Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum üyelerinin kiloları ne alemde?

Scudo
Yaş 43 1.76 88 kg sonbaharda 85 civarı iken belki de 80 in altına inerim diyordum ama 90 a merdiven dayadım ... :agla:

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
32 yaşındayım, 1.87cm/87kg'yim. Uzun süredir 82kg'ye düşmeye çalışıyorum, göbeksiz ve yansız ideal forma o kilolarda kavuşuyorum. Eskiden her baharda uzunca bi tur yapıp bir anda 6-7 kilo atardım ama bu sene pek mümkün değil, o yüzden ev bisikleti bakınıyorum. Şimdilik halıda hafif tempo 1 saat koşup statik elektrik yüklenmeye ve ağırlık kaldırmaya devam. :D

boy 167 kilo en son 78dim ama sanırım 82 83 olmuşumdur

Evet 82 kiloyum hala devam vermeye , yemeyede devam , spora da devam bakalım ne olacak.
Boy 1.65 yazmayı unutmuşum

1.83 boy 90 kg son 1aydır yarım gün çalışıyoruz 2haftası evden çalıştık 6kilo almışım 😁

Boy:1.76
Kilo:62
Benim kilo hep aynı hiç değişmez.
Bir zamanlar 65 kiloda takılmıştım. Ye, iç, yat yöntemiyle zor bela 70 oldum, geçemedim. Derken bir iş kazası, 15 gün koma, 7 ay hastahane 53 kiloya indim. Sonra işsizlik safhasında 89 kg'a kadar gittim. Sonra tekrar 74 kg'a düştüm. Geri çıktım, 83'e takıldım 🙂. Çok pis yağlı göbek kaldı işsizlik zamanından hatıra 😅.

51 yaş
179 boy
kilo ...geçiniz....😁
100 filandı sanırım 1.5 ay öncesi.. 5 aldım rahat...işin güzeli yokuş çıkarsam yesemde veriyorum. 1 haftada (yasak düş 5 gün) 250 km yaptım...1-1.5 vermişimdir...zaten bu düşünce beni yokuşa vurdurtuyor...
aslında diyorumki madem tura çıkacağım, depo dolu olsa dahamı iyi sanki..🤔🙂

yaş: 51 boy: 1.79 kilo :76 geçen yaz bisiklet ile işe gidip gelme sayesinde yemek programımı bozmadan 4 kilo verdim

Yaş 44 boy 1.65 , kilo 82 virüse rağmen :D , bu başlığa hem ayar oluyorum hemde yorumları okuyunca gülmekten kopuyorum.
Kışın üşümeyim diye içtiğim kelle paçalar en az yarım ekmekli, kürü fasülyeler, Allahım tereyağlı o bulgur pilavları, en güzelide kaymaklı ayva tatlıları yokmu suçlu onlar, benim tombul ve tıknaz bedenimin bir suçu yok ha.

İşin tuhaf tarafı yaz kış hiç değişmedi , bisikletten inmedim hiç. 6 aylık sonbahar ve kış döneminde rahat 2000 km geçtim. Soğuklarda hastalanmayım diye Allah'ın vermiş olduğu envai yiyeceği, meyveyi gömdüm mideye.

Kilo çok etkiliyormu çok değil ama yakışmıyor be abi. Veririm sorun değilde kış gelince soğuk bahanesiyle yine alırım kesin. Haydi hayırlısı bakalım. :harika:

Yaş 38, boy 184, kilo 74.

Böyle yazınca bana bile güzel göründü ama göbek aldı başını gidiyor :)

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
5 yıl önce ne güzel 80 kg. daydım. Sonra ipin ucu kaçtı ve 90'ları gördüm. Son dönem de hastalık, iş yoğunluğu, corona derken 100 kg. oldum.

Boy 185 cm.
Kilo 100
Yaş 38

Corona biter bitmez kiloların canına okuyacağım!

Yaş 38, boy 184, kilo 74.

Böyle yazınca bana bile güzel göründü ama göbek aldı başını gidiyor :)
Selam bu ölçülerde göbek ciddi boyutlarda olamaz diye diye düşünüyorum :) Biraz egzersiz ve şekeri keserek öldürebilirsiniz onu. :)

Yaş 46, Boy 173, kilo 85. Biçimsiz vücut + biraz göbek.
Ben aslında kolay kolay kilo almazdım. 15 yıldır bir grafiker olarak oturarak çalışmanın sonucu bu. Ama kolay canına okurum ben bu durumun da, önüme çıkan işler güçler engeller bana yol vermiyor.
Ha gayret havalar az daha toparlansın, işe bisikletle gidip geleceğim diyorum da, antrenman yapabileceğim haftasonum bile kalmadı ki yasaklardan?

Selam bu ölçülerde göbek ciddi boyutlarda olamaz diye diye düşünüyorum :) Biraz egzersiz ve şekeri keserek öldürebilirsiniz onu. :)
Durum çok kötü değil ama vücut ince yapılı olunca TV’de UN yardımlarını gösterirken Afrikalı çocuklar görürüz ya, kollar bacaklar ince göbek şiş, ona dönüyor iş yavaş yavaş :)

Canım ne isterse ne vakit istersem yemeye de alışığım, biraz da mesleki olarak mecburi(uçan canlı).

Sadece bir 6 ay yapabildim fitness+protein ağırlıklı yemeyi, onda da 7-8 cm inceldi bel ama yoğun tempoda çok zor sürdürebilmek. Şimdi de korona bahanesiyle işten güçten kafamı az kaldırabildim de bisikletle falan uğraşabiliyorum.

Bir 6 aya işler düzelmez işsiz kalırsak deli gibi bisiklet sürerim artık, iyi tartından bakmak lazım :D

• Beğen
Tepkiler: Cem Coşkun
Geri