@BF Okuru@chnkrmz İyilik sağlık ya nolsun. Çalışmaya başladım 2.5 hafta önce. Foruma bakamıyorum pek. Akşama kadar bilgisayar başında olunca akşam bilgisayara bakası gelmiyor insanın
@Anonim Çok zor değil mi? Ben de gelecek ay düğün düğün gezeceğim. @Samet Arslan İyidir ne olsun Ne yaptın işi gücü? @Gökhan06 Selamlar. Niye uyumamaya çalışıyorsun ki?
@gamzeceİşlerimi bitiremedim uyumamaya çalışmadığımdan değilsabahtan akşama bisiklet,pc oyunu vb. gece de bisiklet forum 5dk ye uyurum herke iyi geceler
@gamzece çevre çok olunca biçok yere davet ediyorlar, kırmayacağınız insanlar olunca da gitmek zorundasınız Kışın hadi bi nebze de ama yazın özellikle İzmir gibi sıcak bi şehirde takım elbise gravatla işkence oluyor Hele bi de cumartesi akşamı Haftasonu iptal resmen, daha ancak gelebildik Çeşmeye
@Anonim Kalabalık çevre yorsa bile iyidir. Bu aksam saat 20.00 den sonra toplamda 3 tane kalabalık ortam değiştirdim. Farklı farklı insanlarla birlikte olunca iyi hissediyorum.
@Samet Arslan İlk işin hayırlı olsun. Bir yandan başka iş aramaya başla o zaman. İçime sinmeyen her şeyi değiştirmeye çalışırım, sen de dene
BU diziyi sevdim bayağı. Onedio'da yazısını yazmışlar. (link)
İzleyen var mı?
@gamzece Teşekkür ederim. Bakıyorum zaten bir yandan da ama iş bulmak zor malum. Bir de ücretsiz çalışma teklif edenler var ki sayıları hiç de az değil...
Az önce gördüm bu dizi konusunu da bakmamıştım ya. Bir bakayım neymiş ne değilmiş