmet bey ,
yalan yanlış dediğiniz kaynakların en doğruları olarak aytunç altındağı tavsiye ederim ,kendisi rahmetli oldu siyonizm hakkında tapınak şövalyeleri hakkında
bakın ahmet bey artık siyaset konuşmayacağıma dair söz verdim kendime,
çünki burada huzur kaçıyor ,bakıyorumki birbirinize giriyorsunuz ,artı dini konularda ve hiç bir şey yazmamayı yeğliyorum her kafadan bir ses çıkıyor buda beni rahatsız ediyor ortak paydada buluşamıyorsunuz ,buda sıkıcı
ayrıca burada ben asla kral değilim burada ben bir adet bisiklet emekçisiyim ,bilmem anlatabildinmi ,
bisiklet forumun kuralları varsaki var burada siyasetin yasak olduğu dini konuların yasak olduğu söylenmekte ,insanların birbirine olan düşmanlıkları ortaya çıkmakta peki ortak zemin ne olacak
bana kalırsa demokrat olacağız tabi karşılıklı özveri olacak
adam dine inanmıyor ise onun kafasını kimsenin kesemeyeceği gibi, dine inanıyorsada kimse onun kafasını kesemez ,yok böyle bir şey
demokratlık zor iştir ahmet bey,

@mehmet.ali iletiyi cımbızlamış değilim. Canonturk ten tanıdığınızı oradan toplu isyan edip ayrılmanız gibi beni ilgilendirmeyen.şeyler yazmışsınız.
Engelleme gerekçeniz ilgimi çekti ve soru sordum.
Cımbızlamak başka bir şey.
Söylenen bir sözün kısa bir bölümünü anlama aykırı olarak alıp karşıdakine kullanmak gibi bir anlamı var. Ben böyle bir şey yapmadım :)

@Kudret Kurtcebe bahsedilen iletilerde söylediğiniz sözlere dair verdiğiniz kaynakların doğru olmadığını.dahası öyle kaynaklar olmadığını gördüm. O sebeple yalan yanlış dedim.
Şimdi Aytunç Altındal diyorsunuz.
Rahmetliyi özellikle üniversitedeyken çok okur takip ederdim.
Kimdir Aytunç Altındal? Araştırmacı SİYASİ yazar.
Tamam işte yukarıda siyaset konuşulmasın diyen de sizsiniz.
Buradaki çelişkiyi söylüyorum ben de zaten.

Selamlar.

@Themaner

dönem hassas ,birlik ve beraberlik ise aynen varım,,,

@cahitakin
O kadar güzel yazmışsınız ki alıntıladım, gözden kaçıran olursa okusun diye.

Ellerinize sağlık.

@Ahmetgitar

ahmet bey size bir daha teşekkür ettim ama siz etmediniz önemli değil ,
şu bi gerçek ortaya çıktıki o kaynakların nasıl sahte olduğunun kanıtını lütfen buraya link atarak tüm forum nezdinde gösterirseniz size aynen teşekkür ederim ,ve minnettar kalırım yoksa o kaynaklar aynen doğru diye gider,bu arada bir kaynakta şudur,o kitabı alın ve okuyun itiraflarım david rockefeller muhakkak kitabı alın ve okuyun ne demiş david bey,,
evet arkasındayım lafım ama nasıl anlatacam derdimi peki ahmet bey ,bak yukarda birbirinizi yemişsiniz daha önce ben sizleri nasıl barıştıracam burada, dine inananları ile dinsizleri, nasıl ortak paydada barıştıracam söylermisiniz, birbirinizi yemenizimi seyredecem, yoksa yememenizimi.

@Kudret Kurtcebe
Abi aynen teşekkür ediyorum ne kimseyi tam tanırım ne bilirim isimleri sadece okudum yani. Kimi genç kimi yaşlı kimi yönetici kimi o kimi şu da hepimiz birlikteyiz bu forum için tek gerçeklik bisiklet bunun farkına varmak lazım

@Ahmetgitar
Cımbızlamaktan kastım ilk cümlenizdir, yazdığıma tahammül edememişiniz gibi hissettim yanlışsa kusura bakmayın. Ayrıca canonturkten tanıdığımı size söylemiş olsaydım "sizi" canonturkten tanıyorum derdim. Benim anlatmaya çalıştığım canonturktede yaptık siyaseti hep birlikte sildirdik ve çoğu değerli üyesi silindi zarar gördü idi.
Yine tekrarlıyorum ana konusu bisiklet olan bir forumda siyaset foruma zarar verir. Sebebini hepimiz biliyoruz en hoşgörülümüzün bile tahammül sınırı çok aşağılarda. Bağlandığımız şeyler hakkında karşıt görüşe kulak veremiyoruz nedir bunlar? Din, siyasi görüş, ırk ve futbol. Mesela ben hayret ediyorum forumda yıllardır bir beşiktaş konusu var ve hala her sene yenilenir. Neden kapanmadı o konu anlaması güç :)

Memleket olarak zor dönemden geçiyoruz zaten her taraf şucu, bucu kaynıyor, oysa biz en azından bisiklet forumda sadece bisikletçi olarak kalalım tek gayem budur. Yoksa siyasetse bende yaparım hemde kralını ama bölünmeye gerek yok şu ortamda.

• Beğen
Tepkiler: enn_es
@mehmet.ali
Eyvallah abi

@Kudret Kurtcebe
kimse siyaset konuşayım diye bisikletforum'a girmiyor, burası çok açık, sadece ekonomi ya da özgürlüklerle ilgili bi konu olduğunda ucu zorunlu olarak yönetim şekline değiyor. ama olayın ucunun dine dayanmasının hiç bi anlamı yok zaten sadece popülist kaygılarla kullanılıyor din yine burada da, yani din allah muhammed yaziim de birileri çıkıp beğensin diye, o yüzden dini foruma alet etmek zaten en saçması, zaten kimsenin konuşmaması konuyu buraya bağlamaması gerekir, ben din konuşmuyorum demek bile gereksiz zaten ne alakası var.

tartışmaları okumak bile insanı yoruyor
bukadar çok insanın olduğu yerde kavga etmeden dini ve siyasi tartışma olması zor iş
yöneticiler hangisini takip edecekte hangisini düzeltecek hangisini silecek hangisine izin verecek
burada olmayıverse siyasi ve dini tartışmalar zaten heryerde var
burada sadece kafa dinlesek eğlensek mutlu olsak
yada ben çokmu hayalperestim belkide boş konuşuyom

@Tasogare

açılan konular ne yazıkki dine gidince ne oluyor hoppa aynen kapanıyor .konu mezarlığı ile doldu bisiklet forum.

@mehmet.ali

size yakın olduğum kadar ahmet arkadaşada yakınım burada dinsizler ile dinlilerin ve de siyasi düşüncelerinde farklı olanları keşke elimde bi asa olsada birleştirsem ama çoğu zaman bu olmuyor millet birbirine girince ben aynen sahneden çekilirim, ortalık savaş alanına döner ve konuda aynen kilitlenir şimdiye kadar olan bu idi...

@Kudret Kurtcebe
gitmesin abi konular din'e, onu diyorum bende. siyasete de gitmese keşke ama olmuyor işte, her şey birbirine bağlı, ülkedeki özgürlük ve demokrasi seviyesi, ya siyasilerimizin söyledikler direkman benim alacağım jant setine etkiyor, böyle zulüm yapılır mı insan evladına yaa ?

@Tasogare

işte diyorumki bu nasıl olacak,hatalar yapılır ise kişi tamam ben yalnış yaptım konu ile alakalı olmayan mesaj attım diyebilecekmi geri adım atabilecekmi ?
örnek siyasi düşüncesi farklı olan evet burada yalnışımı yakaladınız diyebilecekmi ?

@Kudret Kurtcebe

Abi dinzisler-dinliler diye ayırım yapmakta hoş değil aslında. :)

@Tasogare

Keşke gitmese ama mecbur gidiyor, zira kur konuşmak için siyaset, siyaset konuşmak içinde din mevzularına gerek duyuluyor (iktidarın dini görüşünden dolayı)

Dostlar konu siyasete gidip gitmeme değil.
Benim için mahsuru yok giderse de.

Ama konu sansür, engelleme ve bunların kişiye özel olup olmadığı.

@Kudret Kurtcebe ilgili başlığın 4 ya da 5.sayfasında var, kaynak olarak google da çok kaynak var diyorsunuz ama google da yazdığınız şeyleri aratarak sonuca ulaşılmıyor. Ama tekrar söylüyorum, siyaset konuşmayalım diyerek orada komünizm karşıtlığı ve siyonizm üzerine siz siyaset konuşmuştunuz. Ha yeni siyaset konuşmama kararı aldıysanız bunu bilemem. Sadece vaktiyle konuşup şimdi burada konuşulmasın insanlar kavga ediyor vb demişsiniz. Umarım anlatabildim.

Ayrıca teşekkür sitemi var gibi. Evet çok teşekkür ederim :)))

@Serkan Mıstınoğlu

Bu ne zaman söylenecek diye bekliyordum ben de. Kimin hayat tarzına karışıyoruz, en özgür ülkedeyiz diyoruz yani :)

@mehmet.ali

Memleket olarak zor dönemden geçiyoruz zaten her taraf şucu, bucu kaynıyor, oysa biz en azından bisiklet forumda sadece bisikletçi olarak kalalım tek gayem budur. Yoksa siyasetse bende yaparım hemde kralını ama bölünmeye gerek yok şu ortamda.

bununda altına imzamı atarım yok şuçu bucu dersek oluruz sabuncu ,,,,
yok ensesi kalınmış inceymiş vs vs
@mehmet.ali

katılıyorum ,ayrımcılık gibi düşünebilinir,günümüzde ataistler var birde dindarlar dersek daha saygıda kusur etmem herhalde,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri