Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@vetohan Sorumu yanıtladığınız için teşekkür ederim.
 
@Kemal Akbayrak

Daha önce hiç Garmin serisi bir cihaz kullanmadıysanız ve bisiklet için düşünüyorsanız, 2.el Edge 510 yada 520 almanızı tavsiye edebilirim. Harita ve navigasyon sizin için önemli ise yine 2.el 810 bakmanızda fayda var.
 
  • Beğen
Tepkiler: a.valverde
@erdlylmz Bu 500+ serili cihazlarla 800+ cihazların nasıl bir farkı var?
 
@Kemal Akbayrak

(link)

Yukarıdaki adreste tüm cihazların detaylı özellik karşılaştırmasını bulabilirsiniz. 500,510 navigasyon yok, 520 ve üzeri modellerde var gibi özellik listesi uzayıp gidiyor.


Bu da kenarda dursun.
(link)
 
@vetohan
Uygun almışsınız. Nereden aldınız. Bu paraya bundle olacağını sanmıyorum ama. Bundle değilse bile uygun fiyat.

Ben 1450 TL ye 520 bundle almıştım. Parasını hak ettiğini söyliyebilirim. 530 bundle için vergiler dahil 2450 TL gibi bi fiyat çıkıyor. 530 bu parayı hak eder mi emin değilim.
 
@Leventİ

Wiggle'dan aldım. Bundle değil tek cihaz. Nabız bandım var, kadans için powermetre kullanacağım zaten, hız sensörüne de gerek duymadım. GPS zaten hızı gösteriyor çok mükemmel olmasa da. Haketme konusunda haklısınız, ucuz değil. Ama neredeyse 1 yıldır gps bakıyorum, alternatifler arasında en iyisi bunu gördüm. Bu bisiklet hobisinde her şey pahalı. Eğer ihtiyaç varsa alıyorsunuz, yapacak birşey yok.

Arkadaşlar, bir konuda sorun yaşıyorum. Bir bilgisi olan varsa, yardımcı olursa sevinirim. Garmin Express aracılığıyla harita güncellemeye çalışıyorum. Güncellemeleri indirdim. Ancak Edge'e yüklemeye çalıştığımda yükleme sırasında bir hata oluştu mesajını alıyorum. Denediğim şeyler, programı silip tekrar yüklemek, farklı bilgisayar kullanmak. Bunlar işe yaramadı, bir fikri olan var mı?
 
  • Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
@meteor

Tam 13 gün sürdü, sipariş vermemden elime ulaşması. Ama araya bayram tatili girdi, muhtemelen daha çabuk gelirdi eğer bayrama denk gelmeseydi.
 
@vetohan

Garmin'i pc'ye bağladıktan sonra, cihazın içerisinde harita için yeterli boş alan olup olmadığını kontrol edin. Garmin Express ile yüklenen harita tüm Avrupa ülkelerine ait ve boyutu yaklaşık 5-7 gb. arasında değişiyor. Sadece Türkiye haritasını bulup yüklerseniz daha az yer kaplar.

Ben de Garmin Edge 1000 modeli var, harita güncellemeyi yapmadan önce cihaza 16 gb micro sd kart takarak haritayı harici kart alanına yükledim. Aksi halde yükleme yapamıyordum.

Buradaki haritayı yükleyip deneyin, hoşunuza gitmez ise başka kaynaklara göz atın. Bu haritanın "bence" tek kötü yanı okul, hastane vb. önemli yerleri harita üzerinde işaretlemiş ve gps esnasında bir sürü alakasız şeyi size gösteriyor.
(link)


Son olarak burası var, yalnız bu adresten harita yükleme şeklini değiştirmişler. Site garip bir uygulamayı pc'ye indirmeye çalışıyor ben buradan yükleyememiştim, deneyin isterseniz.
(link)
 
@erdlylmz

Teşekkürler. Şimdi kontrol ettim hafızayı. 7gb'ın üzerinde boş alan var. Zaten standart yol haritasının en güncel versiyonu yüklü, yanlış anlamıyorsam. Yüklemeye çalışılan güncelleme 47mb. Adı Trailforks 2018.20. Dağ bisikleti parkurlarıyla ilgili diye tahmin ediyorum. Çok off road'a çıktığım yok ama bir de Garmin'e sorayım bakalım çözebilecekler mi.
 
@vetohan
hayırlı olsun güle güle kilometreler yapın

benim bir sorum olacaktı diyelim ki suunto markasının yada polar markasının göğüs bandı var saatinizle entegre olabiliyor ve nabzınızı görebiliyordunuz aynı band yani bundle olarak garminin yada poların bisiklet bilgisayarlarıyla da kullanılır mı ? yani garmin edge alacağım diyelim göğüs bantlı bundle modeline ayrıca bi daha para ödememek için bunu araştırmam gerekiyordu da bendeki bandta öle üst segment bir ürün değil suunto nun artık üretimi kaldırdığı suunto ambit 3 run siyah modelin bandıydı polar yada garmine geçmem gerekiyor hem bisiklet hem koşu için
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Veto8
garmin edge 520 aldım ikinci el üründe tuşlarda kozmetik sıkıntı yok ama batarya nedense birtürlü dolmuyor neden acaba 3saat şarja taktım %1 i geçmiyor farklı adaptörlede denedim acaba batarya ömrümü bitti anlamadım gitti yardım edin nasıl çıkarım işin içinden batarya değişse düzelirmi değişşe nerede değiştiririm kaça patlar ?
 
@masum

Ürünü iade edebiliyorsanız ilk seçeneğiniz bu olmalı. iade edemiyorsanız eğer yeni pili aliexpress üzerinden satın alabilirsiniz. Aşağıda pilin nasıl değiştirildiği anlatılıyor.

 
@erdlylmz kendimmi değiştireyim diyorsunuz bozarım ben ban tekinde yapılıyormu değişim yapılsa düzelirmi sorun yada bu %100 bataryadamı sorun
 
@vetohan
teşekkür ederim çok bu çok iyi oldu
 
@masum

Sorunun tam olarak neden kaynaklandığını bilemiyorum. Siz pil problemi olduğunu belirttiğiniz için öneri sunmuştum. Ürünün Türkiye garantisi varsa eğer Baytekin'den ücretsiz destek alabilirsiniz. Cihazın seri no bilgisini pazartesi günü Baytekin'i arayarak sorgulama yaptırın. Garanti dışı ise 2 seçenek var. 1. Pili siz değiştireceksiniz. 2.Baytekin'e ücretli yaptıracaksınız.

(link)
 
@erdlylmz baytekini aradım yurt dışından alındı dedim ona bakamıyoruz dendi ücretli batarya değişimi oluyormu dedim garmin edge 520 lerde batarya değişimi olmadığını söyledi nasıl olmaz anlamıyorum?

@masum

@erdlylmz bukadar gereksiz teknik servis görmedim ilgilenme 0 garmin edge 520 kapağı gömmeli olduğu için değişim olmuyor dedi şaka gibi
 
(link)

Burayı okuyun biraz size yardımcı olur umarım. pil değiştirmeden önce bu yapılanları deneyin.
 
Geri