Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gececiler Kulübü

Scudo
  • Beğen
Tepkiler: coffeeguy
@chnkrmz şuan başımı kaşıyacak vaktim yok Cihan :D
Sen nasılsın Keyifler sağlık sıhhat :)

Slogan şu ; SLİME Lastik patlamasına son. Bol sıvılı günler diler. Offf yine olmadı olmuyorrrrrrrr :acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr::acpsnr:

@chnkrmz eve yeni geldim abi. Manu Chelsea maçım var onu yapacam inş.

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@BF Okuru usta ne işi bu yav böyle seni bu saatte de rahat bırakmıyo :D
şükür bende iyiyim patlaklarla uğraşıyoruz. :kptmya:

Slogan 2 : varsa slime yoktur patlak. bu yazıyı yazan harbi çatlak :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ghost
@chnkrmz valla cihan ne sen sor ne ben söyliyim :D

Allah kolaylık versin hacım, patlaklarla uğraşmak zordur :D adamı yer bitiriler hahahaha .

Senin slagan olmuş BE :D hahaha

Arada uğrarım ben.

Selamlar gececi arkadaşlarım, nasılsınız ? @chnkrmz @Anonim @Samet Arslan @Alperen Haner @BF Okuru @Ghost

Şimdi ben tatil yolculuğunu biraz öne çektim, bu hafta içi mümkün olan en kısa zamanda Datça'ya gideceğim. Bisikletimi de götürmeye karar verdim. Otobüse hiç parçalarına ayırmadan koyabilir miyim, eğer yapabilirsem sağlıklı olur mu? Sarmalı mıyım falan filan?

Gündüz oldu bu ama olsun :D

@gamzece sadece ön tekeri cikartsan yetiyo nolmalde ama tabi karo parcalarini ufak ufak sararsan cizilmesini engellersin :)

@gamzece daha yeni girdim foruma kusura bakma.bana ön tekeri sökmene gerek yok gibi geliyor.

@BF Okuru Valla sivilde tanımak zor. Gözler ve saçlar yok malum. Ama bisikletli gözükürsen ortalarda affetmeyebilirler :D Malum forum formalı kaç adam var memlekette :D

@Samet Arslan hahahhahaah :D bugün arazideydim, yolda bir kaç kişi korna çaldı ama ben süratli gittiğim için bakamadım. Bir süre sürekli bu formayı giyicem bakalım kimler bizimle görelim :D

@BF Okuru Formadan memnun musun bu arada? Hala bir forma alamadım karar verip de. Decathlon formalarına bakıyorum beden yok. Çin malı da istemiyorum açıkçası. Torku Konya takımının ya da Atilla Bisiklet forması mı alsam diyorum :)

@Samet Arslan Formayı hem test etmiş oldum bugün bir sıkıntısı yok valla ben gayet memnun kaldım. Ter meselesini söyliyim, nefes alıp vermesi iyi olduğu için sorunsuz bir şekilde teri dışarı atıyor burada bir kaç gündür oldukça şiddetli bir rüzgar var ve terlediğinde rahatsız eder ama vücudumdaki teri atabildiği için memnun kaldım :) Şunuda söylemek gerekiyor tabiki bir shimano forma değil ama parasının karşılığını veriyor.

@BF Okuru Shimanonun forması da mı varmış? Yeni duyuyorum bak bunu :) Yorumlar için teşekkürler ayrıca :) Bir de beden detayı verirsen çok iyi olur :)

Merhaba gececi arkadaşlar. Bu gidon bandı işinden en az bütçeyle kurtulmam lazım. Sizce iyi gidon bandı kötü eldiven mi yoksa iyi eldiven kötü gidon bandı mı?

• Beğen
Tepkiler: ikitekerbirdünya
Geri