Scudo Sports

Giant nasıl telafuz edilir?

2013den beri Giant kullanıyorum :D Giyant derim bazende ciyant derim. Arkadaşımda gant der :D

Scudo
Giant golem.jpg

Eski knayt onlayncılar burada mı :) Giant Golem:)

@mehmetsunu
Bende mersedes var soylemeside kolay hava atmasida :D

@kadir karakaya

Fahrradmanufaktur da sıkıntı yok okunuşu yazılışıyla aynı. Giant konusunda ise özel isim olduğu için marka sahibi kimse onunkine en yakın şekilde telaffuz doğru olacaktır. Kendi isminizin bir Alman tarafından "ben Türk müyüm niye senin dilinde telaffuz edeyim" demesi gibi olur aksi durum ya da Türkiye telaffuzunu Türkçe isteme hakkımız da sıkıntıya düşer. ( ;

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
en kolay benimki sanırım. la pier. yani galiba sanırsam inşallah...

ama kaskımın markasını söyleyemiyorum. hatta yazamıyorum. specialized mı neydi..

• Beğen
Tepkiler: venom09
Giant Türkiye Takımı ile tur yapan bir vlogger arkadaşın 'Cağyn' dediğini duymuştum, çok da mantıklı gelmişti

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Forumun en troll konusunda tuzum bulunsun dedim :)

(link)

Ses örneği;
(link)

@Serkan.Sezer Şöyle bir düşündüm de haklısınız. Ayıp olur. Artık dilim döndüğünce söylemeye çalışacağım. Fahr güzelmiş ya, ne güzel marka.:) Bisikleti güzel söylenişi kolay. Sadece uzun, yazarken biraz sıkıntı.

• Beğen
Tepkiler: Serkan.Sezer
@kadir karakaya Aslında marka olması da çok ilginç. Asıl marka VSF Fahrradmanufaktur. Fahrradmanufaktur bisiklet fabrikası demek. VSF ise "Verbund Selbstverwalteter Fahrradbetriebe"nin kısaltması. O da Özerk Bisiklet Şirketleri Derneği anlamına geliyor. Markanın Türkçe açılımı Özerk Bisiklet Şirketleri Derneği Bisiklet Fabrikası oluyor, ben genelde soranlara bunu söylüyorum. (((( ; VSF diyip geçiyorum, çenem o kadar da düşük değil.

(link)

Amerikan, İngiliz ve Avusturalya versiyonlarını dinleyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Geri