taner07
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.255
- İsim
- Taner Yılmaz
- Bisiklet
- b'Twin
@Serkan.ÇABAŞ Öncelikle evet herhangi bir açıklama okumadım bu da durumu bizim abarttığımızı onaylayan bir durum. Patrick Lefavre her b.ka tepki gösteriyor zaten şaşırmıyor kimse ama burada önemli olan onlar Sky gibi öne geçip tempo yapmadılar. Ayrıca evet dikkatli izleyince hakemlerin yarışı devam ettirdiğini anladım şimdi, Sky burada haklı gibi gözüküyor ama böyle bir durumda atak yapınca da tepki çekmeleri normal. Ama bunun bedelini pelaton fena ödetecek gibi geliyor
Belki de bu kadar tepki görmesinin sebebi zaten sevilmiyor olmalarıdır, mesela şöyle düşünün Contador, Schleck'e atak yaptı ama normalde görmesi gerektiği kadar tepki çekmedi çünkü zaten sevilen bir sporcu 
@ihtiyar Katılıyorum abi ama eğer Froome daha zirveye gelmediyse ohooo işi var pelatonun, dağıtması lazım herkesi
Ayrıca ufak bir karışıklığı düzelteyim; Nibali geçen sene değil, 2013'de Giro'yu aldıktan sonra TDF'yi atlayıp Vuelta'da Horner'a yenilmişti 

@ihtiyar Katılıyorum abi ama eğer Froome daha zirveye gelmediyse ohooo işi var pelatonun, dağıtması lazım herkesi