Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fotoğraf yükleme ve görüntüleme sorunları

@Cem Şentin

rapid suan bitti sayılır artık hotfile fileserver vb yerler kullanılmakta agırlıklı olarak rapid birde arayuzu değiştirince tam oldu.

Scudo
@Serkan Demir

rapid ne yapsın..korsanlara çanak mı tutsaydı...

İmageshack ta resim yükelemeye çalıştığım, da resmi yüklerken karşıma çıkan olumsuz bir şeyde "No files were upluaded" yazıyor. Acaba sorun neden...Acil cevaplarınızı bekliyorum

dostum kayıt olman gerekıyor onun kayıt olmazsan resımlerı goremıyorsun dıye bılıyorum ben ama arkadaslar daha ıyı bılırler

hiç bir dosya upload edilemedi diyor.başka bi upload sitesi kullanabilirsiniz.internetinizde sorun olabilir.

aynı hatayı 2 gün önce bende aldım. dosya upload edilmedi diyor ama bakıyorsunuz diğer fotoların yanına kaydetmiş ve bu resimleride normal şekilde kullanabiliyorsuz. sonra tamamen normale döndü. sanırım bir süredir bu serviste bazı sorunlar var yani pc ile alakalı değil sorun

Arkadaşlar konulara yüklediğim fotoğraflar zamanla siliniyor. Url aldığım siteyi değiştirdim. Şimdi TİNYPİC sitesini kullanıyorum.
(link) Bu site nasıldır?

Sizin önereceğiniz başka site var mı? Yada yöntem?

photobucket.com u deneyin imageshack.us un saltanatı bittiğinden beri en iyisi o.hatta eski sorunsuz haline bile dönse PB den vazgeçmem ama üyelik alın mutlaka üyeliksiz resim yüklemeyin

Çok teşekkür ederim imageshack.us siteside boş çıktı onun fotoğrafları da siliniyor.

Şimdi verdiğiniz photobucket.com sitesini deneyeceğim. Umarım 6-7 ay sonra bu siteden yüklediğim fotoğraflar da silinmez. Bakıyorum adamlar 2006 yılında fotoğraf yüklemişler hala duruyor.... Hata bende o zaman.

Ben de imgur.com sitesini kullanıyorum..

Sıkça Sorulan Sorularına şunu eklemişler;

How long do you keep the images?
As long as images are getting at least 1 view every 6 months, they will stick around forever. After that, your image may be removed to create more space for newer images.

Yani;
Görüntüleri ne kadar saklıyorsunuz?
Görselleriniz her 6 ayda en az 1 kere görüntülendiği sürece sonsuza kadar saklıyoruz sitede. Eğer bu olmazsa görseliniz yeni görsellerin yüklenebilmesi için silinebilir.

photobucket.com da benim 3 yıla yakın zamanki resimlerim duruyor hala.üyelik alırsanız silinmez.

Üyelik aldım bir tane yükledim ama URL adresini kopyalatmıyor? Biraz uğraşayım.

resimi yükle.resime tıkla aç.sonra sağ tarafta sekmelerde direct link yazan yer var ona tıkla otomatik kopyalıyor

Bir deneme....

http://i1170.photobucket.com/albums/r537/TALHA0632/asdf.jpg

@siretsiret

Tamam oldu otomatik kopyalıyormuş. Bu sitede yapmam gereken başka şey var mı acaba? Fotoğrafların gitmemesi için?

@TALHA ATEŞ

fotoğraflar gitmiyor bana 3 yıldır gitmedi.gideceğinide sanmıyorum.bu sitenin pro sistemide var. ve ayrıca bir sürü fonksiyonu.facebook twitter entegre.mac bilgisayarlarla uyumlu.direk mac bilgisayardan resim yükleniyor. siteye.araştır çoğu fonksiyonu var.ben fazla irdelemedim ama resimleri uzun süre saklıyor.süresini bilemiyorum tabi.

@siretsiret

Çok çok teşekkür ederim, çok faydalı oldu biraz önce de cevap yazım ama internet kesildi unutmadan tekrar yazıyorum.

Arkadaşlar foruma neredeyse bir aydır üyeyim ama şu profil resmi eklemeyi bi türlü bulamadım(foruma cep telefonundan giriyorum)Bi el atıverin sevabına:)

Geri