Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forumun eski üyeleri geri dönsün kampanyası

Scudo
Burası da aynıymış. Hep bir kendini gösterme çabası. Ben buraya bisiklet alacağım zaman tavsiye almak için üye oldum ve donanım, ekipman vs ile ilgili bilgi almak için kullanmaya devam ediyorum. Kimseyle yakınlaşmak, yer edinmek gibi amacım zaten olamaz. Forumlarda eski, yeni üye çok bir farkı yoktur. Yıllardır forumlarda adminlik, moderasyonlar yaptım, çoluk çocuk dediğiniz genç yaştakilerden tutun helikopter pilotu, doktora kadar çok farklı insanlarla uğraştım. Sonunda gördüğüm tek şey, uğraşların hepsinin boşa gittiği. İstediğiniz kadar bağ kurun, karadelik gibi hatırası bile kalmıyor. Fiziksel olarak buluşup mangal, geziler bile yapıp, masa etrafında hoş sohbet benzeri şeyler yapsanız dahi hiçbirinin kalıcılığı yok. Geçmiş, boş veya yaptığınız aktiviteye göre hoş anı olarak kalıp zamanla yitip gidiyor. Yeni anılar yapıp yapmamak size kalmış. Eski adı üstünde eskidir. Eskiyi boşuna aramayın. O da boş. Herşey boş çok boşa kadar gitmeyelim tabi. ?

@Mert E.

Şu yazıdaki herşey abartılı. Almanya Türkiye'nin şu anki durumundan dolayı biraz Almanca bilen herkese 5 yıl oturma izni veriyor.

@clubber
Yazmiyacaktim ama yazayim, nerden biliyorsunuz 5 yil oturma izni verdigini, aciklaya bilirmisiniz? Iste abartilmis olan yazi budur. Almanya öyle gelisi güzel ülkesi zor durumda oldugu icin oturma falan vermiyor kimseye. Hele hele türkiyeye hicde okadar kolay degil.

Konu yörüngesinden çıkmasın arkadaşlar. Yeni bir başlık açın Almanya, ,Canyon, Türkler vs durumları konuşuruz.

@Murat Cömez
Sevgili murat çömez kardeşim, sevgili dostum ve saygıdeğer gurbetçi vatandaşım. Senin şu söylediklerinden siz Alamanyaya layık değilsiniz gibi bir anlam çıkardım. Doğrumudur.

Masallah ya, gercekten nasil bunu düsüne bildin yazdiklarimdan anlam veremedim. Inan ben isterimki hepiniz gelin yerlesin buraya. Ben sadece arkadasin dedigi gibi kolay olmadigini söylemek istedim, cünkü verdigi bilgi tamamiyle yanlis.
@mehmetsunu

@Murat Cömez

Doğru bilgidir. Berlin polisinde tanıdığınız varsa sorun öğrenmiş olursunuz. Siyaset bazen aklımızın sınırlarını zorlar.

Gene anlamsız bir tartışma var ve ben sadece bir tarafın yazdıklarını görüyorum; çünkü saçmalayan tarafı engellemişim...

Size “Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” sözünü hatırlatır ve cahille tartışmamanızı, engelleyip geçmenizi tavsiye ederim...

@clubber
Inan sesli güldüm. Madem firindan ekmek alirgibi kolaysa nenden gelmiyorsunuz buraya? Berlindeki Polis size hemen versin 5 sene oturum müsadesini ozaman. Tek siz degil tüm türkiye gelsin az bir sey almancayi herkes öyrene bilir.

Ya arkadaşlar biliyosunuz madem yazın da biz de öğrenelim. Sevindirin şu fakiri. Alman vatandaşı olmak için ne gerekiyor? Nereye başvuruyoruz? Zaten bi gitsem ilk önce zamanında bana "Almanya'ya gelme, Almanya batıyor" diyen akrabalarımın yakasına yapışacağım.

• Hahaha
Tepkiler: mazot
Konudaki son birkaç sayfada yazılan mesajların içeriği, başlıkla alâkası olmayışı ve üslubu yüzünden gitti giden.

Gidenlerden bir şekilde bu konu sayesinde dönmeyi düşünenler varsa bile gelip buraları okuyunca "ne iyi etmişim de gitmişim, buralar aynı tas aynı hamam" demiştir sanırım...

Pek değerli bir üye sayılmam ama ben de gitmeyi düşündüm son bir kaç sayfayı okuyunca...

Çağdaş78, benlik bir problem yok zaten. Başlık çok gereksiz sadece aktif konuşma dönüyor diye bisikletimi satabilme ihtimalimi arttırmaya çalışıyorum.

Geri