Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fransa Bisiklet Turu 2015

@Hasan Saylık takımlar için her şey kazanmak, her şey para.Babalarının hayrına yarışmıyorlar sonuçta.Tabii ki de her fırsatı değerlendireceklerdir.Peloton'un ruhuna ancak Contador, Cancellara gibi adamlar saygı duyar.Brailsford takıma tempo uygulayın diyecek kulaklıktan onlarda "yok peloton ruhuna aykırı" diyecek, yavaş.

• Beğen
Tepkiler: pilot
Scudo
Condator'un 30 küsür saniyelik farkı çok etkileyici mi?

Bugünkü kaza haber olmuş
(link)

Contador bugün bende hayal kırıklığı yarattı,Froome çok etkiledi beni,El Purito'da çok iyi iş başardı ama haydi Tejay :)

Fdj' den William Bonnet'nin 2. omurunda kırık varmış, sinirlerinin hasar görmemesi için kırıkların sabitlenmesi için acil ameliyat edilecekmiş.

• Beğen
Tepkiler: taner07 ve hcikler
Yaşa la el purito
Yine utandırmadı...
Özetini bile bakmadım ama contador için kötü olmuş, giro yorgunu haliyle froome u dağlarda yakalaması kolay değil
Tejay e gün doğabilir...

• Beğen
Tepkiler: taner07
hayal kırıklığı değide giro dan kalan yorgunluk öyle kolay değil arka arkaya yarış koşmak

• Beğen
Tepkiler: Cem Tunç
bu etap sonrası twitter ve burası team sky ya nefret söylemleri ile dolmuş.

team sky'i evet bisiklet içersin de bir çok yenilik ve farklı havalarından dolayı sevmiyorlar.. adamlar şuan bisiklet yarışları içersin de kullandıkları her şey diğer takımlar için uygulamaya başladı.
teknoloji kullanı mı beslenme ve bir çok idman programı, contador bile geçen sene sky'in daha önce sportif çalışmalarını yapan kişi yanına getirtmişti ve aynı programla sky'a kafa tutmaya başladı.
evet sky'in bir çok getirdiği yenilikle beraber bizim de görmeye alışık olmadığımız kuralları getiriyor dün basın toplantısında ve her zaman dedikleri gibi." biz bir çok yeni kural getiriyoruz ".
artık yazılı olmayan kuralları da bir çok yarışta uygulanmadığını görüyoruz onun için sadece team sky ya nefret kusmanın bir gereklilği yok geçen sene giroda olanları biliyoruz ve geçmişte de başka takımlar tarafından gördük. onun için modern futbol budur dediğimiz gibi biz tarihe team skyla eşlik ediyoruz.. artık modern bisiklet budur.

ve peletonun yeni patronu team sky dir bakın bisikletçi söylemiyorum takım söylüyorum genel klasmancılarına bi' şey olmadığı sürece istedikleri gibi alanda at koşturacaklardır. buna alışsanız iyi edersiniz...

forza team sky!

@sadık bostan
Bıraktı
İlk bırakanlardandi hatta

hahaa Contador yorgunmuş... banamı sordu İtalya'dan sonra Fransa'ya gelirken? :)
kendi kararları iyi hissetmeseler gelmezlerdi bence.

• Beğen
Tepkiler: pilot
Trek facebook hesabından Cancellara'nın kalan etaplarda yarışmıyacağını duyurdu...

Cancellara finishi geçtikten sonra hastaneye kontrol amaçlı kaldırılmış ve omurunda zedelenme ve ufak çaplı çatlak görülmüş.Manşet olarak ise "Cancellara out of Tour de France" yani Cancellara tur dışı kaldı demişler...

• Beğen
Tepkiler: taner07
(link)
(link)

@Bertan T.

Pardon anlam karmaşası olmus, evet bu tura özel

@Serkan.ÇABAŞ

Forza Fanatizma !

60 km/h hızlı 30 küsür bisikletçi tarafından yapılan bir kazadan sonra yavaşlamak gereksiz doğru.Froome düşeydi orda o zaman görürdük Kennaugh bey nasıl basıyor mu durduruyor mu

• Beğen
Tepkiler: Gün A.
@Tolga Çelebi

geçen sene gördük bunu.. giroda eveli sene gördük diğer takımların team skya karşı nasıl hızlandıklarını. wiggo giroyu kaçırdı froome ikinci kez düşerek turu

@Serkan.ÇABAŞ

Geçen sene derken anlayamadım Froome bireysel bir düşüş yaşamadı mı ? Hemde kaç kere sayamaıdk bile en sonunda abandone oldu aynı şey Contador'un da başına geldi. Ben anlamıyorum böyle bir kazadan sonra nasıl böyle insafsız davrandığını sky'ın ve sizde resmen çanak tutuyorsunuz çok garip. Az kalsın adamlae ölüyordu noldu sonuçta Purito etabı alırken Sky'da gereksiz yere tepkileri üzerine aldı.

Geri