Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum üyelerinin kiloları ne alemde?

Scudo
hala 52 kilo sabit (boy 173)

yazın 71-72 lerde kışa yaklaşırken hedef 75 civarı olmak şu an 73 bandındayım :D

hala 52 kilo sabit (boy 173)
Gençken ben de çok zayıftım. Kilo almak için her şeyi denedim olmadı , özellikle hayvansal yağları . Bünye ile alakalı bir şey. Şimdi bile bir oturumda üç kişinin yediğini yerim ama yine de faydası yok .

Gençken ben de çok zayıftım. Kilo almak için her şeyi denedim olmadı , özellikle hayvansal yağları . Bünye ile alakalı bir şey. Şimdi bile bir oturumda üç kişinin yediğini yerim ama yine de faydası yok .
4 hafta önce 54 şuan 58 kiloyum :D
yıllardır kilo almıyordum değişiklik yapıyım dedim anında gösterdi etkisini.
1)kahvaltıdan yumurtayı kaldırdım tok tutuyor ancak kalori vermiyor çok kas çalışmadığım için yüksek miktarda tüketmeme gerek yok zaten.
her sabah mısır gevreği + süt gramaj olarak tartıp değer veririm sonra.
2) öğle yemeği ünide yiyorum kendi verilerine göre 1000-1250 kalori arası değişiyor.
3) akşam yemeğinde de en az öğlenki kadar kalori alıyorum gün boyu hiç ekmek tüketmiyorum.

sporlar :
haftada 3 gün koşuyorum genelde 12km/h hızda 10dk + 10km/h hızda 10dk ya da 10 hızda 25-30 dk civarı koşuyorum. yani haftada 3 gün her seferinde 3-5km civarı. kısa koşuların ortalaması 12 uzunları 10 civarı oluyor.
onun dışında haftada 3 gün şınav mekik squat vb vücut ağırlığı çalışmaları.

şuan için 60ın üstüne çıkmayı düşünmüyorum bu beslenmeyle 60ı geçerse azaltma yapmam gerek bi süre.
boy 1.77

177 cm. Normalde 60 kg'yim fakat bisikletimin maşası kırıldığı için şuan 62yim. :)

• Beğen
Tepkiler: erman35
Bende 8 ay önce 91 kiloya çıkmıştım eşimin hamileliğinde. 5 ay öncesi keyojenik beslenmeye başladım 86 kilo idim şuan 75 kiloyum keyojenik beslenmeyle şiddetle tavsiye ederim. Saatlerce yokuşu hiç acıkmadan çıkıyorum. Performansım inanılmaz arttı.

• Beğen
Tepkiler: erman35
90,1 kg
Benim için psikoloji sınır 90,0 kg idi.:tskler:
90,1 kg olmuşum da ne oldu,ahanda geçtim, korkacak bişey yokmuş, hiç bişey olmadı ki.Artık ver elini 120 kilo:cool:

kilo vermek veya almak isteyenler için herbalife öneririm. özellikle bisiklet sporu için herbalife olmazsa olmazlarımdandır.
hem zayıflamak için kullandım da hemde enerji ihtiyacı için. işe yarıyor

Valla hacı bu kilo verme işini anlamadım, ne kadar uzun yol kattetsem o kadar fazla yemek yiyesim geliyor. Yaktığımı geri aldığım gibi fazladan da kilo aldığımı düşünüyorum. Sporu bırakıp, düz yemek yemeye devam mı etsem bilemedim. :komik:

Ben hala ideal kilomdayım, hep derler boy ve kilo arası 10 birim fark olsun 1.83 boy 93 kilo, darısı sizin başınıza ?

Ben hala ideal kilomdayım, hep derler boy ve kilo arası 10 birim fark olsun 1.83 boy 93 kilo, darısı sizin başınıza ?

Kilo ile ilgili okuduğum kitapların birinde şöyle diyordu. 1.80 cm boyu örnek alıyorum kendim için. Coğrafya ve gelir dağılımına göre kilo dağılımı Anadolu kıtası 70 kg, Avrupa kıtası 80 kg, Amerika kıtası 90 kg. Benimki ve bizimki amerika standartlarında normal şu an 88 kg. :)

2 yıl içinde 81 kilodan 97 kiloya çıkmışım.Maşallah bana.Ufak ufak kilo vermeye başlamam gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Kilo ile ilgili okuduğum kitapların birinde şöyle diyordu. 1.80 cm boyu örnek alıyorum kendim için. Coğrafya ve gelir dağılımına göre kilo dağılımı Anadolu kıtası 70 kg, Avrupa kıtası 80 kg, Amerika kıtası 90 kg. Benimki ve bizimki amerika standartlarında normal şu an 88 kg. :)
Anadolu kıtasıyla beraber sekiz( 8) kıtamız olmuş oldu.
2007 de amerika’dan internet üzerinden 3 adet tişört almıştım ne olur olmaz diye 2xl sipariş etmiştim. Nerden bilebilirdim ki bana gecelik gibi olacağını.adamların afroamerikan oldukları aklıma gelmemiş ?

211604 dosyayı görüntüle

Asya diycektik hocam idare et işte ?

Geri