Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Forumun eski üyeleri geri dönsün kampanyası

Scudo
@mehmetsunu Mehmet abi ismim Çetin bir ara nickname (takma isim) kullananlara da giydirmişti Kudret abi. Onun bu atarlı hallerini özledim elbette gelsinden yana oyum.
ooo hiç şansım yok desene

Kudret abi gelsin özledik. Ara ara yolda denk geliyoruz iki lafın belini kırıyoruz

ben kudret beyi hiç tanımam etmem fakat tahminim herkes abi diye hitap ettiğine göre yaşça büyük birisi bizlerden ( ben 38 yaşındayım bu arada)... Kudret beyin forumdan neden gittiğini bilen varmı peki? ve tepkisel bir gidişse o tepkiyi doğuran etmenler üzerine biraz konuşmak gerekmez mi? forum adminleri mi uzaklaştırdı bilmediğim için soruyorum bunları?

Seveni kadar forumda sevmeyenide var. Ben gelmesinden yanayım granfondo konuları öksüz kaldı :)
ben kudret beyi hiç tanımam etmem fakat tahminim herkes abi diye hitap ettiğine göre yaşça büyük birisi bizlerden ( ben 38 yaşındayım bu arada)... Kudret beyin forumdan neden gittiğini bilen varmı peki? ve tepkisel bir gidişse o tepkiyi doğuran etmenler üzerine biraz konuşmak gerekmez mi? forum adminleri mi uzaklaştırdı bilmediğim için soruyorum bunları?
Kudret abi 60+'lik bir delikanlı. Ayrilma sebebi bazı şeylere( ne olduğunu bilmiyorum) kızmasından dolayı kendi isteği.

Cep telefonu kullanmıyor ki adam arayıp söyleyelim. Facebook hesabı var sadece. Twitter'ı, İnstagramı da yok.
Genellikle Gürsel Akay'da oluyor. Oraya ilk giden söylesin derim. Gelir herhalde.

Edit : Bu arada gelmesin diyen kimseden henüz ses yok.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Bence gelmesi için zorlamayın adamı.Kendi isteğiyle gitti sonuçta.Gelmek isterse de (ki gelmez) kendi bilir.Sonuçta burası bir forum.
Çok emeği geçmiştir.Ben gidişindeki sebepleri azda olsa bildiğim için geleceğini zannetmem.

• Beğen
Tepkiler: utksn ve Şeffaf
üyelerin talebi ile niye geri dönsünler ki..belli ki kendi istekleri ile gitmiş bu kişiler.

kudret abinin yazdıklarını şimdi anımsıyorum az çok,hitap şekli olarak size söylese bile anlayamıyordunuz enteresandı,askeri disiplin içinde geçen söylemleri hep ilgimi çekiyordu ama yaşı itibariyle yaptığı şeyler takdiri hakediyordu,özellikle kartepe idmanları beni benden alırdı.şahsi fikrim değişik bir renkti değişik bir soluktu form için.inşallah dönsün.

Kendisi tam yetişemese de abisi 68 kusagindandir. Hem mert hem serttir. Asker çocuğudur, disiplinlidir. Zamane beyaz yakalı ağız dalasini beceremez ama zamane gençlerinin nefesini Kartepe yokuşlarında alır. Gelse ne ne güzel olurdu.
tumblr_p1do7ty5021sh0ur9o1_1280.jpg
Bekliyoruz... .

Kendisi tam yetişemese de abisi 68 kusagindandir. Hem mert hem serttir. Asker çocuğudur, disiplinlidir. Zamane beyaz yakalı ağız dalasini beceremez ama zamane gençlerinin nefesini Kartepe yokuşlarında alır. Gelse ne ne güzel olurdu.
216284 dosyayı görüntüle
Bekliyoruz... .
Sonu benzemesin, Amin...

Dur Bi Gürsel abiyi arayayım bakim ne olacak

Şimdi aradım konuştuk hem Kudret abiyle hem Gürsel abiyle. Geri dönmeyecek. Kesin kararlı.
Üzgünüm.
Burak.

Özelden mesaj gönderdim. Bak hatırımı kırma dedim. Gerekirse ikna etmek için stanbula kadar çıkar gelirim dedim. İnat ederse gider giant tcr sl 1 inin önüne yatarım. İsterse beni ezerek parça pinçik etsin. Umurumda değil. kesin kafaya koydum. Ya dönecek yada...

Geri