Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin edge 520 duyurulmuş yepyeni özellikler var.

Scudo
@Dubidakka var hocam hatta bugün denedim live segment bölümüne gelince cihaz uyarı veriyor şu kadar zaman kaldı diye ondan sonra segment sırasında birinci ile aranda kaç saniye var onu gösteriyor.Segment bitince ne kadar sürede tamamladığını falan gösteriyor.İstersen segmentlerden x tuşuna basarak çıkabiliyorsun çünkü sürekli o bölgeden geçince cihaz ötüyor.

Arkadaşlar bu gümrük ücreti ne kadar oluyor ortalama olarak bilgi verir misiniz?

@adilmusazafer
Avrupa birliği üyesi ülkeler için 1500€ kadar %18

Ben de 520 ve 810 arasında kaldım. Bundle olarak almayı düşünüyorum. Son güncellemelerden sonra 520 ile 810 arasında pek fark kalmamış gibi görünüyor. Ayrıca 810 yeni sensörler ile mi geliyor?

@Erdal YILMAZ 1000 e gerek yok. Çevremde 4 tane var. Çok hızlı açılıp kapanmasından başka benim 810 dan farkı yok :) 520 oyuncağına hiç girmeyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
Ben de 520 ve 810 arasında kararsız kaldıktan sonra 810 aldim. Ama eski sensörler ile gelecek büyük ihtimalle.

Sıfır Garmin Edge 510 bundle 'a 600 TL verilir mi?

@dramorey aynen gsc-10 eski tip gelecek resimlerde de varmış ben wiggle dan almıştım 810 u yeni tiple geldi

• Beğen
Tepkiler: dramorey
@dramorey Bir sorun olacağını sanmıyorum yıllarca insanların sorunsuz kullanmış olduğu sensör ben olsam etmezdim en azından :)

• Beğen
Tepkiler: dramorey
Geri