Bir vatandaş
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.141
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Scott
Merhaba fiyat bilgisi de yazarsaniz ve nerede ikamet ediyorsunuz süper olur.Herkese merhabalar,
1 yıl kullanılmış, oldukça temiz Epix Pro veya 1 kere açılıp denenmiş ancak kullanılmamış Fenix 8 cihazlarımdan ikisi de satılıktır. Cihazların ikisi de 47mm Amoled - Safir ekran olup, ikisinin de orijinal kutusu, aksesuarları ve faturası mevcuttur.
Herkese merhabalar,
1 yıl kullanılmış, oldukça temiz Epix Pro veya 1 kere açılıp denenmiş ancak kullanılmamış Fenix 8 cihazlarımdan ikisi de satılıktır. Cihazların ikisi de 47mm Amoled - Safir ekran olup, ikisinin de orijinal kutusu, aksesuarları ve faturası mevcuttur.
Bende Almanya dan aldım. Ben de yüklü idi. Muhtemelen sizde de yüklü gelir.Garmin kullanıcısı ve bisiklet sevdalısı tüm dostlara selam olsun. Bende Garmin Fenix 7 Pro Solar modeli ile aranıza katılmış bulunmaktayım. Saati Almanya' daki bir ahbabıma aldırdım ve önümüzdeki hafta elimde olacak inşAllah. Silikon kılıf ve ekran koruyucu siparişi verdim HB sitesi üzerinden umarım memnun kalırım. Kılıfı dağda bayırda gezerken kullanırım muhtemelen ama ekran filmini yapıştırmadan kullanmaya başlamam cihazı muhtemelen. Hangi markayı alacağıma emin olduktan sonra Garmin' in hangi serisini almaya karar vermek vardı. Fenix serisini seçtiğimde ise S, Pro, X derken kafam iyice muhallebi oldu ama tercihlerim ve bütçem doğrultusunda ve Almanya' dan alabilmenin avantajı ile Fenix 7 Pro Solar almak nasip oldu şükür. Fenix 8 çıktığı için fiyatının düşebileceğini düşündüm ama beklemek istemedim açıkçası. Çünkü uzun zamandır sağlıksız besleniyor ve hareketsiz yaşıyordum. Dolayısıyla fazla kilolar çığırından çıkınca artık dur demenin vakti geldi. Son bir aydır, haftada iki gün yüzme ve düzenli yürüyüşler ve diyetle 7 kg düştük skordan. Bundan sonraki süreçte de bisikletime yeniden binmek ve düzenli olarak kilo vermek ve hedeflediğim kiloda kalmak niyetindeyim. Yaş 41 ve İstanbul' da yaşıyorum, bu forum haricinde doyurucu Türkçe kaynak pek yok gibi. Cihaz geldikten sonra daha çok başınızı ağrıtırım sanıyorum, foruma en son bir ay önce yazılmış, yeniden yeşillendirmek bana nasipmiş. O zaman ilk soru ile başlayalım; Almanya cihazlarında Türkiye haritası yüklü geliyor mu?
Bende Almanya dan aldım. Ben de yüklü idi. Muhtemelen sizde de yüklü gelir.
Ben de Almanya dan aldım bende de yüklü geldi.
Teşekkürler ☺️ bakalım daha kavuşamadık! Haritalar yüklüyse direkt mahallenin haritası açılmalı değil mi? 😉Hayırlı olsun.
evet.Teşekkürler ☺️ bakalım daha kavuşamadık! Haritalar yüklüyse direkt mahallenin haritası açılmalı değil mi? 😉
Evet. Ant ve Bluetooth uyumlu cihazları bağlayabiliyorsunuz.Bu saatler Garmin markasının göğüsten nabız ölçen bantları ile uyumlu çalışıyor mu acaba?
Kullanılan güzel saat yüzleri varsa buradan paylaşalım kullananlara faydası olur. Easy Round
Saatim bugün geliyor inşAllah, daha cihaz gelmeden koruma ürünlerini temin ettim. Hepsiburada üzerinden ekran koruyucu film ve şeffaf kılıf sipariş ettim. Kılıfı riskli durumlarda kullanırım düşüncesiyle aldım ama çok dandik ve yetersiz görünüyor, pek kullanacağımı sanmıyorum. Ancak şarj soketinin olduğu yere kauçuk bir tapa kullandıklarını gördüm ve TR alışveriş platformlarında bulamadım. O küçücük şeyi de yurt dışından sipariş edip beklemek istemiyorum. Elinde olup satmak isteyen ya da Türkiye' de bulabileceğim bir site tavsiye edebilecek olan var mı acaba? Çünkü az önce başka bir forumda şarj soketi korunmadığında terleme kaynaklı şarj almama durumu oluyormuş.
Benim kılıfta çekmecede ve muhtemelen hep orada kalacak! Birisi forumda şarj almama nedenini tere bağlamış ama bilemedim. İzmit' ten geçiyorum ama kargo da yapabilirsiniz aslında. Siz yurtdışından mı almıştınız? Cihazlar pahalı ve bizlerin alım gücü düşüyor. Eskiden umurumuzda olmayacak şeyleri kafaya takar olduk. ☹️Satılacak birşey değil, denk gelsek hediye ederim de , bunun kargosu bile saçma bir seviyede tutar. İzmit tarafına yolunuz düşerse haberleşelim. Mutlaka olması gereken birşey değil , sadece toz kapağı, işlevsel olmaktan çok psikolojik bir etkisi var Bu arada koruma kılıfı falan boşverin, zaten saat kaba ve büyük üzerine bir de onları takarak iyice hantallaştırmayın. Ekran koruyucu yeterli bence. Ben 2 senedir kullanıyorum, hiç ihtiyaç duymadım, sizin gibi aldım çekmecede hiç kullanılmadan bekliyor.
Benim kılıfta çekmecede ve muhtemelen hep orada kalacak! Birisi forumda şarj almama nedenini tere bağlamış ama bilemedim. İzmit' ten geçiyorum ama kargo da yapabilirsiniz aslında. Siz yurtdışından mı almıştınız? Cihazlar pahalı ve bizlerin alım gücü düşüyor. Eskiden umurumuzda olmayacak şeyleri kafaya takar olduk. ☹️