Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gidon Boğazı

Teşekkürler, ben de yeni bisiklet aldım, kollarım biraz kısa olduğu için çok eğilerek sürüyorum. Haliyle sırtım çok ağrıyor sürerken. Bu yükselticiden alsam sorunu çözebilir miyim?

Bisikletim Sedona 711 (2014)

Scudo
Bu tip sorulara kesin cevap vermek imkansız :) Ama büyük ihtimalle sizi çok rahatlatacaktır. Bir alternatif olarak da tur gidonlarından alabilirsiniz.
Örnek olarak güzel bir konu var, buradaki gidona bir göz atın bence :)
Tur Arkadaşım Fuji Absolute 1.5 (Tur için özelleştirildi)

http://www.cheekytransport.com.au/wordpress/wp-content/uploads/2009/01/bbb_trekking.jpg

Yeni konu açamadığım için buradan devam ediyorum.gidon boğaz açısını ayarlamak için uğraşırken resimdeki alyan vida ağzı sıyırdı.bu durumda ne yapmam gerek bilgi verebilecek varmı?

Dosyalar

• Screenshot_2016-04-28-23-44-19.png
    Screenshot_2016-04-28-23-44-19.png
    46,5 KB · Okunma: 54
Hemşehrim @Jacobox bu tarz sorunlar alyan anahtarı deliğe tam oturtmamaktan kaynakları aklında bulunsun

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Taxonera haklısın hocam ama öyle çok sıkılmış ki alyan vida,anahtar tam otur duğunda bile sıyırdı açamadım.şimdi içine bez sokup çevirmeye çekiniyorum çok sıkı yine sıyıracak çünkü.ya sanayiye ya bisikletçiye götürücem artık...

@Jacobox tabi söylemeyi unuttum kullanılan vidanın kalitesi de önemlidir. Bisikletiçi belki ama, sanayii de kesin hallerderler.

Valla bende şimdi açılı gidon boğazı alıcam. Korktum. Bir kere ayarlamak lazım tam olsun.

Evet acısı 47-48 derece gösteriyordu.doğrusu bilmiyorum ama 45 e getirip dwniyecektim nasip olmadı. ..

Benimki açılı değil ve aşağı doğru eğilmek gerekiyor bu seferde omuz sırt kısmı ağrı yapıyor süremiyorum.

Benimde iki bileğim çok kötü.bi ters lik var sanırım oturuş pozisyonunda.dün akşam bisikleti oda ya aldım internet te araştırdığım kadarı ile ayar yaptım ama deneme fırsatım olmadı. Tek anormal olan zaten fren ve vites kolunun yere paralel olmasıydı. Onları düzelttim ama bu kadar bileklerimi inciltmeme onlar sebeb olmuş olabilirmi bilmiyorum.

Açılı gidon boğazı aldım fakat bilgisizlikten 31.8mm olandan almışım benim gidon 25.4mm aldığım yere sorucam ama yoksa bunu nasıl uydura bilirim bu gidona

@Taxonera İdarelik olarak boğazın tuttuğu noktaya kaymaz parçalar koyulabilir ama bu işlem sürüş esnasında sizi ciddi riske sokar.Bu yüzden en kısa sürede değişim yapmanızı tavsiye ederim , değiştirme şansınız yoksa ya yeni bir gidon alacaksınız ya da gidon boğazı.

@Ceyhun Özkan
Aklıma geldi gidon bandı aldım. Olmadı. Ebayda dönüştürücü parça satılıyor aldım. Gelince onları deniycem muhtemelen olacak. Şimdi şeffaf silikon buldum onu deniycem dönüştürücü gelene kadar

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Merhabalar!

Benim Salcano Astro 270 SV em var.http://t1309.hizliresim.com/1f/d/sm8cz.jpg

Malum, birçok kişi gibi gidonun alçak olmasından dolayı el, kol ve bilek ağrısı çekiyorum. Üzerinde standart, ZOOM TDS-D345 3D Forged Alüminyum Gidon Boğazı var. Yaptığım araştırmalara göre Salcano'nun birçok modelinde bu gidon boğazı kullanılıyormuş. Ancak ölçüsünü internette de bulamadım, bisikletimdeki gidon boğazının sağını solunu incelemem neticesinde de bulamadım.

Mevcut gidon boğazı yerine ayarlanabilir bir gidon boğazı almayı planlıyorum. Ancak 31,8 mm mi, yoksa 25,4 mm mi almalıyım bilemedim.

(link)

(link)

Yardımcı olursanız minnettar olurum. Şimdiden teşekkürler.

Gidon capiniz ne ise ona uygun olani alin aksi takdirde gidon bogazi gidona uymaz.
Capi olcmek icin ip ile gidonun cevresini olcun daha sonra dairenin cevresi 2 pi r den hesap kitap isi :)

• Beğen
Tepkiler: Ali Sırıklıgil
Mesele de o ya; gidon çapını bilmiyorum. Bisikletin marka, model ve resmini onun için yükledim.

Herkese selam,

1 inch maşaya 1 1/8 inch uyumlu gidon boğazı takmak için adaptör var mıdır? varsa nerden temin edebilirim.

Yardımlarınız için teşekkürler...

Geri