Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fransa Bisiklet Turu 2015

Scudo
@Hasan Saylık Kittel bu sene doğru dürüst yarışamadığı için çok formsuzdu gelse turu bile bitiremezdi :( Aynen tırmanışlar efsaneler arasında yerini alacak ama bütün yarış mükemmel olacak gibime geliyor umarım hayal kırıklığı yaşamayız :) :komik:

@Ahmet Onur Çakmak Herkes formda geliyor, Kristoff sezon başı acayip formdaydı şimdi de iyi durumda, Cav dediğiniz gibi dehşet formda, Degenkolb çok formda ama saf sprinterler arasında kendine düz etaplarda etap alması çok zor, klasik etaplarına odaklanabilir. Sagan zaten çok hayvansal formda ama treni yok o da düz sprinterlerde olabildiğince yukarıda yer alıp, klasik etaplarından almak isteyecektir. Bouhani, Demare, Graipel falan da sezon içerisinde iyi gözüktüler, hepsi önemli yarışlar kazandı. Mathews, Giro'da kötüydü ama aklı sanki burada gibiydi ona uyan çok etap var, yanında Gerrans da geliyor. Lampre'den Cimolai ara ara iyi gözüktü o belki arada bir sürpriz yapabilir. Ama hiçbir sporcunun sprintleri domine edemeyeceğini düşünüyorum.

Bjarne Riis efendi de ADD'nin raporundan sonra açıklamalar yapmış.Çok üzgünmüş, yanlış kararlar almış zamanında, pişmanmış,gençmiş hata yapmış:)

(link)

Zaten birşeyler ortaya çıkınca hep aynı psikoloji ve tavırlar.Bu yaptığın düzenbazlıklar sayesinde milyon eurolar içinde bir hayat yaşıyorsun onlar ne olacak:) Gerçi Riis'in ne olduğu gizli bir olay değil de bu rapordan sonra daha da iyi tanıdık kendisini.

Birileri birşey yaptığında anında tepesine çökülmezse bu olay daha uzun yıllar devam eder.Herkes herşeyi biliyor ama milyon euroluk piyasa dönüyor herkes nemalanıyor sonra aradan yıllar geçiyor zaman aşımı süreleri devreye girdikten sonra bazı şeyler ortaya çıkıyor,olaylar çözülüveriyor ne güzel dünya valla:)

• Beğen
Tepkiler: taner07
Valverde yol yarışını kazandı, zaten hiç onu zorlayabilecek biri de yokmuş. Dün de Nibali almıştı. Tony Martin, Kriyenka, Navardauskas,Castrevejo, Preidler, Nelson Olivera, Tehklehaimanot, Broeck, Sagan ve Barta ülkelerinin ulusal TT şampiyonu oldu.

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Ulusal yol yarışları bitti herhalde kazananlar; Boasen Hagen, Terpstra, Haller, Buchmann(Almanya), Tronet(Fransa bu!), R.Costa, Marcyinski(Torkulu), Trofimov, Kennaugh, Jungels, Vakoc, Sagan, Van Hecke (Belçika bu da!), D.Wyss.

Fransa ve Belçika büyük sürprizlere sahne oldu. Almanya'da da görece sürpriz oldu, Bora Argon'lu kazandı, Giant'tan Arndt 2. olurken Degenkolb ve Graipel 16 ve 18. oldu sprinterlere uymayan bir profil olabilir, profili görmedim ama öyle olsaydı Arndt da saf bir sprinter o nasıl 2.oldu onu da anlamadım.

Bouhanni ulusal yarışta kazaya karışmış ve Fransa Turu kadrosundan çıkarılması ihtimali var. MR çekilecekmiş. Kaburgasında çatlak veya kırık olabilirmiş.Çok yazık oldu:( Kittel'de Almanya ulusal yarışını tamamlayamamış.Kendisi üzülse ve biraz tepki gösterdiyse de Giant'ın kararının doğru olduğu ortada.

• Beğen
@taner07

Pozzovivo giro'ya oldukça hazır gelmişti yaşadığı kazanın etkilerini atlatabildiyse herşeyini TDF için ortaya koyacaktır takımın kalan isimleri de etap galibiyetleri kovalayabilir çünkü çoğu iyi tırmanabilen isimlerden oluşuyor

@Tolga Çelebi

Aldığım duyum doğru ise Landa'yı vuelta için hazırlıyorlar contador'un bu sene vuelta da olmayacağını da açıklaması haberi doğruluyor

Bu yıl için özel olarak ASO, Dimension Data diye bir şirketle anlaşma yapmış. Ekranda daha çok bilgi görebileceğiz sanırım.

@Ahmet Onur Çakmak

Cavendısh bu sene aldığı etaplarda çok zorlandı ve çok kısa farklar ile kazandı kittel açıklanan kadroda yok ancak Degenkolb gelecek André Greipel var , Alexander Kristoff var treni iyi çalışmazsa işi zor ancak iyi konumlandığında neler yapabildiğini de hepimiz biliyoruz bakalım neler olacak

@ReşitÇağırgan

Reşit Bey Landa ile Contador'un bağlantısını anlayamadım açıklarsanız sevinirim:)

• Beğen
Çoğu kişiyi ilgilendirmese de Brüton takımı da kadrosunu açıkladı; Cumhurbaşkanlığı Turu'nda da izlediğimiz Sepulveda lider olarak gelirken, Feillu, Fedrigo, Delaplace, Gerard gibi tecrübeli isimler ona eşlik ediyor.

Sepulveda'yı severim, bu sene de Elmalı'da 3. ve Meryem Ana zirvesinde de 7. oldu ve genel klasmanı 2. olarak bitirmişti. Ayrıca Route de Sud'de de Contador ve Quintana'yı kovalayan gruptaydı ve 5. olarak bitirdi.

@Özgür R

Hemen açıklayayım :) Contador bildiğiniz gibi bu sene giro ve tdf dublesi hedefi ile yola çıktı giro'yu aldı şimdi tdf ye odaklanmış durumda vuelta da olmayacağını açıklaması Landa için büyük bir avantaj çünkü en ciddi rakibi orada olmayacak bu nedenle Landa giro daki formu ile start alır ise vuelta yı kazanabileceğine inanılıyor

@ReşitÇağırgan

Tamam şimdi anladım teşekkürler:) TDF'de sorun yaşayan yada beklentinin altında kalanlar olursa onlarda Vuelta'ya kayıt yaptırabilir bu sene..Aru'nun da TDF'de olup olmayacağı henüz net değil pas geçip Vuelta'ya giderse :)

Landa bir anda çok şişirildi, herkesi geçti de Contador gitmiyor diye mi gaza geliyorlar :) Vuelta'ya kimler gelecek kimler bekleyin ve görün :harika::komik:

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
@Hasan Saylık

aynen katılıyorum,son zamanların en zevkli turu olacak bence de,
umarım kaza beladan dolayı yıldızlar yarış dışı kalmaz.
bilet alıp gitmeyi bırak,işten güçten ancak hafta sonu etaplarını izleyebiliyorum.
kalan etapları turun sitesinden özet takip ediyordum,başkaca tavsiyesi olan var mı kaçırdığımız etapları takip için.

Geri