kelepceli
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- veli
- Başlangıç
- 1981—82
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Bu sorun büyük bir soruna benziyor bence göbekteki dişlilerin işliyişiyle ilgili sorun var sorunu sram teknik servisi çözebilir gibime geliyor@nafara Benim bisikletimde, sram s7 vites sistemi var. Acank 4. vitese kadar vites yükselirken 4. den sonra düşmeye başlıyor yani, 7. vitese geldiğimde vites geri 1. vitese geçiyor. sorunun sebebi nedendir. Nasıl çözümleyebiliirim. Çok teşekkürler
Forumdan bu soruna çözüm çıkacağını zannetmiyorum. Kendiniz biraz kurcalayın belki düzelir. Videoları vardır youtube'da
Nexus 3 e bulaşma paranı sokağa atarsın Nexus 8 al rahat edersin Nexus 3 ün vites oranları çok yetersiz kalır 20 km hıza çıktıktan sonra pedal boşa dönmeye başlıyor bu yüzden bisikletten düşebilirsin bileklasik kontra pedal bisikletim için göbekten vites takmak istiyorum sizce nexus 3 (400tl) mü nexus 8 (950tl) tabi bu fiyata jant teli ve akort hariç kaldıgım yer çok dik rampa olmayan bir yer sizce hangisi iyi olur??
@ahsen2 ben 3 le 8 arasinda kaldım sizin dediğiniz bana çok mantıklı geliyor ama yapmisken acaba 8 mi diye düşünüyorum
Benim bisikletim nexus 3 tü yetersiz geldiği için nexus 8 e yükseltmiştim@ahsen2 ben 3 le 8 arasinda kaldım sizin dediğiniz bana çok mantıklı geliyor ama yapmisken acaba 8 mi diye düşünüyorum
@hidromek sizinki kaç vites ve bu ikinci bisikletim onun için çok masraf yapmak istemiyordum ama aslada satmayacağım değiştirmecegim bir bisiklet
@can_celik ayna kol değiştirdiğinde sanırsam zincir germek için aparatda takmak gerekiyor sadece göbekten vites yapılsa daha iyi bir görüntü olacak sanırsam.
Nexus 8 göbek alırken yanında CJ-8S20 kodlu tamamlayıcı küçük parçaları aldığınızdan emin olun.@hidromek internet sitesi olarak bir tek özceylanda buldum yarın bir arayıp konusacam 900 TL göbek tüm seti artı jant teli ve akort var jant kurmasını kendim yapicam