Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Garmin Varia 515 radar

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Scudo
Peki peşimizden koşan besili kangalları da tespit edip bildiriyor mu:koptum:

Almak için bahane arıyorum.

Bacak boyu 10 cm üstü köpekleri yakalıyor derler....

Köpekleri gösteriyormuş şaka değil amazon yurtdışı yorumlarını okuyorum. 3-4 yorumda köpekleri de gösterdiğini yazmışlar.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
Stok bitti ve almak için bahane aramama gerek kalmadı.

Siz satın aldıysanız iradesiyle kazanan belli!

Ben almadım. Zaten yakında Varia 525 çıkıyor, hakkımı ona saklıyorum.

...dermişim.

Alakası varmıdır bilmiyorum ama ben bu varia yı kullanmaya başladım başlayalı her sürüşümde köpeklerle sıkıntı yaşıyorum. :D

@Skepo Aslında arabalardan ziyade köpeklere özel bir cihaz geliştirse garmin o_O
Kesin alırdım. Bıktım kaçmaktan

@Skepo Aslında arabalardan ziyade köpeklere özel bir cihaz geliştirse garmin o_O
Kesin alırdım. Bıktım kaçmaktan
(link) sürüş yaptığınız bölgedeki tüm köpeklere bunlardan 1 er tane takıyorsunuz. Sonra takip cihazı gidonda nereden geliyorlar gelmiyorlar hepsi cepte. :) :)

Bir ara kullandım, İstanbul'da çile bu, dıt dıt hiç susmuyor, dikkat dağıtıyor bipledikçe, arabaların sonu gelmiyor zira. 200 lümen Giant arka lambaya geçtim :)

IMG_3436.JPG

Uzun bir bekleyişten sonra Varia ma kavuştum ve bu pazar 82 km lik sürüşümde kullanma fırsatı buldum. Benim gibi sabahın körü bisikletçileri için biçilmiş kaftan. Sabah trafiğin az olduğu zamanlarda ana arterlerden geçip orman yollarına gidiyorsanız kafanızı ağrıtmadan, arkaya bakma ihtiyacı duymadan size güvenli bir sürüş imkanı sağlayacak. Arkadan gelen araçları görsek ne olur, görmesek ne olur diye düşünmemek lazım. Yolun en sağından gitmeye çalışırken arkadan araç gelmediğini farkettiğim de yolun kısmen daha orta kısımlarından sürüş yapıp çukurlardan daha güvenli kaçışlar yapabiliyorum. Dönüşte orman yolları bitipte yoğun trafikli ana arterlere geldiğinizde gerçekten kafa şişirecek hale geliyor. Beni en çok etkileyen özelliklerinden biriside uzun mesafelerden görünmemizi sağlayan kuvvetli arka ışığı. Ben My Bike Radar Traffic uygulamasını yükledim ve sitesine sürüşü yüklediğimizde toplam kaç aracın, hangi hızlarda geçtiğini gösteriyor. Harita üzerinden de adım adım bizim hızımızı, bizi geçen araçların hızını takip edebiliyoruz.

WhatsApp Image 2022-05-09 at 12.21.53.jpeg
Sormak istediğiniz soruları bilgim dahilinde memnuniyetle cevaplamaya çalışırım.

Uzun bir bekleyişten sonra Varia ma kavuştum ve bu pazar 82 km lik sürüşümde kullanma fırsatı buldum. Benim gibi sabahın körü bisikletçileri için biçilmiş kaftan. Sabah trafiğin az olduğu zamanlarda ana arterlerden geçip orman yollarına gidiyorsanız kafanızı ağrıtmadan, arkaya bakma ihtiyacı duymadan size güvenli bir sürüş imkanı sağlayacak. Arkadan gelen araçları görsek ne olur, görmesek ne olur diye düşünmemek lazım. Yolun en sağından gitmeye çalışırken arkadan araç gelmediğini farkettiğim de yolun kısmen daha orta kısımlarından sürüş yapıp çukurlardan daha güvenli kaçışlar yapabiliyorum. Dönüşte orman yolları bitipte yoğun trafikli ana arterlere geldiğinizde gerçekten kafa şişirecek hale geliyor. Beni en çok etkileyen özelliklerinden biriside uzun mesafelerden görünmemizi sağlayan kuvvetli arka ışığı. Ben My Bike Radar Traffic uygulamasını yükledim ve sitesine sürüşü yüklediğimizde toplam kaç aracın, hangi hızlarda geçtiğini gösteriyor. Harita üzerinden de adım adım bizim hızımızı, bizi geçen araçların hızını takip edebiliyoruz.

287636 dosyayı görüntüle
Sormak istediğiniz soruları bilgim dahilinde memnuniyetle cevaplamaya çalışırım.
Merhaba. Sürüş kaydını paylaşabilirmisiniz sakıncası yoksa.
Rotada radar verilerini nasıl kayıt etmiş onları inceleyip Gpeak için bi geliştirme yapmak istiyorum. Radar bilgileri hakkında

Son düzenleme:
Merhaba. Sürüş kaydını paylaşabilirmisiniz sakıncası yoksa.
Rotada radar verilerini nasıl kayıt etmiş onları inceleyip Gpeak için bi geliştirme yapmak istiyorum. Radar bilgileri hakkında
(link)1652117210738.png

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Çok güzel 1 ürün aynısı bende de var. Son derece güvenliği arttırıcı etkisi var.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Yeni versiyon gelmiş (link)
Yeni özellik kamera. Kaza anını kaydetmek için düşünülmüş. Ama fiyat felaket artmış ve illa kamera olacaksa daha cep dostu bir kamera ile 51x serisinin bu eksiği giderilir.
140m mesafe ve batarya süresinde bir iyileştirme göremedim.

Cihazı almıştım, geçenlerde cep telefonu uygulamasıyla denedim. Arkadan gelen araçları algılamada, trafiği ekrana yansıtmada gayet başarılı. Gündüz modunda kullanıyorum. Göz alıcı bir flash yapıyor bu modda. Üstelik yaklaşan bir araç algılayınca geçip gidene kadar sürekli ve karmaşık bir şekilde flash yapıyor, en çok hoşuma giden bu akıllı davranışı.

Geri