Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fransa Bisiklet Turu 2015

@Arslanturk

İnsanı havaya sokuyor. Müzik on numara. Müziği merak ettim? Bilen var mı acaba?

Scudo
Şu haberi okuyun ondan sonra neden TDF'de hiç Türk yarışmıyor sorusunun cevabını alacaksınız... (link) İnsan şekline bürünmüş olan hayvanat hem arkadan çarpıyor hem de çocukların üstüne yürüyor...

Türk bisikletçiden önce, bir Türk takımı olmadan TDF'da bir Türk bisikletçi yarışması imkansız. Türkiye bisiklet ülkesi değil, spor ülkesi hiç değil, sakın bana futbol şöyle basket böyle demeyin. Velodrom yapılacak onu bile olimpiyatlara göre ayarlıyor sevgili devlet büyüklerimiz, yani halk spor yapsın, spor yaygınlaşsın diye değil. İStanbul da her arsa, arazi de yeni bir site yapılabiliyorken ,İBB denilen kuruluş Velodrom için arsa bulamadığını söylüyor ! Para nerdeyse ona tesis var , apartman var, rezidans var....

@Murat A yazsının dili harika valla zevkle okudum,
özellikle froome için yazılanlar:) bir kaç örnek..

...Beni asıl uyuz eden sele üstündeki halleri. Yokuş çıkarkenki stili o kadar itici geliyor ki, bakmamak için çayır, çimen, inek, otlak seyrediyorum. Kafa iki yana sallamalar, söğüt dalı gibi kolları yay çizerek gidonu tutmalar, gözünü powermetreden kaldırmamala... Benim gibi bir estet yüzünü buruşturuyor haliyle. Aerodinamik olarak daha verimli diye yokuş ataklarında ayağa kalkmıyor beyefendi.

...Eksik tarafı derseniz, hayal gücü yok, her şey powemetrede yazıyor sanıyor. Bir de benle beraber tüm peloton ona ve takımına gıcık.

:koptum::koptum:

Hahahah ben de o cümleyi okurken çok eğlendim :D Kollar da ince aynen söğüt dalı asqfefasdadsa :komik::komik: Ama Froome kazanır da demiş hakkını yememiş :harika::eek:

F. Cancellara powermeter kullanmıyor, son zamana kadar da kullanmıyordu fakat bu sene çok izleyemedik belki başlamıştır kullanmaya. Neyse konuya gelecek olursak kullanmama sebebi kendisi sayıları sevmediğini, bilgilerle işinin olmadığını yüreğiyle ve hisleriyle sürmeyi sevdiğini söylemişti. Yani bacaklardan başka inanacak bir yer olmadığını anlatmaya çalışıyordu.
Froome ise tamamen sayılara göre çalışan aklı, olan birisi, yani geride kaldığı zaman bile cesaretine güvenmiyor da bilgilere bakarak atak yapıp yapmamaya karar veriyor. Yani Froome bir savaşçı değil, asla da olamadı bu yüzden hayranı çok fazla yok. Ne kadar yarış kazanırsa kazansın Froome benim gözümde de Rambo'nun karşısında ki İvan Dragon olarak kalacaktır...

@taner07 Eğer link için bir grup kurulursa beni de alın, eve gelince izlerim yarışı. Gerçi Eurosport tekrar verir sanırım ama bilmiyorum

@Eren D. Grubu kuracak olan sizlersiniz geriye doğru giderseniz 2-3 arkadaş daha yarışları sonradan izleyecek onları ve youtuba yükleyen arkadaşı gruba alın ortamı kurun :)

@Murat A
Yazı sonunda ilk beş tahminine katılıyorum ancak Nibali biraz daha altta olur sanki
Bence de froome alır
Nairo ikinci
Vincenzo üç olur

Ne salladım yine:)

• Beğen
Tepkiler: Murat A
Hangi kanal veriyor yarışları ?

Bu sene kadro çok sağlam. Takımlar ful kadro ile geldi. Kaza bela olmazsa kazanan krallığını ilân edecek. Eğer Contador alırsa Froome, Nibali ve Quintana'yı Vuelta'da tekrar görebiliriz.

Yayın dünya genelinde sadece Eurosport ve FransaUlusal Kanalı olan France Television'da . Ülkelere göre yerel kanallar var fakat en kola ulaşım ise Eurosport 1 de. Yayın saatleri önemli günlerde 12.30 da başlar bazı günler ise 14.30, 15.30 da başlar. Tamamını izleyeceğimiz etap sayısı 3-4 olur tahminimce.

Telefon uygulamasından da seyredilebilir. Ben giro'nun bazı etaplarını öyle izlemiştim.

Teşekkürler, çok eskiden trt veriyordu anırım.

@r.ezk En azından sonuçları veriyordu. Armstrong yine kazandı diye yağmur altında bir etabı gösteriyordu hiç unutmam. O zamandan beri sevmem Lance'ı.

Geri