Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum üyelerinin kiloları ne alemde?

@Kerim94
kılo cok oldugundan sele uyguladıgımız basınc artıyor reıs kalıtelı bır pedlı tayt ısı cozecegını dusunuyorum aynı dert bendede var.

• Beğen
Tepkiler: Kerim94
Scudo
@leintair
Bana göre bir petli tayt varmıdırki bi ara bakmıştım bulamadım, ancak özel yaptırabilirmisim, öyle oluncada bayağı tuzlu oluyor, malum öğrenci adamız.

17 yaş
1.72cm
56kg

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

29 Yaş
1,75 Boy
82 Kilo
Hedef 75-77 Kilo

Boy: 1,77
Kilo: 96
Hedef yok :) ( Not yağ oranım % 24 ) :)

@Kerim94
o konuda cok tecrubelı degılım ama forumda taytlarla alakalı bır konu ıllakı vardır bende daha almadım bende arastırıcam forumdakı konuları bır arastırmak lazım

• Beğen
1.77 91 kg

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

178 boy
70 kg.
Yaş 30
yağ oranımı bilmiyorum :acpsnr:

177 boy
79 kg.
yaş 26

Son 1.5 yıldır takip ediyorum. Her hafta ölçüyorum. Yaş 24 oldu olacak :) boy 180

image1.PNG

image2.PNG

İşe gidip gelmeye başlayalı sadece 1 hafta oldu ve 4kg verdim. Tabi bu sadece bisiklet sürerek değil. Aynı anda diyetede başladım. 1 haftadır yediğim ekmek dilimi 5 taneyi geçmez. Şeker sadece sabahları kahve veya çay ile bir bardak. Yemekte öğlenleri prinç ve makarna var ise makarna tercih ederek. Çorba çeşitlerinden az çorba şeklinde. Tamamen ekmeksiz makarnayı ekmek olarak kullanarak. Akşamları yine az yemek ve meyve çaylı bir program. Ceviz, fındık, fıstık v.s. 1 er avuç olmak kaydı ile. Akşam sekizden sonra sadece su. Sabah kalkıp hoop bisiklet üstüne :) Birşeyler elde etmek için fedakarlık lazım. Kolay gelsin.

.

@leintair
Doğru bakalım nevar ne yok

1,73 boy, 80-81 kilo endam ;) kılçıksız (cıbıl) net 79,5 gördüm dün, hatuna havamı attım :D Geçen sene 89'ları görmüştüm bir aralar. Kemer delikleri yetmez oldu, pantolonlar belden pile vermeye başladı. Henüz yetersiz de olsa bu kiloya gerilemedeki en büyük etken birkaç ay önce reaktif hipoglisemi teşhisini koyan endokrin uzmanı. Ve akabinde çikolata, şeker türevleri ve beyaz ekmeği bırakmam. Pirinç gibi glisemik indeksi yüksek gıdaları yememeye çalışmam v.s. Çalışıyorum çünkü tam olarak bırakamıyorum. Bu halde bile direkt 8-9 kilo civarı fark etti. Abur cubur faslı tamamen bitti. Kahve makinasından bile kahve almıyorum. Tatlının hastası olduğumdan mütevellit ev yapımı tatlılardan yiyiyorum ama nefsi köreltmelik sadece, eskisi gibi bana çıka değil. Ambalajlı her şeyi yemeyi bıraktım. Ara öğünlerde tamamen fındık fıstık badem vb. tüketiyorum artık. Sabahları kahvaltıda roka, tere dere otu vb. Hem mide rahatlıyor, hemde vücut level atlıyor. :harika:

Boy:181
Kilo:74
Bisiklete başladığımda 33 yaşında 87 kg bir adamdım.

• Beğen
Tepkiler: Seya ve ToroMir
4 yıldır haftada ortalama 200 Km. tempolu sürmeme rağmen 74 kilodan aşağı düşemiyordum. Son birbuçuk ay ekmek, her çeşit hamurişi, şeker,pirinç ve abur cuburu kestim ve an itibarıyla 68 kiloyum ve kilo vermeye devam ediyorum.

@Kerim94 decathlondaki xxl taytlar bana oluyor ayni kilolardayiz.hatta birkac giymede dahada genisliyor :). Taytlar esnek malzemeden yapildigi icin cok rahat oluyor bi sikinti cikaracagini zannetmiyorum

• Beğen
@Kerim94

İçinize iç çamaşırı gibi giyebileceğiniz taytlar var şikayetinizi ortadan kaldıracaktır diye düşünüyorum.

(link)

(link)

• Beğen
Yaş 49.
Kg 60
Boy 166

Kışın da haftada 4-5 saat bisiklet kullandığım için..
Yaklaşık 15 yıldır kg boy böyle ve değişmez.:)

• Beğen
Tepkiler: Aytaç DİREK
Geri