Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

11.11'de wahoo element bolt bundle'ı 223£'dan kaçırdım malesef. Wahoo yada edge 520 düşünüyorum ama wahoo'da 1 aydır indirime denk gelemedim. Wahoo 280£, edge 520 250£ civarı bundle fiyatları. Edge 820 bundle ise 220£.

820 yi alsam mı? ( dokunmatik ekranı yüzünden kararsızım) Kış sezonu yada yılbaşı gibi indirim olabilir mi acaba yurtdışı sitelerde?

Scudo
11.11'de wahoo element bolt bundle'ı 223£'dan kaçırdım malesef. Wahoo yada edge 520 düşünüyorum ama wahoo'da 1 aydır indirime denk gelemedim. Wahoo 280£, edge 520 250£ civarı bundle fiyatları. Edge 820 bundle ise 220£.

820 yi alsam mı? ( dokunmatik ekranı yüzünden kararsızım) Kış sezonu yada yılbaşı gibi indirim olabilir mi acaba yurtdışı sitelerde?
Özcan bey Wahoo cihaz kullanmadım ama Edge 820 kullanıcısı olarak sizi üzmeyeceğini söyleyebilirim. Yaklaşık 5 ay önce vergiler dahil 2000TL satın almıştım şuan ki fiyatı bundle olarak düşünecek olursak fena değil. Dokunmatik ekranı konusunda çok şeyler yazılıyor ama ben olumsuz bir durumla karşılaşmadım. Elinizde bir telefon ekranı hassasiyeti hissetmiyorsunuz tabii ama kullanmanız gereken özellikleri sağlamaya fazlası ile yeten bir cihaz. Aynı şekilde elimde gopro hero7 black serisi var ekran hassasiyeti arasında hiçbir fark yok. Üstelik cihazı arkadaş çevremden çok kullanan var, herhangi bir şikayet duymadım.

• Beğen
Tepkiler: Metal06
@Metal06 2.5 yil 820 kullandim. Hic bir sorunla karsilasmadim. Su an 830 kullaniyorum. Dokunmatigi 820 den daha iyi. 820 ninki de öldürecek kadar kotu degil. Garmin'i bikecomponents ve evanscycles Turkiye'ye gonderiyor. Bikecomponents de cok indirim bekledim 2 aydir ama olmadi. Evanscycle de de cuma indirimi bitti.

• Beğen
Tepkiler: Metal06
wiggle da baya indirim vardı garminler de bakmanızı tavsiye ederim.

@Bigpatron En son geçen ay ben aldım sanırım. Sonra kalktı. Türkiye'ye gönderimi durdurdular. Bir çok yurtdışı ülkesi buraya göndermiyor artık. Bildiğim sağlam site olarak bikecomponents ve evanscycle gönderiyor.

@Bigpatron En son geçen ay ben aldım sanırım. Sonra kalktı. Türkiye'ye gönderimi durdurdular. Bir çok yurtdışı ülkesi buraya göndermiyor artık. Bildiğim sağlam site olarak bikecomponents ve evanscycle gönderiyor.
Evet geçen canlı destek hattına sormuştum, yollamama kararı garmin tarafından alınmış wiggle ile alakası yokmuş. Muhtemelen Turkiyedeki garmin satış sistribütörünün satışlarının azalmaması için alınmış bir karar diye tahmin ediyorum.

@Bigpatron Baytekin fiyatları, Türkiye'de satılan en yüksek fiyatlar. Ayrıca servis hizmetinden de memnun kalmayan sayısı memnun kalanlardan daha fazla sanırım. Geçen ay Fenix 6 pro ile Edge 830 aldım. Ondan sonraki hafta baktım tertemiz. Kötü oldu..

Garmin IQ dan indirdiğimiz veri alanı ekranlarını, Garmine nasıl yüklüyoruz?
Cihaz programlar ile senkronize

@Adrenalin26 Senkronize olursa yüklenir. Biraz geç senkronize olabilir. Bilgisayardan da Garmin Express'e bağlayıp senkronize deneyebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@Adrenalin26 Senkronize olursa yüklenir. Biraz geç senkronize olabilir. Bilgisayardan da Garmin Express'e bağlayıp senkronize deneyebilirsiniz
Bilgisayar yok maalesef, uyguluma üzerinden sekron diyorum fakat indirdiğim veri alanları gözükmüyor.

Bilgisayar yok maalesef, uyguluma üzerinden sekron diyorum fakat indirdiğim veri alanları gözükmüyor.
Bildiğim kadarı ile direk görünmüyor en azindan benim 520'de profile girip hangi sırada görünmesini istiyorsam o profilde atama yapmam gerekiyor.

vectorden sonra 520yi de elimden çıkarıyorum. sadece saat kaldı garminle ilgili. onun da pek alternatifi yok ama Türkiyede böyle bir distribitör olduktan sonra tekrardan garmin almayı asla düşünmem

Arkadaşlar , tur sonunda ortalama hızım , 30,6 gösteriyor iken, Strava ya kaydettiğinde 31,6 olarak kaydediyor, bunun nedeni nedir?

Arkadaşlar , tur sonunda ortalama hızım , 30,6 gösteriyor iken, Strava ya kaydettiğinde 31,6 olarak kaydediyor, bunun nedeni nedir?

strava hızı garminden almayıp kendi algoritmasına göre hesaplıyormuş bu yüzden farklılık oluyor

Geri