Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forum üyelerinin kiloları ne alemde?

188 boy 93 kilo ve yükseliyor, balkona benzemeye başlayan bölgelerim var.
 
Scudo
Bisikletimi ocakta almıştım açıkcası covidde yoğun şekilde çalıştığım için pek binme fırsatı bulamadım ama tüm fırsatlarımı değerlendirdim. Pek fazla kilo verebileceğimi düşünmüyordum 192 boy 89-91 arası git gel yapıyordum. Nisan ayında binmeye başlayabildim ve şuan kilom 84 e düştü. Vücudum uzun süre sonra gözüme ince görünmeye başladı ama şekilsiz şuan. Biraz göbek bölgesini inceltip biraz omuzları genişletmem lazım. Anladığım kadarıyla gelecek sezon bisikletin üstünde yatıp kalkacağım minnettarlığımı göstermek için 😂😂
 
107 den 90 a indim daha dusmuyor kilom 2 haftadir sabit. Ne yemeliyim veya ne yememeliyim yardim dostlar...
 
1.75 boy 65 kilo, kilo almaya çalışıyoruz bakalım
 
@mrdadash 6 yıldır defalarca kilo alıp verdim(hiö sağlıklı değil biliyorum ama napalım) kendime göre sistemi çözdüm ona göre beslenip gayet hızlı kilo verebiliyorum. Öncelikle kızartma ve paket gıdalı hiç bir ürünü tüketmiyorum ki bu zaten ömür boyu yapılması gereken bir şey. Gece beslenmesini kesinlikle yapmıyorum. Düzenli bir hayata geçiyorum. Sabah 8 de kalkıp kahvaltımı yapıyorum haşlanmış yumurta domates peynir vs. En son yemeğimi de akşam 6 dan sonraya bırakmıyorum. Gece çok acıkırsam saat 9 10 gibi yoğurt yiyorum. Karbonhidratı büyük ölçüde kesiyorum ki bana kilo aldıran temel şey tatlılar ve hamurişleri oluyor. Bunlara uyduğum sürece çok zor olmuyor isterseniz deneyebilirsiniz
 
186-188 arası boyum var her ölçümde farklı çıkıyor ne hikmetse kilom 63 biraz kilo almam gerek sanırsam
 
  • Beğen
Tepkiler: TafLan
1.80 BOY 86 KİLO ama eskiden kilom 113'tü..
 
Güncel 1.80 75.4 Kilo Mayıs Ayında 85 Kiloydum. Hedef 67-70 civarına düşmek. Ki rahat rahat irtifa alalım.
 
  • Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
Bisiklet aldığımda 84.4 idim şimdi 79 oldum. Elimden geldiğince ketojenik besleniyorum ve aynı zamanda eşimle beraber spor salonuna aktif spor yapıyoruz. Tabi benim tercihim daha çok bisikletten yana...
 
Hiç bir alışkanlığımı değiştirmeden haftada 300 km sürerek85 kg'dan 77 kg'ya hızlıca düştüm.

Hala aynışekilde beslenerek ve sürerek kilom sabit kalıyor. Ancak bem 6-8 kg daha vermek istiyorum.

Hedef için ya km artacak ya beslenme azalacak ama ikisi için de yaşam tarzım uygun değil.
 
  • Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Düzenli ve seçici beslenme ile yazın Ramazan ayının da etkisiyle baskülde 74'leri görmüştüm ne güzel. Ama sonra yavaştan ipi gevşettim, Temmuzdaki yarışta ve sonrasında koyverdim gitti :( Aburcubura yine meyletmemeye özen göstersem de her türlü tatlıyı gömüyor, o yemek senin bu börek benim gırla gidiyor ortalık. Göbek yine eski ihtişamına döndü, ibre 82'lere vurdu. Antrenmanları da boşlayınca iyice bir hımbıllık çöktü üzerimde kaldı. İrade gösteremiyor dünya nimetlerinin zevklerine dalıyorum :D nasıl kıracağız bu zincirleri bilemiyorum. :kötü:

Şuydu buydu derken uzun süredir 82-83 bandına demir attık :D işin kötüsü teknik daha yukarı diyor :p Acil eylem planı değil de yapısal reformlar lazım bana :bsmagryr:
 
2 yıl içinde 81 kilodan 97 kiloya çıkmışım.Maşallah bana.Ufak ufak kilo vermeye başlamam gerekiyor.
Karantina döneminde 101 kiloya kadar çıktım.Ama sonrasında yediklerimi azaltarak ve yürüyüşle 93 kiloya düştüm.Şuanda da 94 kiloyum.86-88 aralığına inebilirsem muhteşem olacak.
 
  • Beğen
Tepkiler: TafLan
1.76 boy ve 70 kiloydum.. 70 kg.'dan 1 kg. yukarı çıkamıyorum, iki hafta önce İstanbul-Bodrum Bodrum-İstanbul turumdan döndüğümde 62 kg. olmuşum.
 
180 - 83
geçirdiğim trafik kazası sonrasında bir hayli kilo aldım fakat şimdi tekrardan kilo vermeye başladım. 3 aya zımba gibi olurum 😅
 
Boyum 1.82 lerde kilom da 60-65 arası inip çıkıyor.
 
  • İnanılmaz
Tepkiler: Clal
Keyif diye yaptıklarınızı bırakınca, vücudunuz keyif almaya başlıyor. Safınızı değiştirin ve vücudunuzun tarafına geçin. Bisikletiniz kadar vücudunuza da özen gösterin. Her beslenmenizde, zararlı olanlar azalmaya başlayacak kendiliğinden. Hepsi bu kadar!:harika: İnsanın, isteyip de yapamadığı hiçbir şey yok.
Yillarca 92 kiloydum. 2 senedir 71. Spor ile geç tanıştım. Kıymetini bilerek, o beni, ben onu ihmal etmeden uzun yıllar devam edecegiz. Sözümüz var birbirimize:hhhhhh:
 
@Anonim İstikrar çok önemli bir şey bence 😂😂 şahsen 1 yıl kilo değişimi görmeden sabit kalmak da büyük başarı 😁
 
Geri