Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

@Edip Dinçer umarım öyle olur. Aynı durum başına gelen arkadaşımın cihazına 3 kuruşluk 3d yazıcıdan çıkma parça yapıştırıp gönderdiler. İlk sürüşte bir daha kırıldı, tekrar gönderdi tekrar kırıldı sonra yapabileceğimiz bir şey yok dediler. 5000 tl cihaz çöp oldu. Aynı durum başıma gelince sordum soruşturdum, tutum aynı. Garmin'in forumunda okuduklarımda cihaz değişikliği yapmış Garmin. Öyle olunca da Türkiye servisi daha çok gözüme battı. İnternetteki şikayetleride okuyunca gözüm korktu.
Hocam son durum nedir? Başımıza gelirse bilgimiz olması açısından soruyorum.

Scudo
Merhaba herkese, 23 Aralık'ta Berlin'den Istanbul'a gelmeyi planlıyorum. Garmin Edge 1030 ile ilgilenen varsa, özelden iletişime geçebiliriz, bir ya da iki adet getirebilirim.

Düzenleme: Mesajımı biraz daha açmak istedim çok şaibeli gözüktüğüne karar verip :) Iki nispeten bisiklet sporuna yeni başlamış arkadaş olarak gaza gelip Wiggle'daki Black Friday indiriminden Edge 1030 söyledik ancak daha siparişlerimiz gelmeden pişman olduk gibi. Siparişler elimize ulaştığında iade hakkımız var ancak eğer buradan ilgilenen varsa önce bir soralım istedik.
Neden pişman oldunuz?

Merhaba 530 kullanmaya yeni başladim. Kalori ölçümünü hep 200-300 arasi bir değer gösteriyor. 100km yol yapiyorum 250 kalori gösteriyor. Ayarlarina baktim ama bulamadim. Nasil çözebilirim?

• Hahaha
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Merhaba 530 kullanmaya yeni başladim. Kalori ölçümünü hep 200-300 arasi bir değer gösteriyor. 100km yol yapiyorum 250 kalori gösteriyor. Ayarlarina baktim ama bulamadim. Nasil çözebilirim?
Kadans hız sensörü ve nabız bandı ile mi kullanıyorsunuz? Ayrıca boy kilo bilgileriniz doğru mu ?

Strava da örnek bir kayit varsa paylasir misiniz? @PianoMan zaten olagan suphelileri sormuş.
Edit: Nabiz kadans vs normal gözüküyor. Kilo yas boy ayarlarina da bir bakin isterseniz

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Kadans hız sensörü ve nabız bandı ile mi kullanıyorsunuz? Ayrıca boy kilo bilgileriniz doğru mu ?
Kadans ve nabiz bandiyla kullaniyorum. Hız için gps kullaniyorum. Boy ve kiloyu garmin connect uygulamasindan girdim. Bu sürüşü bitirirken ne yiyip ne içtiğimi soruyor 1 kere 0 caloriyi seçtim yine 200 çıktı bugünde 1500 kalori yedim dedim ama yine 250 çikti.
Strava da örnek bir kayit varsa paylasir misiniz? @PianoMan zaten olagan suphelileri sormuş.
DF1AA564-C60E-4181-A368-61B499D11EB0.png
A21FDEB9-7D2A-4BA5-8790-01B2BBD753B6.png

Cihazınızınız güncel mi? Sanırım böyle bir sorun okumuştum güncelleyince düzeliyor yazmışlardı.

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Cihazınızınız güncel mi? Sanırım böyle bir sorun okumuştum güncelleyince düzeliyor yazmışlardı.
Garmin Express ile baktim son sümü olan 7.0.0 yüklü cihazda. Stravanin web sitesinde değerler normal gözüküyor ama mobilde ve garmin connect uygulamasında yanliş gözüküyor

@Ekincan Ne kadar mantıklı bilmiyorum ama Samsung health ten falan almasın değerleri.

Garmin Express ile baktim son sümü olan 7.0.0 yüklü cihazda. Stravanin web sitesinde değerler normal gözüküyor ama mobilde ve garmin connect uygulamasında yanliş gözüküyor
Bende şu yüklü ve düzgün çalışıyor. istersen bir yükle dene sende.

Screenshot_2020-12-07 Fat Burner.png

Burda ne demeye çalişiyor?
E8FF6EF7-860A-4E6F-8AEE-F08DF8A95C05.jpeg

Yakilan kalori en ustteki. Digerlerinde bir sikinti yok. Yakilan kalori yanlis. Garmin connect yas boy kilo vs ayarlarina gelip onun bir ekran goruntusunu atar misiniz?
Buyur hocam
200AD429-615D-431E-8155-8E04F932BE9B.png
1 ve 3. satırlar yakılan kalori ve kaybedilen sıvı miktarı. 2 ve 4. satırlar alınan kalori ve sıvı miktarı. Alınanlar uzaklık veya süre üzerinden sabitlenen değerler gibi gözüküyor.
Alinan kaloriyi ve sıvıyı sürüşü kaydederken bana soruyor. Acaba dedim onlar yüzünden mi kalori düşük çıkıyor o değerleri sıfır yaptim dünkü sürüşte ama yine düşük çıktı

Geri