Ben 10 göstergeli ekran kullanıyorum. Harita için ekstra dan özel göstergeler kullanılıyor mu bilmiyorum. Garmin IQ store da çeşitli bilgi ekranları mevcut.Yararlı profil ekran modlarınız var mı arkadaşlar? Hem antreman hem de harita için ayrı ayrı alabilirim
ekran görüntüsü yollayabilir misiniz?Ben 10 göstergeli ekran kullanıyorum. Harita için ekstra dan özel göstergeler kullanılıyor mu bilmiyorum. Garmin IQ store da çeşitli bilgi ekranları mevcut.
teşekkürler!Küçük olan benimkisi.
Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü
Merhaba bende 1030 plus aldım yeni ama connet ig dan uygulama yada güncelleme bulamadım yardımcı olurmusunuzBende var. Connecten dil seçeneklerinden Türkçe yükleyip cihazı güncelleme yaparsanız sizdede olur.
306815 dosyayı görüntüle306814 dosyayı görüntüle
Merhaba, bildiğim kadarıyla sadece 1040 ta güncelleme var, 1030 ve 1030 Plus ta Türkçe desteği gelmemişMerhaba bende 1030 plus aldım yeni ama connet ig dan uygulama yada güncelleme bulamadım yardımcı olurmusunuz
hafta sonu baktım dil seçeneği 830'a da gelmemiş. Muhtemelen 40'lara verdiler.Merhaba, bildiğim kadarıyla sadece 1040 ta güncelleme var, 1030 ve 1030 Plus ta Türkçe desteği gelmemiş
Geçmiş sayfalarda bir arkadaş lastikle tutturmuş ve sağlam olduğunu söylemişti.Merhabalar. Garmin tutucu altına moon 1300 lm ışık takabilmek için nasıl bir çözüm bulabilirim? Aliexpresste birkaç adet gördüm ama gönderim yapmıyorlar. Kendim çözüm bulayım diye baktım biraz ama bulamadım. Kask aparatini uyarlayabilirmiyim diye baktım onuda sanırım biraz delme işlemi vs yapmak lazım sanırım? Sahibindende satanlarda komple satıyorlar ki bana lazim olan parçayı ayrı alayım diye talepte bulunduğumda yardımcı olmadilar😇
İstediğim şekil gorseldeki gibi olmasi🙏
ben aliexpressten bu aparattan almıştım 2 adet. biri mavi biri siyah. Türkiyeye geldi. Alt kısım hem go pro hem de ışık için uygundu.Merhabalar. Garmin tutucu altına moon 1300 lm ışık takabilmek için nasıl bir çözüm bulabilirim? Aliexpresste birkaç adet gördüm ama gönderim yapmıyorlar. Kendim çözüm bulayım diye baktım biraz ama bulamadım. Kask aparatini uyarlayabilirmiyim diye baktım onuda sanırım biraz delme işlemi vs yapmak lazım sanırım? Sahibindende satanlarda komple satıyorlar ki bana lazim olan parçayı ayrı alayım diye talepte bulunduğumda yardımcı olmadilar😇
Merhabalar. Garmin tutucu altına moon 1300 lm ışık takabilmek için nasıl bir çözüm bulabilirim? Aliexpresste birkaç adet gördüm ama gönderim yapmıyorlar. Kendim çözüm bulayım diye baktım biraz ama bulamadım. Kask aparatini uyarlayabilirmiyim diye baktım onuda sanırım biraz delme işlemi vs yapmak lazım sanırım? Sahibindende satanlarda komple satıyorlar ki bana lazim olan parçayı ayrı alayım diye talepte bulunduğumda yardımcı olmadilar😇
Varia arada sırada nadir olsa da bağlantısı kopuyor saniyelik. Bu durumu yaşayan oldu mu?
Sorunun kaynağını bulamadım bir türlü. Google da arattım çoğu kişi bu hatayı yaşıyormuş.anlık yaşanıyor bende de.
Evet tam anlattığınızın bire bir aynısını yaşıyorum her gün olmasa da. Bende sinyal engelleyicilerin rol oynadığını düşünüyorum.Bostancı Marmaray, Maltepe Sahil'deki askeri tesis, Tuzla tren istasyonu civarında her zaman kopup tekrar geliyor. Bazen de seyir halinde durup dururken kopup geliyor. Çevredeki sinyal engelleyicilerden kaynaklandığını düşünüyorum.
Bildiğim kadarı ile Trailforks MTB rotalarını gösteriyor, dolayısıyla dağ, tepe yerine cadde ve mahalle aralarında sürüyorsanız göstermemesi gayet doğal 😀Merhabalar herkese,
Yeni katıldım aranıza. (Epeydir pedal çeviriyorum ama sosyal alanlarda pek görünmüyorum. Teknoloji özürlüyüm biraz da)
Bir sorunum var;
İkinci el yurtdışından gelmiş bir Garmin Edge 1030 Plus edindim. Resetledim. Harita güncelleme yaptım. Trailforks 2023.10 isimli bir harita yüklendi. Ancak cihazımda sadece ana bulvarları/karayollarını (çizgi halinde) il ve ilçeleri görebiliyorum haritada. Kutu üzerinde gözüktüğü gibi detaylı bir harita yok. POI de çalışmıyor. (No results found. Try adjusting search parameters diyor bütün sekmelerde.)
Garip tarafı Garmin Connect'e, yaptığım turların haritaları eksiksiz tüm detayları ile düşüyor.
Böyle bir sorun yaşamış olan var mı? Nasıl çözebilirim? Yol gösterir iseniz sevinirim.
Sağlıkla kalın hepiniz.