Scudo Sports

Gececiler Kulübü

@BF Okuru @chnkrmz İyilik sağlık ya nolsun. Çalışmaya başladım 2.5 hafta önce. Foruma bakamıyorum pek. Akşama kadar bilgisayar başında olunca akşam bilgisayara bakası gelmiyor insanın :D

Scudo
Herkese iyi geceler , bu akşam şimdilik bende buradayım gibi ama malum yaz sonu düğünler dernekler derken yorgun düşüyoruz :)

selam arkadaşlar ben de geldim şimdi. Nasılsınız?

Sabahtan Akşama PC başındaydım saat 2 oldu olacak fena uykum geliyor:uyku::uyku:

@gamzece :)İşlerimi bitiremedim uyumamaya çalışmadığımdan değil:)sabahtan akşama bisiklet,pc oyunu vb. gece de bisiklet forum:) 5dk ye uyurum herke iyi geceler:uyku::uyku: :uyku:

@gamzece çevre çok olunca biçok yere davet ediyorlar, kırmayacağınız insanlar olunca da gitmek zorundasınız :) Kışın hadi bi nebze de ama yazın özellikle İzmir gibi sıcak bi şehirde takım elbise gravatla işkence oluyor :) Hele bi de cumartesi akşamı :) Haftasonu iptal resmen, daha ancak gelebildik Çeşmeye :)

@gamzece Başladım bir yerde çalışmaya ama pek içime sinmiyor şimdilik. Biraz direneceğim bakalım nasıl gidecek :)

@Anonim Kalabalık çevre yorsa bile iyidir. Bu aksam saat 20.00 den sonra toplamda 3 tane kalabalık ortam değiştirdim. Farklı farklı insanlarla birlikte olunca iyi hissediyorum.

@Samet Arslan İlk işin hayırlı olsun. :D Bir yandan başka iş aramaya başla o zaman. İçime sinmeyen her şeyi değiştirmeye çalışırım, sen de dene :D

BU diziyi sevdim bayağı. Onedio'da yazısını yazmışlar. (link)
İzleyen var mı?

@gamzece Teşekkür ederim. Bakıyorum zaten bir yandan da ama iş bulmak zor malum. Bir de ücretsiz çalışma teklif edenler var ki sayıları hiç de az değil...

Az önce gördüm bu dizi konusunu da bakmamıştım ya. Bir bakayım neymiş ne değilmiş :)

@Samet Arslan Kolay gelsin, zor bir iş gerçekten.
@Anonim Düğünler fazla insan tanımanın dezavantajı maalesef :D

Yarın erken kalkacağım. İyi geceler arkadaşlar, görüşmek üzere...

Geri