Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Fransa Bisiklet Turu 2015

Scudo
3 haftadır izlemek istediğimizi son 2 etap izledik.quintana ilerde çok büyük adam olucak önü daha açık.
yates kardeşler adam gibi gelişirse bunların olgunluk dönemi muzaam olur
düşünsenize

2 kardeş bir sağdan bir soldan atak aradan ilyas salman geliyor hop sarı mayo

Nairo Quintana kendi en iyi derecesini geliştirdi Alp D'Huez'de; 39:20 ile çıktı :harika: Dediğim gibi farkı kapatmak için ''insanüstü'' olarak değerlendirilebilecek olan 39'un altına inmesi gerekiyordu :komik::komik:

Quintana biraz daha fark atıp sarı mayoyu alsaydı da bi süre de onun için "doping" şüphesi konuşsaydık :(

İşin şakası hak eden kazandı. Quintana kendine uygun yerlerde ne kadar iyi bir yokuşçu olduğunu ve ilerleyen yıllarda çok daha büyük bir genel klasman adayı olacağını gösterdi. Seneye tabular yıkılabilir ;)

İşten güçten büyük bir kısmını tam olarak izleyemesem de, o heyecanı bu yüzden hissedemesem de güzel tur oldu.

Pinot'nun etabı almasına sevindim. Bir etap almasını istiyordum ama Hesjedal'ın da bir etap alabilmesini isterdim. Biraz geç açıldı :)

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Her şey 10. etapta bitmişti zaten. Geriye kalan etaplarda Froome'un düşmesini ya da başka bir sorun yaşamasını beklediler. Team SKY çok güçlü olduğunu gösterdi.

Eminim Movistar şu anda turun bir daha Zelland'dan geçmenesi için yalvaracaktır.

Froome'un podyumda gözleri dolu yeni gelin gibi mahsun halini görünce olduğu yeri hakettiğini hissediyorum. Herkesten çok çalıştı. Güçlü takımını kullanmayı bildi. Rakiplerini birer birer kopardı ilk haftalarda. Kesinlikle haketti bence.

• Beğen
Pinot'a helal olsun büyük iş çıkardı..:harika: Quintana dopingli denen Froome'u son 2 gün perişan etti dağlarda çok büyük yetenek:harika: Froome iyi görünmedi ama bir yandan da çok iyi savundu ve son yılların en iyi kadrosunun olduğu Fransa Turu'nu bütün dışarıdan gelen olumsuz etkenlere rağmen kazanmayı başardı:harika: Nibali'nin yokuş başında sorun yaşaması büyük şanssızlık oldu. Contador seneye sadece Fransa için odaklanacağını söyledi bu arada:harika:

Seneye Quintana vs Froome çok acayip olacak:hrkbuya:

https://pbs.twimg.com/media/CKwT-31XAAAUhLK.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/CKxHc9AXAAAp0Ma.jpg:large

https://pbs.twimg.com/media/CKxH8VmW8AAyf0e.jpg:large

Tek kelimeyle bu senenin en iyi takımı SKY - Movistar - Astana... Ben anlamıyorum milyon dolarlık bisikletçilerin olduğu Tinkoff neden bu iki süper ismi destekleyemiyor düzgün bir şekilde. Son etaba bile bakmak yeterli ilk 10 da 3 SKY - 3 Movistarlı var. Helal olsun valla

Ayrıca Pinot'a da helal olsun nihayet yüzü güldü Fransızın.:harika:

@S.Koca
Quintana son güne bıraktı demek bence biraz Froome'a haksızlık oluyor. Team SKY bugünkü etapta kontrollü bir şekilde yarışı bitirdi. Evet Quintana güzel bir atak yaptı ve çok büyük keyif verdi ancak yarışın daha önceki etaplarında Froome tüm ataklarına hakkıyla karşılık verdi.
Önceki etaplarda bu ataklar olsaydı Froome son sınırına kadar kendini zorlardı diye düşünüyorum.

• Beğen
Ooo Pinot nihayet bir etap almış. Bugünkü etabı izleyemedim. Uzun zamandır bisiklete binemediğim için bu haftasonunu değerlendirmek istedim :) Pinot Tur'un başlarında çıtkırıldım bir görüntü sergilemesine rağmen fiziki gücünü ve psikolojik durumunu iyi toparlamış anlaşılan. Daha genç bir bisikletçi, umarım ileriki yıllarda Froome ve Quintana klasına yükselen bir yıldız olur.

@Hüseyin Kara Froome'un hakkını çok önceden teslim etmiştim aslında. Benim kastettiğim bugün herşeyini ortaya koydu ya bunu daha önceden yapabilirdi. Denedi belki ama bana göre bugünkü iştahından çok uzaktı. Tabi biz biraz daha keyif almak istediğimizden bazen duygusal davranabiliyoruz dediğiniz gibi olma ihtimali daha yüksek elbette.

Teşekkürler Quintana , Pinot, Valverde 21 günlük etapta Sagan ve şu 3 isim sayesinde heyecan dolu anlar izleyebildik.

Yarınki etabı umarım Sagan alır. Bu turun en renkli ismi olarak bir etap alması, özellikle de Paris teki etabı alması müthiş olurdu... :harika:

• Beğen
Tepkiler: Özgür Atılgan
Her ne kadar herkes sıkıcı desene de bence geçen yılki turdan daha zevkli geçti. Geçen sene froome ve contador gidince turun pek bi anlamı kalmamıştı, bu yıl farklar erken açılsa da kadro iyi olduğundan son etap bile adrenalin yaşattı. Ayrıca etap zaferleri de çok güzeldi bence

Geri