Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum üyelerinin kiloları ne alemde?

@omeronatt
biraz da yaş meselesi. ;)

@MtbHastası01
matematik hesaplamalara sabi formüllere güvenme. Bir diyetisyene git ve ölçsün.

Scudo
boy 1.84, kilo 75, yağ oranı %4 çıktı

kuzenin boy benimle aynı 130 kilo, yağ oranı %28 çıktı :D

yaş 33 oldu bu arada daha da kilo almam heralde ne düşüyor ne çıkıyor

@Cem Ç Yağ oranın nasıl %4 cıkıyor dünyanın en iyi fitnesscılarında bile yüzde 6 nın aşağısına düşmüyor :)

@MtbHastası01

gençken fazla protein amıno asıt almak yuzunden desem

@MtbHastası01

amino asit yağ yakar kas kütlesini arttırır karbonhidrat almazdım gerçi bünye zaten yağ yakıyor ne kadar karbonhidrat alsamda

fazla çalışıyor bende hormonlar çok sık yemek yememe rağmen bu yaşıma kadar hiç kilolu olmadım

Boy: 1.81
Kilo: 77

Niyeyse aklima izdivac programlari geldi:krsn::krsn::krsn:
68 kiloyum, 170 boyum var, bu ara biraz sinavdi suydu buydu derken kilo aldim 63 idim 2 ay once.

5 kere felan 100 kg civarına çıkıp 70-80 kg lara indim. şuan 75 artık almıyorum kilo.

Ben bir tek bende var sanıyordum, meğer kanayan yaramızmış. Bunu buraya koyalım dursun :eek:

TEMSİLİ DEĞİL.png

@Karaduman Eurosport'dan takip ediyorum. Yayın sırasında bazı internet kanalları da veriyormuş ama benim bu konuda bilgim yok maalesef.

@MtbHastası01
kas diye belirtmişsin yazarken. kas+kemik dememişsin. O yüzden uyardım.

• Beğen
Tepkiler: Ruhullah.Grbz
yaş 28 boy 171cm kilo 97 :D obez değilim ama sınırdayım bu arada arkadaşlar ben yeni katıldım tanıtım mesajı yaptım ama yayınlanmadı nedendir acep

Kısa bir turdan sonra Şile'de bir boşnak köyünde mola. Önümde sarımsak yoğurtlu bir boşnak mantısı. Hayır demek olur mu? :) Tüm forum üyeleri adına yiyorum.

20170429_161643.jpg

@Cem Ç bir yanlışlık olsa gerek %4 yağ oranı olsa kaslarınızın liflerine kadar teker teker parçalı gözükür. Kimyasal ilaçlar olmadan yüzde 4 ile yaşanmaz kimyasal ilaç derken p.tozu bcaa felan demiyorum steroidden bahsediyorum. Yağ oranınızı bir daha ölçtürün derim.
Boy 1.70
Yaş 22
Kilo 81
Kaslıyım biraz :)

Geri