Scudo Sports

Garmin Fenix Kullanıcıları Kulübü

Merhabalar. Fenix olmasa da yine bir Garmin ürünüyle ilgili sıkıntı yaşıyorum . Garmin Forerunner 735 XT 'nin saatini güncelleyeyi başaramadım. Şu anda saat 15 .45 ama kol saati 00.12 'yi gösteriyor.
GARMİN CONNECT'i telefona indirdim ve bluetooth'dan iki cihazı eşleştirdim ama bir sonuç alamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Hiç başıma gelmedi ama reset atın sanki kendini başka bi saat diliminde görüyor saat dilimi ayarlarına baktınız mı ?

Reset atıp saati yeniden kurup kişiselleştirdim ama sonuç değişmedi.

Scudo
Merhabalar. Fenix olmasa da yine bir Garmin ürünüyle ilgili sıkıntı yaşıyorum . Garmin Forerunner 735 XT 'nin saatini güncelleyeyi başaramadım. Şu anda saat 15 .45 ama kol saati 00.12 'yi gösteriyor.
GARMİN CONNECT'i telefona indirdim ve bluetooth'dan iki cihazı eşleştirdim ama bir sonuç alamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
Settings > System > Clock > Set Automatically
Bu ayar açık mı kapalı mı? Saat ayarınızın telefonunuz ile eşleşmesi için açık olması gerek diye biliyorum.

Settings > System > Clock > Set Automatically
Bu ayar açık mı kapalı mı? Saat ayarınızın telefonunuz ile eşleşmesi için açık olması gerek diye biliyorum.
Yeniden reset attım kontrol edeyim. Teşekkür ederim.
0F2D3E6D-8FB2-49B2-A34D-78C9D2B5FC85.jpeg5F07612E-7924-4635-A8E2-690AA385CF9D.jpeg

Son düzenleme:
Selamlar
Garmin Connect ile Strava arasında fenix üzerinden yaptığım antrenmanlarda fark çıkıyor. Tahminim arada duraklattığım zamanları Strava görmüyor. Bilmediğim bi ayarı var sanırım , edge üzerinde böyle bi derdim olmamıştı. Nasıl düzelteceğimi bilen var mı dostlar
CB276B0D-265D-4439-8F53-35286EAC9A98.pngC4670413-7EAC-46DF-8941-F37F9C1CA054.png

Garmin fenix 6x pro solar kullanıyorum
Wikiloc’tan rotayı saate atarken error alıyorum ne yapmalıyım?

forerunner 745 mi önerirsiniz yoksa fenix 6 mı önerirsiniz. Turkcell de 5500 liraya fenix 6 var.

forerunner 745 mi önerirsiniz yoksa fenix 6 mı önerirsiniz. Turkcell de 5500 liraya fenix 6 var.
Pek kıyaslanacak bir değerlendirme olmamış sanki. Yaptığınız diğer aktivitelere, saati kabamı daha mı kibar sevdiğinize bağlı. Bir saat 5000 TL diğeri İndirimsiz 7000 TL indirimle 5500 alabilecekseniz Fenix 6 derim ben.
Bonus a 2000 TL ye 150 Tl de bonus varmış. Bonus kart varsa 5350 TL ye gelir size.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: eakbas
Pek kıyaslanacak bir değerlendirme olmamış sanki. Yaptığınız diğer aktivitelere, saati kabamı daha mı kibar sevdiğinize bağlı. Bir saat 5000 TL diğeri İndirimsiz 7000 TL indirimle 5500 alabilecekseniz Fenix 6 derim ben.
Bonus a 2000 TL ye 150 Tl de bonus varmış. Bonus kart varsa 5350 TL ye gelir size.
Teşekkür ederim, kaba görünüşlü saatleri daha çok seviyorum, climbpro özelliği ile falan fenix 6 daha ön plana çıkıyor sanki.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Tüm forumdaşlara selamlar,

Bir konuyu danışmak istiyorum sizlere. Garmin fenix 6 Pro kullanmaktayım. Bisiklette de bu saatimi kullanıyorum ve yol bilgisayarı ile herhangi bir farkı var mı bilemiyorum açıkçası. Bir farkı olmamasını umuyorum 😅 çünkü yol bilgisayarına bir bütçe ayırmak pek istemiyorum.

Sormak istediğim, fenix 6 pro saat ile yol bilgisayarları arasında bir fark var mı ve (eğer) bir güç ölçer pedal alırsam saatim ile eşleştirip kullanabilir miyim?

Bir konuyu danışmak istiyorum sizlere. Garmin fenix 6 Pro kullanmaktayım. Bisiklette de bu saatimi kullanıyorum ve yol bilgisayarı ile herhangi bir farkı var mı bilemiyorum açıkçası. Bir farkı olmamasını umuyorum 😅 çünkü yol bilgisayarına bir bütçe ayırmak pek istemiyorum.

Sormak istediğim, fenix 6 pro saat ile yol bilgisayarları arasında bir fark var mı ve (eğer) bir güç ölçer pedal alırsam saatim ile eşleştirip kullanabilir miyim?
(link)

Bende aynı saati kullanıyorum güç ölçer yada diger bütün sensörleri eşlemeniz mümkün. Yol bilgisayarından farkı yok climb pro bile var saatte 🙂

Son düzenleme:

Yoktur.

• Beğen
Tepkiler: RoninRider
Herkese çok teşekkür ederim destekleriniz için. Açıkçası saat işimi görebiliyorken, yol bilgisayarına bütçe ayırmamak (iyi olacaktır)... :hihi: ekranların boyut farkı belki kullanımda konforu etkileyebilir, diye düşünüyorum ama önemli olan eşleştirme ve verileri işleme...

Çok sağolun.

Saati kolunuzda mı kullanacaksınız yoksa gidona mı monte edeceksiniz?

Gidona monte edeceğim.
Ben yaklaşık 3 aydır 6x Pro kullanıyorum. Yol bilgisayarı olarak da 530 kullanıyorum. Workout modunu açtığım zaman saat ekranları 530un yerini tutmadı ve ekranlar arası geçiş 530 kadar rahat değil.
onun dışında amaçsız sürüşlerde yada ekranla fazla işim olmauan sürüşlerde kolumda olması bile yetiyor. Nabız yada powerla çok işim yoksa 530u almadan saat kolumdayken sürüşe çıkmak bile iş görüyor. Bunlar dışında benim için en kıymetli konular uyku, stres ve body battery takibi. İyi dinlendiğinizde Recovery sürelerini update etmesi gibi de bir güzelliği var.

Herkese merhaba,

Garmin Forerunner 255 ile 955 arasında kaldım. Bisiklet ve koşu için akıllı saat almak istiyorum. İki ürün arasında ise 955’in harita özellikleri tercih sebebi olacak benim için ancak garmin kullanıcılarına sormak istedim. Garmin saatlerin Türkiye haritalarından detay sunma, yol tarifi, aradığınız bir noktayı bulma gibi özellikler açısından memnun musunuz?

Teşekkürler

Herkese merhaba
Yurt dışından Fenix 6 pro alsak bu ürünler de vergi iadesi olayı mümkün mü acaba bilgisi olan var ise yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.

Herkese merhaba
Yurt dışından Fenix 6 pro alsak bu ürünler de vergi iadesi olayı mümkün mü acaba bilgisi olan var ise yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.
Gelirken yanınızda getirecekseniz aldığınız yerden tax free evrağı alıp doldurursanız neden olmasın.

• Beğen
Tepkiler: Sametali
Geri