Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garibanlar için bikepacking projem

Scudo
@Ali Kılıç 35.5 güle güle kullanın ustanın becerisi iyiymiş. Sonuçta meşakkatli bir işi hesaplıysa yapmış. Elleri dert görmesin.

Amin. İşçinin alın teri kurumadan hakkını vermek lâzım. Ben kendisini yeni tanıdım ama her çeşit çanta yapıyor bu usta. Pazar çantasından tut motosiklet heybesine kadar hepsini yapıyor. Maşallah yetiştiren iyi yetiştirmiş. Böyle el emeği gereken işlerde sağlam ustalar yetişmiyor artık. Olana da sahip çıkmak lâzım.

Tamam hocam hem oranın çay ocaklarının çatısı iyidir . İki lafın belini kırarız. Yasaklar bitsin çocukları köye bırakır bir boş zamanda buluşuruz.

Eveeeet arkadaşlar hikaye böyle basliyor : sene 2020 pandemi yıllari @necmeddin ve @Ali Kılıç 35.5 Çorumda çay içerler ve Çorum çarşısinda çanta terzisi arkadaslariyla ortak bikepacking isine girerler. O yillarda Turkiye şimdiki gibi degil. Her istedigin yerde bikepacking canta bulunmuyor.Turkiyede var Bir iki kisi merdiven alti yapip satiyor o kadar. Bide @mariokaldato diye bi adam var bu furyayi onun başlattigi söyleniyor ama kesin deģil.
Neyse uzatmayayim Bu girisimci arkadaslar Turkiyenin Ve Çorumun ismini dunyaya duyuruyorlar. Meşhur Çorum kaloriferi bile unutuluyor. Çorum bikepackinginin yaninda. Yaaa şimdi gidin yatin gencler hadi iyi geceler.
Atasoy dededen masallar sene 2040
:)

@Atasoy abi naptın sen bu işe bayıldım ben Tanıtım müdürü ve Reklamiyet işleri müdürü @mariokaldato ,benle @Ali Kılıç 35.5 hocada tezgah altı üretiriz. Pazarlamasınıda yaparız. Vatana millete hayatımız olur. :harika:
Sende torunlarına anlatırsın bisikletçilik adına ne canbazlıklar yaptığımızı.:D

@necmeddin @Atasoy 2019 ihracat rakamlarına göre Çorum olarak 38. sıradayız. Yurt dışına da çalışacağız. Çorum'u bikepacking olayı ile 19. sıraya taşımak için her türlü çalışırız, merdiven altı üstü fark etmez. Eyyt Apidura sen kimsin yav!!!! 😂😂😂😂😂 CorumBikePacking (CBP) markasıyla global ticaret piyasalarını sallamaya geliyoruz. Herkes ayağını denk alsın.

@necmeddin abi forum üyelerine yüzde 40 indirim ve kargo bedava kampanyaları olur de mi? Sonuçta Çorum dünyanın merkezi ama bazı bölgelere uzak kalıyor 😀😀

@necmeddin @Atasoy 2019 ihracat rakamlarına göre Çorum olarak 38. sıradayız. Yurt dışına da çalışacağız. Çorum'u bikepacking olayı ile 19. sıraya taşımak için her türlü çalışırız, merdiven altı üstü fark etmez. Eyyt Apidura sen kimsin yav!!!! 😂😂😂😂😂 CorumBikePacking (CBP) markasıyla global ticaret piyasalarını sallamaya geliyoruz. Herkes ayağını denk alsın.
O zaman firmanin ismi LebPacking olsun. Hani leblebi demeden bisikleti paketliyoruz hesabı bwbsbhsjs 😂😂😂

@abidin3714 kardeşim biz satıcıyız @Ali Kılıç 35.5 hoca ile birlikte. Fiyat politikası ve müşteri yüksek istişare işleriyle Raşit Başkan @mariokaldato ilgileniyor. Sana kıyak yaparız sen ölçülerini belirleyince. 🤣

kardeşim biz satıcıyız @Ali Kılıç 35.5 hoca ile birlikte. Fiyat politikası ve müşteri yüksek istişare işleriyle Raşit Başkan @mariokaldato ilgileniyor.
Ticarete atılınca hemen esnaf ağzı yapmaya başladın ağabey :D Yok zaten kar marjı düşük yok o işle ben değil ortağım ilgileniyor falan hiç yakıştıramadım sana :D (Bu arada esnaf arkadaşlar varsa aramızda lütfen alınmasınlar işin latifesindeyiz)

ahh ahh... 2 gün önce gittim procycle'ın büyük kadro çantasını aldım. tabi çanta yeni nesil kadrolara göre yapıldığı için, üst kenarı ile sele borusu kenarı arası 90 derece. benim çelik kadroya tam uymadı. bileydim direkt bu ustaya yaptırırdım.

Kadronun kalıbını çıkar, at bana, yaptıralım burada sana da bir tane. Covid sebebiyle vaktim bol bu aralar. Hallederiz.

Ben de fabrikasyon alacaktım. Baktım ki benim kadro geometrisi ile onların ürettiği mal arasında uzaktan yakından bir ilişki yok. Almadım. Sonra tesadüfen bu usta çıktı karşıma. Dört ayak üstüne düştüm yine.

O zaman firmanin ismi LebPacking olsun. Hani leblebi demeden bisikleti paketliyoruz hesabı bwbsbhsjs 😂😂😂
Bir Denizlili olarak leblebiyi size yedirtmem, leblebinin yeri Serinhisar'dır. @Ronin45 sen iyi bilirsin abi.

@Ali Kılıç 35.5 Çanta güzel olmuş güle güle kullanmanız dileğiyle. Manisa içinde branda, çanta diken 5-6 dükkan gezdim millet uğraşmak istemediğine yok olmaz yada astronomik rakamlar istiyorlardı vazgeçmiştim. Bende kalıp çıkardım öyle duruyor. Kafama koydum kendim dikeceğim, ama bir onun için dikiş makinesi almak istemiyorum. Memlekette olsam 2 tane çalışır bir tanede 60 yıllık makine var ama ulaşamıyorum.

Bir Denizlili olarak leblebiyi size yedirtmem, leblebinin yeri Serinhisar'dır. @Ronin45 sen iyi bilirsin abi.

@Ali Kılıç 35.5 Çanta güzel olmuş güle güle kullanmanız dileğiyle. Manisa içinde branda, çanta diken 5-6 dükkan gezdim millet uğraşmak istemediğine yok olmaz yada astronomik rakamlar istiyorlardı vazgeçmiştim. Bende kalıp çıkardım öyle duruyor. Kafama koydum kendim dikeceğim, ama bir onun için dikiş makinesi almak istemiyorum. Memlekette olsam 2 tane çalışır bir tanede 60 yıllık makine var ama ulaşamıyorum.
Annemin dedesi Kızılhisar'lıdır. Konusu geçmişken küçük bir bilgi bırakayım.

Denizli'nin Serinhisar ilçesini Avşarların kurduğu bilinmektedir. İlçenin eski adı Kızılhisar'dır. Adından da anlaşılacağı üzere Avşarların Kızıllı oymağı burada yerleşmiştir. Kızıllı oymağının bir bölümü de Tavas ilçesinin Kızılca ve Kızılcabölük köylerini kurmuştur ki halen bu iki köy ile Kızılhisar’ın aralarında akrabalık bulunduğu bilinmektedir.

Geri