Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum üyelerinin kiloları ne alemde?

2,5 ay kadar önce 120, şu an 94 kilo. Boy 170.
Önümde 2 ayım kaldı.
80'e inilecek, o yol bisikletine binilecek !!

Scudo
boy 1.80
kilo 78
atletizm(sprint), bisiklet ve yüzme ile aktif olarak uğraşıyorum. tabi atletizm için vucüt geliştirmeyide ihmal etmiyorum. Kilomdan memnunum ama yağ oranımı düşürmek için intermittent fasting beslenme şekline yöneldim. bugün 3. günüm şimdilik halimden memnunum bakalım sonuçlar ne olacak.

Boy 1.84. Kilo 79.3.

Aralık ayında 86 kiloydum.

Güncellendi:

Kilo: 59-60
Boy:180

Diyetle 114 kilodan 75 kiloya indikten sonra diyeti bıraktım (Boy 1,70) . Biraz kilo almaya başladım. O sırada bisiklete merak sardım ve hem spor olur kilo alımım da yavaşlar diye düşündüm. Fakat bisiklete binmeye başladığımdan beri kilo alışım hızlandı. Bacak kaslarım güçleniyor belki ondandır dedim ama göbek falan da çıkmaya başladı iyiden iyiye. 83 kiloya geldik tekrar. Bisikletle maksimum 30 km mesafe yapıyorum. Bisiklete bindiğim gün değil ama ertesi gün mükemmel bir açlık hissediyorum. Haliyle de gözüm dönüyor. Buna bir çözüm bulmam gerek. Sanırım tok tutan lifli gıdalara yönelmem lazım. Bisiklet sonrası açlığı bastırmada başka yöntemler var mıdır? Bu arada biliyorum 30 km fazla bir mesafe değil ama önceleri garfield modunda yaşarken ve spor felsefem "ihtiyacın olmadığı sürece hareket etme" üzerine kurulu olduğundan bana ziyadesiyle fazla geliyor ve yorgunluk, açlık oluşuyor.

@FatihKaanOz
Çok kontrolsüz hızlı kilo veriyorsunuz. Diyetisyene ve hekime başvurmanızı tavsiye ederim. Doğru yolda değilsiniz.

Yaş 23
Boy 177 cm
Kilo 64 kg

Sanırım biraz zayıfım.

1,74 kilo 83 2 hafta oldu salcano 060 alalı
2 kg verdim

176-178 kilo 85 civarı. Zayıflayamıyorum. Benim yediğimi yiyen açlıktan ölür. Kan testinde problem yok. Doktorun verdiği diyeti her gün uygulayamıyorum. Mümkün değil.

Boy: 1.82 (182cm)
Kilo: 86 ekmeği azaltıp 80kg inmek istiyorum :)

@Sercan Sözer

1 hafta 81 kiloya çıktım.Ramazanda işimiz iş.Boğazı tutmak şart iftarda.

• Beğen
Tepkiler: Aliekber
Yaş 24
Boy 1.79
Kilo 63 (burası can alıcı :D )

ne güzel 67 ler 70 ler geziniyor beee.
177 boy
63 kilo :agla:
IMG-20170513-WA0009.jpg

zayıflık :acpsnr:

96 kilo 114 'ten düştüm :D yas 29 salcano ile başladım trek le yola geçtim şimdi yeni yol arkadaşımı arıyorum. ( trek 1.1 e kardeşim el koydu :eek: )

Boy 187
Kilo 68

Geri