Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fransa Bisiklet Turu 2015

Scudo
USA Doping Ajansı ,WADA 'dan bağımsız çalışır, her madde için tabi ki doping serbest değil arkadaşlar , sadece kas geliştirici steroidler için serbest diye okumuştum bir yerde kaynağı bulunca paylaşıcam. Ayrıca stereoidler 27 günde etkisi tamamen kaybolan maddelerdir.

Giant Alpecin, bilimsel araştırmalar şirketi Royal DSM ile anlaşmış ve TDF'de el ve ayaklarda özel korumalıklar kullanarak oluşabilecek yaralanmaları en aza indirmeyi hedefliyormuş.

upload_2015-7-1_18-39-12.png

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Bisiklet dünyası bir yandan Formula 1 e benzemeye başladı, teknolojiyi önce bulan kullanan kazanır felsefesine döndü. Trek'in yeni bisikleti, kıyafetler , ilerleyen seviyede karbon ve materyaller... Biz karbona bisiklete binemeden, yarış dünyası nereye gidecek kim bilir. Ayrıca bir GPS firması sele altı parça ile sporcuların yerini tam olarak belirleyen bir ürün geliştiriyordu Giro'da kullanılmıştı , artık yokuşlarda gruplar 20 parçaya ayrılsada zaman farklarını net görmeye başlayacağız, artık motorsiklet GPS'ine gerek kalmayacak.

Eurosport'ta spikerler ilerleyen zamanlarda formuladaki gibi bisikletlere takılacak kameralar ile görüntü aktarımı yapılacağını belirtmişlerdi. ama ne zaman uygulamaya geçer bilmiyoruz, güzel görüntüler olur canlı yayın esnasında. Bazı bisiklet takımları yarışlardan sonra bir kaç dakikalık videolar paylaşıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Gectigimiz yildan itibaren yaris ici videolar yayginlasmaya basladi, cok sürmez bir iki seneye canli versiyona gecerler tahminimce.

@taner07
Teknoloji çok hızlı ilerliyor, yetismek mümkün degil. Hayallerimizden bile hizli :kötü: :)

• Beğen
Tepkiler: taner07
takım içi telsiz konuşmaları da yayınlanır mı Formula gibi.:p

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@hcikler ben sıkı bir formula 1 takipçisiyim, takım içi konuşmalar izleyiciyi yarışın içine çekmek için bir devrim niteliğindeydi, bisiklette de öyle birşey olursa heyecan kat kat artar

• Beğen
Tepkiler: hcikler
@Serkan.ÇABAŞ

Ben daha itiraz etme hakkı var diye okudum sanki gene bir kontrol edeyim.Yoksa Appollonio'dan çekindiğim yok lafımı söylerim gene maksat hak geçmesin:D

• Beğen
Tepkiler: deathsidestory
Şu parkurda düşen olmazsa çok şaşırırım. Genel klasman liderlerinin çok fazla risk alacağını düşünmem imkansız...

• Beğen
Arkadaşlar bu sene etapları kim kayıt edecek?? Giro da bir arkadaş vardı adı emre idi sanıyorum. Ona sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum.

• Beğen
@Onur Ali İmren yayınlayacağım ben yine. inşallah telif hakkı muhabbetine kapatmazlar kanalımı :) tdf en popüler tur olduğu için giro dan biraz daha fazla sıkıntı yaratabilirler. giro da bazı videolar sadece italya içerisinde engelleniyordu. fransa içinde aynı mevzu olabilir. bölgesel kısıtlama olsun sıkıntı değil de komple engellerlerse sıkıntı olabilir. bu sene fransa açık tenis turnuvasında problem olmuştu.

Eurosport u internet üzerinden izleyemez miyim?

@Emrah Özşahin
fransa açık mı :D hocam sen yayıncılığa başlamışsın hayırlı olsun:p

olmadı dailymotion yüklemesi yapılabilir mi? açıkçası ben üyeliği sana göre alacağım. Sen varsan ben para vermiyorum yüro sıporta sen yoksan para vereceğim. Sen kayıt yap ben sana naçizane öğrenci maaşı ile kahve ısmarlayayım.

yutup ve dailymotion izin vermez ise bana kalırsa bulut sisteme de yükleyebilirsin,kimse karışamaz şimdilik o işe :)

• Beğen
Tepkiler: deathsidestory
Geri