Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gece bisiklet sürenler görünürlük için neler yapıyorsunuz?

Bende Spaninga jet ön arka led çakarlı aydınlatma mevcut. Ancak henüz gece çıkmadığım için deneyemedim. Ama yeterli olacağı kanısındayım.
 
Scudo
Reflektörlü yelek ve önünüzü aydınlatmak için kafa lambası. Diğer ışık sistemlerine boşu boşuna para vermeye gerek yok. Reflektörlü yeleklerin onlarca çeşidi var, gece yolculuklarında arka lambasından çok daha fazla görünürlük sağlar. Kafa lambası, bisiklet üzerinde ki fardan çok daha işlevsel olur, nereye bakıyorsanız o yönü aydınlatır, üstelik gece yolculuklarında tamir gerektiren işlemlerde büyük kolaylık sağlar.

(link)

(link)
 
Kaskınızı ışıklandırmayı ihmat etmeyin :)
 

Dosyalar

  • 20151209_001132.jpg
    20151209_001132.jpg
    49,1 KB · Okunma: 42
  • 20151209_001152.jpg
    20151209_001152.jpg
    52,9 KB · Okunma: 44
@ÇaNakkaLeRuHu evet hocam dikkat çeker bende düşünüyorum oyle ledler alıp
lisede olsaydım kendime led devre yapardım fırsatım olursa yapmayı düşünüyorum da
 
Ya ben varya afedersiniz taverna gibi her yerim ışık dolu reflektör dolu resmen bi disko topu takmadığım kaldı adam yine de bana çarptı. Ben daha napayım şaşırdım.
 
@ÇaNakkaLeRuHu şimdi o bisiklet yok onu sattım :D şimdi elimde sadece traktör lakaplı canavar ng 650 var elimde :D diğerini satarkende lazerli ışık ön yüksek lümenli far falan hepsini beraber verdim :D zaten ng 650 de bi önleme gerek yok. Araba bana çarpsa hasar onda daha çok olur :D :D :D :D
 
@ÇaNakkaLeRuHu aynen abi :D aldığım tek mtb o :D alırken onu düşündüm. Tek amacım hunharca kullanmaktı o ng65 yi öyle de oldu. Dağlara taşlara bayırlara dik kaldırımlara vuruyorum bana mısın demiyor ya :D bana bi araba çarpsa ng650 deyken araba takla atar ben yola devam ederim diye korkuyorum :D makine beni o kadar korkutuyor :D
 
@ÇaNakkaLeRuHu :D aynen aynen. zaten antalyanın yolları tek şerit oldu tramvay yapıldıktan sonra. Arabaların yanından hızlıca geçiyorum arabalar falan bakıyolar arkamdan :D herkes mecbur kırmızıda duruyor. Çok sıkıntı çıkmasa da üstüme kıranlar falan oluyor tabi. Bilhassa MİNİBÜSÇÜLER :acpsnr:
 
Geri