ŞenolKalyoncu
Aktif Üye
- Tepki
- 624
- İsim
- ŞENOL KALYONCU
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Önceden Garmin Songlate app kullanmıştım, ama bayağıdır kullanmadım hatta geçen sene işbirliğini kesecekler diyede okumuştum. İstersen bir araştır.Merhaba, Garmin Forerunner 955 solar saatimde YoutubeMusic hesabımı kullanma imkanı var mı acaba, ben bir türlü beceremedim.
Şu video da güzel bir eklenti anlatımı var, ben yükledim garminin kendisinde olan ekrandan daha kullanışlı geldi banaGarmin 540 kullanmaya yeni başladım. Tırmanışlara başlamadan önce yokuşa ne kadar mesafe kaldığını, zorluk kademelerini gösteren grafik ve navigasyon geliyor. Fakat yokuş başladığında tırmanın diye uyarı verip kapanıp benim özelleştirdiğim sayfaya geri dönüyor. Tırmanışta iken bu grafiği sürekli açık tutamıyormuyuz? Ayarları biraz kurcaladım fakat bulamadım.
Ben de bunu indirdim başkan.Şu video da güzel bir eklenti anlatımı var, ben yükledim garminin kendisinde olan ekrandan daha kullanışlı geldi bana
Karıştırdın herhalde bu tırmanış için, düz yol değilBen de bunu indirdim başkan.
Çok faydalı bence, teşekkürler paylaşımınız için.Şu video da güzel bir eklenti anlatımı var, ben yükledim garminin kendisinde olan ekrandan daha kullanışlı geldi bana
Merhaba, live segment özelliğini kullanmak için segmentleri favorilere ekliyorum. Fakat bu segmentleri sürüşte görüntülemiyorum. Favorilere eklediğimiz segmentlerin senkron olduğunu nereden anlarız? Cihaz ya da Garmin connect uygulamasından nasıl kontrol edebiliriz? Teşekkür ederim.
@Acedia Garmin connect app de antreman ve planlama altındaki bölümler kısmında strava seçili olmalı
@sabrikilic mesajına ek olarak live segment özelliğini kullanmak için premium üyelik gerekiyor. Şayet değilseniz kullanmazsınız.
sürüş sırasında rota seçimi yapıyor ve bir rotayı sürüyorsanız. segmentler açılmazSorunun çözümünü bulamadım. Konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Strava premium üyeliğim mevcut.
Connect uygulamasında strava segment kısmı seçili.
sürüş sırasında rota seçimi yapıyor ve bir rotayı sürüyorsanız. segmentler açılmaz
garmin ile garmin connecti bağlayıp, son verileri alıyorsunuzdur, bu durumda yıldızlanmış yeni segmenleri alıp açması gerekir.Herhangi bir rota seçimi yapmıyorum. Belirttiğim gibi bazı segmentler daha öncesinde güncellenmiş ve sürüş esnasında o segmentlere girince çalışıyor ama uzun zamandır yaptığın herhangi bir değişikliği algılamıyor.
Garmin edge cihazınızda sgementler diye bir işaret var. orası "on" muHerhangi bir rota seçimi yapmıyorum. Belirttiğim gibi bazı segmentler daha öncesinde güncellenmiş ve sürüş esnasında o segmentlere girince çalışıyor ama uzun zamandır yaptığın herhangi bir değişikliği algılamıyor.
Garmin edge cihazınızda sgementler diye bir işaret var. orası "on" mu
Ne amaçla kullanacağına bağlı, şahsen kullanmadım. Bildiğim kadarı ile explorer her veriyi göstermiyor. Amaç antrenman yapmak ve verileri görmek ise işe yaramaz. Yok amacım GPS ve haritasını kullanmak diyorsan fiyatıda uygunda neden olmasın.Merhaba,
2022 yilinda piyasaya surulen edge explorer 2, 2024 yilinda alinir mi, kullanan ya da konu hakkinda bilgi sahibi olan arkadaslardan dusuncelerini rica edebilir miyim?
cok tesekkurler,
halis
Ne amaçla kullanacağına bağlı, şahsen kullanmadım. Bildiğim kadarı ile explorer her veriyi göstermiyor. Amaç antrenman yapmak ve verileri görmek ise işe yaramaz. Yok amacım GPS ve haritasını kullanmak diyorsan fiyatıda uygunda neden olmasın.