Uzun bir bekleyişten sonra Varia ma kavuştum ve bu pazar 82 km lik sürüşümde kullanma fırsatı buldum. Benim gibi sabahın körü bisikletçileri için biçilmiş kaftan. Sabah trafiğin az olduğu zamanlarda ana arterlerden geçip orman yollarına gidiyorsanız kafanızı ağrıtmadan, arkaya bakma ihtiyacı duymadan size güvenli bir sürüş imkanı sağlayacak. Arkadan gelen araçları görsek ne olur, görmesek ne olur diye düşünmemek lazım. Yolun en sağından gitmeye çalışırken arkadan araç gelmediğini farkettiğim de yolun kısmen daha orta kısımlarından sürüş yapıp çukurlardan daha güvenli kaçışlar yapabiliyorum. Dönüşte orman yolları bitipte yoğun trafikli ana arterlere geldiğinizde gerçekten kafa şişirecek hale geliyor. Beni en çok etkileyen özelliklerinden biriside uzun mesafelerden görünmemizi sağlayan kuvvetli arka ışığı. Ben My Bike Radar Traffic uygulamasını yükledim ve sitesine sürüşü yüklediğimizde toplam kaç aracın, hangi hızlarda geçtiğini gösteriyor. Harita üzerinden de adım adım bizim hızımızı, bizi geçen araçların hızını takip edebiliyoruz.
287636 dosyayı görüntüle
Sormak istediğiniz soruları bilgim dahilinde memnuniyetle cevaplamaya çalışırım.