Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum üyelerinin kiloları ne alemde?

@ScottScale son durumunuz ne hocam. bir de merdiven olayına ben de katılıyorum ama merdivenin menisküslere yaptığı baskı bazen acı verici oluyor gerçekten

Scudo
@yusufgs3625

1 aralık tartılma günüm.1 ayda 1 kez tartılıyorum.5 gün sonra bunun kilomu yazayım :) toplamda 3 ay kadar olacak rejime başlayalı ama bunun ilk 15-20 günü spor yapmadım yürümedim ve planlı diyet yapmadım.şuan koşma pozisyonumda değilim zaten kilo olarak. gerçek değer olarak aslında 2 aydan biraz fazla rejim ve spor yapmış oluyorum.

Kendimi yemekten alamiyorum kilo 122 az once tartildim :D

boy:195
kilo : 95
Mosso Legarda 1621 MSM

kilo vermek ve yağ yakmak isteyen arkadaşlar ,Canan karatay ve ayça kaya kitaplarında çok iyi sıfır glisemiks index değeri düşük yemek tarifleri ve daha fazlası var.

Bisiklet sayesinde 5 yıl önce 87'den 65'e düşmüştüm. (Boy 1.81) Bisiklete devam ederken iyi beslenmeyle kiloyu 69'a dengelemiştim. Yurtdışına taşındıktan sonra bisiklete binemez oldum. (Burada kar buz eksik olmuyor, sıcaklık çok düşük, bisiklete uygun ortam yok.) Yoğun alkol tüketimi de eklenince hemen 74'e çıkmışım. Siz siz olun bisiklete ara vermeyin. :)

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
boy 170 kilo 75 bi ara kilo 81 i görünce sadece her akşam kısa mesafe yürüyerek ve her akşam masa tenisi oynayarak 2 haftada 6 kg verdim.ne kadar kilo alırsam alıyım hiç göbeğim olmadı bir de herkesin boyu mu uzun yoksa benim boyum mu kısa anlayamadım yaşımda 16.

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
Boy:178
Kilo:81

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
Boy:175
Kilo:55

Boy:175
Kilo:55

Boy : 1.83
Kilo : 79

3 ay önce kilo 92.5du.Bisiklet ve sağlıklı beslenme 3 ay da çok farkettirdi.

@selmantuncer
Daha Yeni 17 ye girdim kardeşim lise 3 e gidiyorum 1.88 90 kiloyum yani benden yola çık dışarıdan iri görünüyorum bayağı tabi vücut geliştirmenin faydasıda var

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
63 kiloyum.
168,5 cm boyum var. :komik:

@Emreatly
bi kere sürmekle kilo verilmez. şöyle 1 yıl düzenli olarak ayda en az 700 km sür bakalım, kilo vermezsen sana bisikletimi vereceğim.
yediklerini de gözden geçirmelisin tabii.

Boy : 1.78
Kilo : 92

Mart 2016 'da 9 ay önce 110kg civarıydım. Bisiklet ve sağlıklı beslenme ile 20kg civarı gitti Ayda ortalama 400km-500km civarı sürdüm.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Boy:1.84
Kilo: 76

Erciyes Granfondo öncesi 86 kiloya kadar çıkmıştım. 5 yıllık bisiklete ara verme dönemi burada bitmeli dedim ve yediklerime dikkat ederek 10 kilo azalttım. Azalan her kilo katıldığım 3 granfondo'da ortalamamı artırdı elbette, ama antrenmansızlık ciddi ciddi kendini belli etti. Bu kış indoor sezonu iyi geçirerek kendimi geçen sene ile kıyaslayacağım bahar-sonbahar arası dönemde bakalım.

30 yaş 1.78 boy 70kg yıllık 10k+ km yol

• Beğen
Tepkiler: Holiganguc
Boy 184
Kilo 97
Yaş 31

Hedef 80 :S

• Beğen
Tepkiler: AtilaF
Boy: 1.73
Kilo: 82
Meslek: Aşçı
Şu an hayatımda bisiklet yok. Bol bol pilav, tatlı ve ekmek. Ne yapayım o kadar yemeğin içinde insan diyet yapamıyor. DİYET ERKEK ADAM İŞİ. ;)

Geri