Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum üyelerinin kiloları ne alemde?

Scudo
@MtbHastası01
Değildir, orada bir hata var. 5 sene ağırlık çalışan adamın bunları bilmesi lazım :) diyetisyenlere güvenmeyin fazla

@N0YAN Yeterlimi ;)
asd.jpg

• Beğen
Tepkiler: bacobaba39
173 cm
65 kg
Normal gibi ama biraz daha kaslarımı geliştiriyorum bu aralar

@dwain bisiklet + doğru beslenme ile kilolara elveda. :)

• Beğen
Tepkiler: dwain
@MtbHastası01 oo büyük ayar verdin :)

Diyetisyen arkadaşın verdiği sayıda bir sıkıntı var.Verdiği ağırlığa iç organlar da dahilse tamam, değilse ki öyle olduğunu söylüyorsun diyetisyenini değiştir ya da eksik iç organın olabilir bi doktora görün derim zira beyin bile tek başına 1400-1800 gram arasıdır :harika:

Ekstra not: kas kütlenin fazla olması veya yağ oranının düşük olması savunduğun şeyi doğrulamıyor

Yaş 37, kilo 97, boy 177. kafiyeli, 107 kilodan indim ve hedefim 87. daha doğrusu kışın inanılmaz kilolar alıyor insan. bunun önüne geçmeli.

Boy: 1.83
Kilo: 80

Herhalde iyiyim ya :)

Yaş 16
Boy 193
Kg 84

Yağ oranım biraz fazla olduğu için bi 5-6 kilo vermem gerekiyor. Deneyimli abilerimden tavsiyeleri bekliyorum kilo vermek ile ilgili

@Serkan Mıstınoğlu

2 haftada 44 saat bisiklet üstü yapmışım sarjım olsaydı stravaya atardımda anca 5 de birini atabiliyorum

1000 km oldu 15 gunde yeni aldığım yol bilgisayarı bugun itibariyle ve kilom 1 kilo düşmedi hatta bisiklet sonrası fazla yemekten 78 kilo oldum :koptum: boy 1.84 74 kiloya düşsem uçarım herhalde :D

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Yukarıya bir tepsi baklava koymuşlar :)
180 boy
130 kilo

• Beğen
Tepkiler: notforheaven
Kilo :80
Boy :1.86
Kemik + kas :65kg
Yağ oranı :%11

1Ay 20 günde sıkı diyet, bisiklet ve basketbol ile

FB_IMG_1494479261702_1.jpg

108.4 kg dan 101.4 e geldi kilom, işin iyi tarafı %34 olan yağ oranı %28 e düştü eski Tshirt leri giymeye başladım . Hedefim vücut yağ oranını %20 ye indirmek, diyete devam.

@ismail_32

Selam olay tamamen yediğiniz besinlerden kaynaklanıyor. Piyasa yüksek oranda karbonhidrat içerikli ürünleri satıp kazandığı için sizde kan şekerini hızlı yükseltip hızlı düşüren bol karbonhidrat içerikli besinler ile besleniyorsanız ve vücudunuzun glisemik indeksi yüksek ise insulin oranınız yükselir ve hücre buna direnç gösteremez, yüksek insülin oranından dolayı ve hali ile yağ yapmaya başlarsınız. Göbek bölgesine yağ yapmanızın nedeni sentezi yapan organların orada olmasıdır. Pankreas karaciğer ve böbrekler...

Eğer kilo verirken yüksek karbonhidrat almayı bırakıp düşük karbonhidratla devam ederseniz, vücut sırasıyla karbonhidrat, protein, yağ yakacağı için az miktarda aldığınız karbonhidrat deposu bittiği zaman proteinlerinize saldırmış olacak. Eğer yeteri kadar protein almıyorsanız kaslarınız yenmeye başlayacak ve sizin kollar bacaklar incelerin iken bel çevreniz komik bir şekilde duruyor olacak.

Tek yapmanız gereken çok düşük karbonhidrat (kalitelileri hariç sebzeler özellikle), yüksek protein ve kararında yağlar (tereyağı, zeytinyağı, hayvansal yağlar) ile beslenmek, vücudunuzu endeksine göre kalp ritmi ile her gün 1 saat yürümek yada 2 saat bisiklete binmek.

Çok değil 1 ay sonra büyük fark görülecektir. :harika:

Not: Yağlar hakkında bilare konuşabiliriz.

Geri