@Özgür R Riis'in yarıştığı yıllar gözümün önüne geldi, adam bir anda Hinault kesilmişti başımıza, o kiloyla hayvan gibi tırmanıyor, zamana karşılarda İndurain ile kapışıyordu
Doping yapıyorum ben diye bağırıyordu resmen ama bütün pelaton yaptığı için o dönem pek insanların gözüne batmadı herhalde
TDF 2008 benim en zevk alarak izlediğim yarışlardan biri olmuştu, Andy mi alacak yoksa Frank mı derken koskaca turu ego yapmadan Sastre'ye bırakmışlardı, Sastre daha sonra bir daha hiç o seviyelere çıkamayınca doğal olarak herkes doping yaptığını öne sürdü ama bilemiyorum, zaten adamın kariyeri ortada, turu kazandığında zaten 33 yaşındaydı, bütün kariyeri boyunca çalıştığı şeyi gerçekleştirince o yaştan sonra bir daha o seviyelere çıkamaması çok sürpriz değil bence ama hep pislik için yarıştığı aşikar ama bu pisliğe bulaşmadığını kanıtlaması da imkansız. Benim çok sevdiğim bir sporcu, umarım sonradan yaptığı falan ortaya çıkmaz.
Sastre bu arada açıklama yapıp, iddiaları reddetmiş, ''Ne yaptığımın farkındaydım ama diğerlerinin ne yaptığının değil. Dürüstçe, takım arkadaşlarımla hiç böyle şeyler konuşmadım. Asla. Benim bisiklete bakış açım başından beri temizdi ve yaptığım ve başardığım herşeyden mutluyum.''
@x-rayted Şöyle de bakmak lazım GİRO'da sadece Aru ve Landa'ya karşı yarışıyordu burada Froome, Nibali ve Quintana'yı çıkarsan bile geriye kalan isimler defalarca daha güçlü Giro'da karşılaştığı rekabetten.