Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Merhaba, 1030 Plus'ı kurcalarken navigasyona bir adres girdim ve yol tarifi istedim. Bana çizdiği rotada sürmeye başladım. Navigasyon uyarılarını telefonuma bağlı kulaklık üzerinden söylemeye başladı. Bu özelliği bilmiyordum, çok şaşırdım.
Uzun zamandır kendi hazırladığım rotaları sürüyorum. Onları sürerken sesli komutları kulaklığa aktarmıyordu.
Şimdi yeni bir güncelleme geldi bu özellik mi eklendi? Yoksa sadece navigasyona yazılan adreslere sesli komutları destekliyor ama kullanıcının oluşturduğu rotalarda sesli komut vermiyor mu? Bilgisi olan var mı?

Hem navigasyonda hem rotada hem de belirtilen mesafe kalori vs steplerinde sesli uyarı mevcut. Uzun sürredir kullanıyorum. Tek sıkıntı yarı Türkçe yarı İngilizce olması. "Beş yüz metre turn left" gibi

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Scudo
Hem navigasyonda hem rotada hem de belirtilen mesafe kalori vs steplerinde sesli uyarı mevcut. Uzun sürredir kullanıyorum. Tek sıkıntı yarı Türkçe yarı İngilizce olması. "Beş yüz metre turn left" gibi
Sizin önceki mesajlarınızda gösterdiğiniz Connect uygulamalarını cihaza yükledim, gerçekten şık bir ekran oluştu, teşekkür ederim.
Rüzgarı ve hava durumunu gösteren veri alanını etkinleştirdiğimde bir link/kod/şifre gibi bir şey çıkıyor. Onu beceremedim bir türlü. 😀

• Beğen
Tepkiler: umkk
Sizin önceki mesajlarınızda gösterdiğiniz Connect uygulamalarını cihaza yükledim, gerçekten şık bir ekran oluştu, teşekkür ederim.
Rüzgarı ve hava durumunu gösteren veri alanını etkinleştirdiğimde bir link/kod/şifre gibi bir şey çıkıyor. Onu beceremedim bir türlü. 😀
O dediğiniz kod için para ödemeniz gerekiyor diye hatırlıyorum. Emin değilim.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
O dediğiniz kod için para ödemeniz gerekiyor diye hatırlıyorum. Emin değilim.
Geliştircinin sitesine girip oradan yapılacak galiba, çünkü Connect üzerinden para ödemeye çalıştım hiçbir şey olmadı. Tekrar deneyeyim.

Merhabalar acaba 2.el 3000 tl'ye 520 bundle almak mantıklı mı ? Başka önerileriniz var mı ? Aklımda igsportun ürünleri de var.
Merhabalar acaba 2.el 3000 tl'ye 520 bundle almak mantıklı mı ? Başka önerileriniz var mı ? Aklımda igsportun ürünleri de var.
Harita özelliği benim için ön planda ama İgsportun igs520 sıfır bundle seti de 3000 tl hangisi uygun olur ?

Uzun zaman geçti tam olarak hatırlamıyorum fakat para ödemiyorum. Üyeliğin paralı modelleri de var. Paralı modellerde hava ve rüzgar durumu güncelleme hızı artıyor ve verinin alındığı sağlayıcı sayısı artıyor. Benzeri uygulamaları da kullandım en doğru ve stabil sonuçları bununla aldım.
Uygulama tam olarak rüzgarın hızını vermiyor, tahminen ne kadar engel teşkil ettiğini km/s cinsinden veriyor. Diğerlim ki tam kafadan 15 km/s ile esiyorsa ok aşağı doğru (saat 6 yönü) -15 km/s değeri gösteriyor, saat 2 yönüne döndünüz ok saat 4 yönüne dönüyor ve 9-10 km/s değeri gösteriyor. Eğer saat 6 yönüne dönerseniz yani tersine ok yukarı (saat 12 yönü) yönüne dönüyor ve +15 km/s değeri veriyor.

Bu haftasonu ilk defa Garmin 540'ı kullanma fırsatı buldum.
Ekran boyutu açısından görünürlüğü oldukça iyi. Veri ekranlarını özelleştirmemiş olsam da tek ekranda pek çok şeyi görme durumunda bile okunaklı.
Rota oluşturmadan da otomatik aktifleşen ClimbPro özelliğini çok beğendim.
Giant RideSense hız/kadans sensörümle de, coospo hr bandımla da kesintisiz iletişim kurdu.
Hatta molada alarm modunu açtım, çocuklar merakla bisikleti incelerken dokunmuş olmalılar onu da test etmiş oldum. Hem kendi ötüyor hem de telefona bildirim düşüyor.

Şimdi sırada ihtiyaca göre ekranları özelleştirmek ve @trainspotting35 ile @PuncherZ önerisi widgetlara bakmak var.

Varia için bir uygulama vardı. Uygulamayı kurduğunda sürdüğün süre boyunca kaç tane araç yanından geçmiş, hızı vb hepsini sürüş sonrası gösteriyordu. Bu uygulamanın ismi neydi? Garmin IQ de bir türlü bulamıyorum.

Varia için bir uygulama vardı. Uygulamayı kurduğunda sürdüğün süre boyunca kaç tane araç yanından geçmiş, hızı vb hepsini sürüş sonrası gösteriyordu. Bu uygulamanın ismi neydi? Garmin IQ de bir türlü bulamıyorum.
My Bike Radar Traffic.

Fenix 6x pro kullanıyorum Edge’ler olduğu gibi climbpro özelliği var saatte fakat tırmanış ekranı benim saatte tek renk olarak çıkıyor sürekli ne yaptıysam olmuyor.Gidondaki benim saatin ekranı diğeri ise youtube’de izlediğim bir arkadaşın etkinliği sırasında açılan ekranı.Konu hakkın da yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
IMG_2637.jpegIMG_2812.png

Arkadaşlar İngiltere'deki online sitelerde satılan Garmin edge modelleri AB ülkelerine göre daha pahalı sanki?

Fenix 6x pro kullanıyorum Edge’ler olduğu gibi climbpro özelliği var saatte fakat tırmanış ekranı benim saatte tek renk olarak çıkıyor sürekli ne yaptıysam olmuyor.Gidondaki benim saatin ekranı diğeri ise youtube’de izlediğim bir arkadaşın etkinliği sırasında açılan ekranı.Konu hakkın da yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
305858 dosyayı görüntüle305859 dosyayı görüntüle
Acaba arkadaş sürüşü bitirdikten sonra mı atmış fotoyu. Sizin sürüş bittikten sonra fotonuz bu şekilde renkleniyor mu ?

• Beğen
Tepkiler: Sametali
Acaba arkadaş sürüşü bitirdikten sonra mı atmış fotoyu. Sizin sürüş bittikten sonra fotonuz bu şekilde renkleniyor mu ?
Arkadaş sürüş esnasın da gösteriyor bu ekranı,sürüş bittikten sonra zaten böyle bir ekran açılmıyor bende.

Ayarları epeyce bir kurcaladım ama bir sonuç alamadım yani büyük ihtimal tırmanışları renkli bir şekilde kategorize ediyor ama ben yapamadım sanırım.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
305858 dosyayı görüntüle305859 dosyayı görüntüle
Fenix 7 olabilir mi ikinci fotoğraftaki? Eğer öyleyse yazılım farkı olabilir...

• Beğen
Tepkiler: Sametali
Tecrübeli arkadaşların yorumları, önerileri çok kıymetli. Almak isterim.
e
Acil yardıma ihtiyacım bisikletim dağ bisikleti salcono
21,vites
Sorunum şu vites atarken problem yaşıyorum özellikle ön vitesde üste doğru giderken hep bir takılma oluyor zor gidiyor 3 atamıyorum bile 3 atarken ayna kol koruyucu kırıldı şimdi ise ayna kolu çıkardım öyle atayim dedim zincir 3 vitesin aşağısına düşüyor (2 ile 3'ün arasına değil 3 ile boşluğun arsına düşüyor) sizce ne yapmayılım ben bu sorunu nasıl düzeltirim

e
Acil yardıma ihtiyacım bisikletim dağ bisikleti salcono
21,vites
Sorunum şu vites atarken problem yaşıyorum özellikle ön vitesde üste doğru giderken hep bir takılma oluyor zor gidiyor 3 atamıyorum bile 3 atarken ayna kol koruyucu kırıldı şimdi ise ayna kolu çıkardım öyle atayim dedim zincir 3 vitesin aşağısına düşüyor (2 ile 3'ün arasına değil 3 ile boşluğun arsına düşüyor) sizce ne yapmayılım ben bu sorunu nasıl düzeltirim
Garmin edge al sen, yeni nesiller güzel 😁

Geri