Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin edge 520 duyurulmuş yepyeni özellikler var.

Scudo
@erdsde

Navigasyon özelliğine ihtiyaç duymuyorsanız eğer, hayır kesinlikle pişman olmazsınız. Kaldı ki 510'da görsel açıdan daha farklı bir Navigasyon özelliği mevcuttur.

510
http://sportivecyclist.com/wp-content/uploads/Edge-510-map-screen.jpg

520

http://media.dcrainmaker.com/images/2015/07/Garmin-Edge520-Map-Navigate_thumb.jpg

Garmin 520 vs 810 kararsız olanlara hatırlatayım: Connect IQ sadece Garmin 520 ve 1000 tarafından destekleniyor. Tercih yaparken bunu sakın unutmayın. Garmin'leriniz connect IQ uygulamaları sayesinde akıllı hale geliyor. connect IQ üçüncü partilere açık olduğundan cihazınızın kabiliyetleri önündeki tek engel hayal gücünüz.

(link)

millet 100-200 tl arası ikinci el samsung galaxy young 2 alabilirsiniz. Ben bisikletim de onu kullanıyorum gps falan her şeyi var ve bu cihazları tokatlar bunlardaki fiyatlara bakın ya allah aşkına abilerim kapitalizm kölesi olmuşuz hayırlısı.

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
@dramorey ben yol bilgisayarını pek bir artısını fark edemedim efendim. dediğim gibi o telefondan 6 tane alırsınız garmin fiyatına

@Malik altuntaş sen onu al; biz bunu... Garmin sana göre gereksiz; bize göre garminsiz yola çıkılmaz.. bilmem onu şarjı ne kadar gidecek? Hızımı kadansımı kalbimi önümde gösterecek mi o ürün? sanırım koca bir hayır. Yani benim işimi yapmıyor..

Hadi telefonda yapmaya çalışalım bu işi. ANT cihazı 70 dolar civarı, kalp sensörü 70-80 dolar arası + kadans-speed sensörüde 90 dolar civarı. GENE mantıklı değil.

@Yavuz S. garmin kadans sensörünü almadığınız zaman kadans gösteriyormu efendim yoksa içindenmi çıkıyor? garminin pili ne kadar gidiyor? benim telefonum herhalde 80 kilometrelik 4 sürüşe dayanır.

@Malik altuntaş Afedersiniz? Garmini Ne için alıyoruz? Boş boş dursun diye mi?

@Malik altuntaş

Aynı gün içerisinde 80km. lik tek bir sürüşte, cep telefonu üzerinden strava, 4g açıp, telefonu gidona sabitleyerek şarjın ne kadar gittiğine baktınız mı?

Ben baktım, söylediğiniz gibi değil 4 sürüş, aynı gün tur bitmeden şarjım bitti. Şu an garmin edge 1000 kullanıyorum. İsteyen alır, istemeyen almaz. Ben memnunum.

Garmin gerçekten farklı bir cihaz. Bende 810 kullanıyorum. Mio Cyclo 505 Hc kullandıktan sonra geçiş yaptım. İngilizce olmasına rağmen arayüzünün kullanımı çok basit olduğu için pek Türkçe aramıyosunuz. Navigasyon görünümü olsun şarj olayından olsun verdiği verilerin keskinliği olsun platformunda tek diyebilirim.

Abi çok uçuk fiyat açıkçası ! Kredim felan olmasa düşünebilirdim :)
Saygılarımla.

Fiyatlar evet yüksek. Yakında Garmin'in yeni aksiyon kamerası Garmin Virb Ultra çıkacak 2700 TL fiyat :) O yüzden genelde yurt dışı satın alınıyor. Şahsen radar'ını da almayı düşünüyorum. Bakalım nasip..

1000tl civarında para veriyorsun, kart desteği yok ve sana vaadettiği saklama alanı 105mb. Bunun da 49mbını kullanabiliyorsun. Dahili haritayı silersen totalde 98mblık bir alanın oluyor. Bu alan aktiviteler için yeterli olsa da haritalar için oldukça az. Cihazda ayrıca wifi de yok. Garmin ayıp ediyor resmen.

Geri