Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forumun En Pahalı Bisikletleri

Bisikletinizin değeri ne kadar?

• Toplam katılım
    483
@Emre Yönlüer yok, ben özel döktürme yaptım som altından. :cool: baktım hep çalınıyo en son kaplama attırdım. :koptum:

Scudo
@chnkrmz
Hesaplarıma göre gerçekten altın olarak yapılsa 120kg gelir o bisiklet :D:p

@Emre Yönlüer benimki "titanyum light goldin alüminyum ultra str mode xx" 15 kilo geliyodu :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
@chnkrmz
Abi bizim SantaCruz'lar yarın havalimanına geliyormuş.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
@Berke ciddi misin. dur bakayım takipten neredeymiş

• Beğen
Tepkiler: Berke
@chnkrmz

Gaps etmeyelermiş iyiymiş

:D :D Bir çift süspansiyoncu olarak sadece gülüyorum yazılanları okuyup :D

@Mevlüt Canbay
Evin içinde biniyorsunuz galibaaa...:p:p
Zaten onu sokağa çıkartmaya kalp dayanmaz...41.5 kere Maaaaaşallah diyelim nazar değmesin :D:D

Şu, araba bisiklet karşılaştırması çok da tahmin edilebilir değil. Pahalı araba pahalı bisiklet, ucuza ucuz vs.. Araba almadım ama araba sevdalılarının yıllar içinde arabasını yükseltme planları gibi ben de kendi bisikletimi al sat yapa yapa yükseltiyorum. bugünkü değerlerine göre ilk bisikletim 850tl'idi, ikinci 2300tl, şuan ki de 4300 tl civarı. bunu da satıp çıtayı daha da yükseltecem. Bu arada araba almayı da hiç düşünmüyorum alırsam da bana göre 10.000 bile bi araba için çok fazla

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
12038362_10206713997027334_8169547705766238133_n.jpg

Motorlu taşıtlara hiç ilgim olmadı. Eğer bir araba almayı düşünsem 20 bin liralık bir araba alırım. Lakin cebimde alabilecek gücüm olsa eminimki bir venge vias alırım. Bisiklet farklı bir hastalık veya sevda nasıl isterseniz isimlendirebilirsiniz. Ben araba değilde telefon ile kıyaslama yapmayı daha makul görüyorum. Bir telefon 3000 lira verilicek durumda ise iyi bir bisiklet 5 10 bin lira verilebilir.

arabalara bir navigasyon bir sunroof paketi ekliyorsun. hoop fiyat 20.000tl şişiyor ancak alan kişinin umru değil. sunroof veya navigasyon çok elzem birşeymiş gibi.

Ancak mesele bisiklet olunca bu kişiler 5000TL bisiklete verilir mi diye konuşur. Bir türlü anlam veremem bu duruma:).

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Ö.
Herkesin bisikleti kendince en değerlisidir paha biçilemez çünkü yenisini alacak durum yoktur.

• Beğen
Tepkiler: İsmail Özcan
Bisiklet 1200tl yaptığım masraf(tur için) 2000tlye yakın şaka gibi ve hala da alacaklarım var:aglyrmngaa:

Oyumu degistirdim biraz level atladık :D

http://www.thecoolist.com/wp-content/uploads/2010/03/puegot-b1k-concept-bicycle_1.jpg

gördüm beğendim ama neresine oturacağımı bilemediğim için geri gönderdim
şaka şaka soldaki minik benim 2 k fiyat

@chnkrmz ile geçen hafta Los Angeles'dan gelen tanesi 12.250 USD (36.750 TL) olan XTR Di2 donanımlı SantaCruz full suspension bisikletlerimizi teslim aldık.
Karda kıyamette benim Range Rover Vogue'un arka koltukları katlayıp SantaCruz'ları yerleştirdik gittik Belgrad'a. Adamlar gerçekten baba bir bisiklet yapmış her yerden atladık zıpladık inanılmaz bir bisiklet gerçekten.

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
Geri