necmeddin
Acemi Balıkçı
- Tepki
- 12.441
- İsim
- necmeddin
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
@Ali Kılıç 35.5 hocam helal be memleketimin hakkını veriyorsun
@Ali Kılıç 35.5 hocam helal be memleketimin hakkını veriyorsun
@Ali Kılıç 35.5 güle güle kullanın ustanın becerisi iyiymiş. Sonuçta meşakkatli bir işi hesaplıysa yapmış. Elleri dert görmesin.
O zaman firmanin ismi LebPacking olsun. Hani leblebi demeden bisikleti paketliyoruz hesabı bwbsbhsjs 😂😂😂@necmeddin @Atasoy 2019 ihracat rakamlarına göre Çorum olarak 38. sıradayız. Yurt dışına da çalışacağız. Çorum'u bikepacking olayı ile 19. sıraya taşımak için her türlü çalışırız, merdiven altı üstü fark etmez. Eyyt Apidura sen kimsin yav!!!! 😂😂😂😂😂 CorumBikePacking (CBP) markasıyla global ticaret piyasalarını sallamaya geliyoruz. Herkes ayağını denk alsın.
Ticarete atılınca hemen esnaf ağzı yapmaya başladın ağabey Yok zaten kar marjı düşük yok o işle ben değil ortağım ilgileniyor falan hiç yakıştıramadım sana (Bu arada esnaf arkadaşlar varsa aramızda lütfen alınmasınlar işin latifesindeyiz)kardeşim biz satıcıyız @Ali Kılıç 35.5 hoca ile birlikte. Fiyat politikası ve müşteri yüksek istişare işleriyle Raşit Başkan @mariokaldato ilgileniyor.
ahh ahh... 2 gün önce gittim procycle'ın büyük kadro çantasını aldım. tabi çanta yeni nesil kadrolara göre yapıldığı için, üst kenarı ile sele borusu kenarı arası 90 derece. benim çelik kadroya tam uymadı. bileydim direkt bu ustaya yaptırırdım.
Bir Denizlili olarak leblebiyi size yedirtmem, leblebinin yeri Serinhisar'dır. @Ronin45 sen iyi bilirsin abi.O zaman firmanin ismi LebPacking olsun. Hani leblebi demeden bisikleti paketliyoruz hesabı bwbsbhsjs 😂😂😂
Annemin dedesi Kızılhisar'lıdır. Konusu geçmişken küçük bir bilgi bırakayım.Bir Denizlili olarak leblebiyi size yedirtmem, leblebinin yeri Serinhisar'dır. @Ronin45 sen iyi bilirsin abi.
@Ali Kılıç 35.5 Çanta güzel olmuş güle güle kullanmanız dileğiyle. Manisa içinde branda, çanta diken 5-6 dükkan gezdim millet uğraşmak istemediğine yok olmaz yada astronomik rakamlar istiyorlardı vazgeçmiştim. Bende kalıp çıkardım öyle duruyor. Kafama koydum kendim dikeceğim, ama bir onun için dikiş makinesi almak istemiyorum. Memlekette olsam 2 tane çalışır bir tanede 60 yıllık makine var ama ulaşamıyorum.