Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Garmin Edge Kullanıcıları Kulübü

Merhaba, Garmin Forerunner 955 solar saatimde YoutubeMusic hesabımı kullanma imkanı var mı acaba, ben bir türlü beceremedim.

Scudo
Merhaba, Garmin Forerunner 955 solar saatimde YoutubeMusic hesabımı kullanma imkanı var mı acaba, ben bir türlü beceremedim.
Önceden Garmin Songlate app kullanmıştım, ama bayağıdır kullanmadım hatta geçen sene işbirliğini kesecekler diyede okumuştum. İstersen bir araştır.

• Beğen
Tepkiler: ŞenolKalyoncu
Garmin 540 kullanmaya yeni başladım. Tırmanışlara başlamadan önce yokuşa ne kadar mesafe kaldığını, zorluk kademelerini gösteren grafik ve navigasyon geliyor. Fakat yokuş başladığında tırmanın diye uyarı verip kapanıp benim özelleştirdiğim sayfaya geri dönüyor. Tırmanışta iken bu grafiği sürekli açık tutamıyormuyuz? Ayarları biraz kurcaladım fakat bulamadım.
Şu video da güzel bir eklenti anlatımı var, ben yükledim garminin kendisinde olan ekrandan daha kullanışlı geldi bana

Merhaba, live segment özelliğini kullanmak için segmentleri favorilere ekliyorum. Fakat bu segmentleri sürüşte görüntülemiyorum. Favorilere eklediğimiz segmentlerin senkron olduğunu nereden anlarız? Cihaz ya da Garmin connect uygulamasından nasıl kontrol edebiliriz? Teşekkür ederim.
@Acedia Garmin connect app de antreman ve planlama altındaki bölümler kısmında strava seçili olmalı
@sabrikilic mesajına ek olarak live segment özelliğini kullanmak için premium üyelik gerekiyor. Şayet değilseniz kullanmazsınız.

Sorunun çözümünü bulamadım. Konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Strava premium üyeliğim mevcut.
Connect uygulamasında strava segment kısmı seçili.

Sorunun çözümünü bulamadım. Konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Strava premium üyeliğim mevcut.
Connect uygulamasında strava segment kısmı seçili.
sürüş sırasında rota seçimi yapıyor ve bir rotayı sürüyorsanız. segmentler açılmaz

sürüş sırasında rota seçimi yapıyor ve bir rotayı sürüyorsanız. segmentler açılmaz

Herhangi bir rota seçimi yapmıyorum. Belirttiğim gibi bazı segmentler daha öncesinde güncellenmiş ve sürüş esnasında o segmentlere girince çalışıyor ama uzun zamandır yaptığın herhangi bir değişikliği algılamıyor.

Herhangi bir rota seçimi yapmıyorum. Belirttiğim gibi bazı segmentler daha öncesinde güncellenmiş ve sürüş esnasında o segmentlere girince çalışıyor ama uzun zamandır yaptığın herhangi bir değişikliği algılamıyor.
garmin ile garmin connecti bağlayıp, son verileri alıyorsunuzdur, bu durumda yıldızlanmış yeni segmenleri alıp açması gerekir.
bende anlaşılmaz buluyorum bu durumu

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Garmin edge cihazınızda sgementler diye bir işaret var. orası "on" mu

Benimde kafama takılan bir sorun var edge 830 kullanıyorum geçenlerde L'ETAPE kısa parkurunu strava üzerinden indirip garmine attım parkuru sanalda sürmek için tüm parkuru simüle etti hatta stravada harita üzerinde bile gösterdi ancak komoot üzerinden oluşturduğum parkurları sanalda simule etmiyor garmin, indoor modunda home traniner sekmesi ile açtım follow course her iki sürüşte ancak komoot ile indirdiğim haritayi simule etmedi. Sebebi ne olabilir?

Garmin kullanmaya yeni basladim , her zaman yaptigim rotalarin elevlerine gore garmin az da olsa daha dusuk sonuc veriyor. Son surusumde adjust elev yaptim stravadan 485ten 510a geldi. Bunlarin hangisi daha dogru, strava dogruysa her surusten sonra adjust elev yapmak mi lazim ? Garmin yukseklik kalibrasyon ayari otomatikte suan. Garminden once hep telefondan strava aciyordum bu arada

Bir kaç kez kullanmış olduğum edge 830 cihazı satmayı düşünüyorum. Henüz ilan vermedim buradan duyurmuş olayım.

Merhaba,
2022 yilinda piyasaya surulen edge explorer 2, 2024 yilinda alinir mi, kullanan ya da konu hakkinda bilgi sahibi olan arkadaslardan dusuncelerini rica edebilir miyim?

cok tesekkurler,
halis

Merhaba,
2022 yilinda piyasaya surulen edge explorer 2, 2024 yilinda alinir mi, kullanan ya da konu hakkinda bilgi sahibi olan arkadaslardan dusuncelerini rica edebilir miyim?

cok tesekkurler,
halis
Ne amaçla kullanacağına bağlı, şahsen kullanmadım. Bildiğim kadarı ile explorer her veriyi göstermiyor. Amaç antrenman yapmak ve verileri görmek ise işe yaramaz. Yok amacım GPS ve haritasını kullanmak diyorsan fiyatıda uygunda neden olmasın.

Ne amaçla kullanacağına bağlı, şahsen kullanmadım. Bildiğim kadarı ile explorer her veriyi göstermiyor. Amaç antrenman yapmak ve verileri görmek ise işe yaramaz. Yok amacım GPS ve haritasını kullanmak diyorsan fiyatıda uygunda neden olmasın.

Amacim karma kullanim. Cevabiniz icin tesekkurler.

Garminlerin silikon kılıfları, cihazların sadece kenar kısımlarını destekler tipte... Aliexp te kılıf ve damperli cam ile birlikte paket olarak satılan ürünler mevcut... Tavsiye ederim.. 1040 cihazın ön ve arka kısmı açıkta kalıyor.. Yeni aldığım kılıf, arka yüzeyi kapatıyor üstelik ışık, sıcaklık ve taşıma ipi için olan kısımlarla da 1:1 uyumlu...

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Rakip markayı denemek istedim, y. dışında çok uygun fiyata bulunca :ssrtcbya: Geçici olarak aldığım 130'u ilana attım.

Garmin Edge 130 GPS km saati

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Geri