Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin edge 520 duyurulmuş yepyeni özellikler var.

Scudo
810 dan fazlası bence gereksiz. :) 520 ile 1000 km 810 ile 1600 km kullandım. Gerçekten 810 bütün ihtiyaç duyulan yada duyduğumuz zannettiğimiz şeyleri fazlası ile karşılıyor.
:)

• Beğen
Tepkiler: Yağız Gökmen
@Bahadır S.

harika evet sepete bende deneme için kılıf attım olmadı 3-4 dolar daha bişey koydum olmuştu :)

@sinobjk

bende bak şimdi fulcrum 6.5 nasıl güzel ama yok :D zonda da zonda

@Yağız Gökmen gel azıcık daha zorla edge 1000 i al geç sonra da iyi ki bunu almışım diyeceksin...inan

@Drdaldal doğrudur çok daha fark olduğu ekran büyüklüğü dokunmatik ekran çok daha kullanışlı daha bir sürü farklı ve güzel şey var ama 1.500 tl hatta biraz daha geçiyor 520 veya 810 alıp kalan parayı alacağım jant yerine daha iyi birşey bakarım

@Erdal YILMAZ

aahahaha :) böyle diye diye burdan jkşk 1374.JPG nerelere geldik 12270601_10206664589707037_290954556_n.jpg ne güzel sedonamla mutluydum :D şimdi aynı şey garminde olacak :)

@Yağız Gökmen Ben hep soyluyorum. Edge 510 Pro pelotonda en çok kullanilan cihaz. Fiyati da makul. Powermetre ve di2 destegi de mevcut. Sadece harita olayi eksik. O de ne kadar buyuk bi eksik tarsisilir. Burada kullanim sikliklarini gosteren bir liste var:
(link)
Bence 1000 almak yerine powermeter icin kenara para ayirmak daha mantikli gibi.
Not: 510 kullaniyorum.
Ayrica 1000 boyut olarak epey büyük

• Beğen
Tepkiler: Yağız Gökmen
@Ahmet Onur Çakmak

haritasız gps kullanmam zaten sıyah beyaz kucucuk ekranlı gpslere o kadar para verıceğime telefondan bakarım daha ıyı

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
@Erdal YILMAZ

wiggle de garmın 300 dolara full artı full tum aparatları ıle gelıyor turkıyede gıttı gıdıyor vs baktım 21 bin liracık ve aparatları da eksık

aradakı fark nedır çözemedım 550 liraya aparatsız yurtdışından almak varken 2 bin liraya aynı urunu gittigidiyor vs de kim satıyor kim alıyor anlayamadım

evet yurtdışında 247 dolar bırde 15 aralıkdan sonra indirim de olursa yılbaşı sebebiyle 200 dolara duser sanırım

birde bızım turkıyedekı sıtelere bakın

https://i.hizliresim.com/P6OgPv.jpg https://i.hizliresim.com/gV9BZL.jpg

@Cem Ç.

510 renkli. Haritasiz kullanmak tamamen tercih meselesi. Surus esnasinda butun degerleri kontrol etmek yerine etrafimi izleyip ya da antremanima odaklanip keyif almayi daha cok tercih ederim. Gps kullanmayan prolar mevcut. Hatta bazialri sadece süreyi mesafeyi ve hizi koyuyorlar. Kisacasi kisisel tercih meselesi biraz. Prolarin hangi datayi kullandiginin videosu:

@Ahmet Onur Çakmak pro pelotonda çok kullanılma amacı küçük ve sadece ihtiyaç duyulan rakamsal veriler gösteriyor olması, o adamların tabi ki haritaya ihtiyacı yok. Srm pc8 kullanımı gibi..
Ancak bizim gibi amatör kullanıcılar farklı bölgelerde veya şehir içinde de kullandıkları için harita güzel bir özellik diye düşünüyorum.

@Bahadır S. Tabii ki harita güzel bir özellik. Ama ne kadar ihtiyaç duyuluyor. Ben duymuyorum. Duyan illa ki vardir. Kendi yer-yon duyguma gore hareket etmek daha eglenceli geliyor bana. Ayrica surusten once rota kontrolü yaparim genelde. Kisacasi kisisel tercih meselesi biraz. Ben 1000 bakarken 510 aldim :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadır S.
(link) yılbaşına gelmeden biraz daha indirim bekliyorum ben 460 dolar ucretsız kargo turkıyeye full paket

@Ahmet Onur Çakmak

baya büyük hatta :) powermater değilde bende senin gibi bi ikinci bisiklete para ayırıcam :)

inan yeni makine ile giderken sahilde biri kafadan girecek diye korkuyorum 2.bisiklete takmış durumdayım :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
Bisiklet kullanırken navigasyon ya da harita benzeri bir düzeneğe ihtiyacım olmadığım için Garmin Edge 520'yi tercih ettim. Gerek Strava ile uyumlu çalışması (bilhassa live segments özelliği tek başına yapılan turlarda oldukça faydalı) gerekse bisikletin üzerindeki tüm sensörlerle sorunsuz bağlanması ve bu bağlantıyı kesintisiz devam ettirmesi sebebiyle şu an için cihazdan oldukça memnunum.

Cihazı bundle olarak tabir edilen set şeklinde aldım. Ekstra olarak ekranlar arasında geçiş sağlayan ve çalışmasını başlatıp durdurabilen yuvarlak kumandasında da edindim. Kullanışlı bir aparat. Ayrıca Di2 bilgilerini de göstermesi sürüş esnasında faydalı.

http://www.yukleresim.com/images/2015/12/13/ebea79a094be59cc2bcbbc41eaa97144.jpg

Geri