Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Göbekten Vitesliler Y.Y.D.

@nafara Benim SRam s7 vites sistemli bisikletim var. Ancak 4. vitese kadar normal vites atarken, 4 ten sonra 5, 6, 7 diye gideceği yerde, 3,2,1 diye gidiyor. yani vitesi büyütmeyip küçültüyor. Bu arızanın sebebi ne olabilir acaba.

Scudo
@nafara Benim bisikletimde, sram s7 vites sistemi var. Acank 4. vitese kadar vites yükselirken 4. den sonra düşmeye başlıyor yani, 7. vitese geldiğimde vites geri 1. vitese geçiyor. sorunun sebebi nedendir. Nasıl çözümleyebiliirim. Çok teşekkürler

@nafara Benim bisikletimde, sram s7 vites sistemi var. Acank 4. vitese kadar vites yükselirken 4. den sonra düşmeye başlıyor yani, 7. vitese geldiğimde vites geri 1. vitese geçiyor. sorunun sebebi nedendir. Nasıl çözümleyebiliirim. Çok teşekkürler
Bu sorun büyük bir soruna benziyor bence göbekteki dişlilerin işliyişiyle ilgili sorun var sorunu sram teknik servisi çözebilir gibime geliyor

@hidromek ben kaysedire de yaşıyorum. burda bu vitesten anlayan kimseyi bulumadım. Nasıl yardımcı olabilirsiniz

Forumdan bu soruna çözüm çıkacağını zannetmiyorum. Kendiniz biraz kurcalayın belki düzelir. Videoları vardır youtube'da

• Beğen
Tepkiler: kelepceli
Teşekkürler, biraz uğraşayım. Umarım çözüm bulurum. Yardımınız için teşekkürler@denizt

Bende de 7 vitesli bir bisiklet var, vites geçişlerinde bir sorun yok. Olduğunda kendim çözüyorum. Yani bu güne kadar böyle oldu. Vites ayarını yapmayı ve arka göbek dişlilerinin bakımını öğrendim. Ekran klavyesi kullandığımdan biraz yavaş yazıyorum. Sizlere bu konuda yardımcı olmak isterim.
Farklı şehirlerde olmamız nedeniyle, isterseniz telefonla da bilgi paylaşımı yapabiliriz, diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: ordi ve Tarik1967
@Hsahindag çok memnun olurum telefonunuzu yazarsanız arayabilirim. Benimki 05326338789

5324258616

• Beğen
Tepkiler: Tarik1967
klasik kontra pedal bisikletim için göbekten vites takmak istiyorum sizce nexus 3 (400tl) mü nexus 8 (950tl) tabi bu fiyata jant teli ve akort hariç kaldıgım yer çok dik rampa olmayan bir yer sizce hangisi iyi olur??
@ahsen2 ben 3 le 8 arasinda kaldım sizin dediğiniz bana çok mantıklı geliyor ama yapmisken acaba 8 mi diye düşünüyorum

Son düzenleme:
klasik kontra pedal bisikletim için göbekten vites takmak istiyorum sizce nexus 3 (400tl) mü nexus 8 (950tl) tabi bu fiyata jant teli ve akort hariç kaldıgım yer çok dik rampa olmayan bir yer sizce hangisi iyi olur??
@ahsen2 ben 3 le 8 arasinda kaldım sizin dediğiniz bana çok mantıklı geliyor ama yapmisken acaba 8 mi diye düşünüyorum
Nexus 3 e bulaşma paranı sokağa atarsın Nexus 8 al rahat edersin Nexus 3 ün vites oranları çok yetersiz kalır 20 km hıza çıktıktan sonra pedal boşa dönmeye başlıyor bu yüzden bisikletten düşebilirsin bile

@hidromek nexus 3 alıp 2 yaprak aynakol kullansam?

@hidromek sizinki kaç vites ve bu ikinci bisikletim onun için çok masraf yapmak istemiyordum ama aslada satmayacağım değiştirmecegim bir bisiklet
@can_celik ayna kol değiştirdiğinde sanırsam zincir germek için aparatda takmak gerekiyor sadece göbekten vites yapılsa daha iyi bir görüntü olacak sanırsam.

Merhabalar. Arkadaşlarında belirttikleri gibi, maddi imkanın var ise 8 vitesli göbek taktırman mantıklı olandır. Birde bisikletinin de buna uygun olması gerekir. Zincir gerdirme diye bir sorununda olmaz. Benim hayalim ise rohloff 14 vites olan teknoloji harikası bir ürün kullanabilmek.

@hidromek sizinki kaç vites ve bu ikinci bisikletim onun için çok masraf yapmak istemiyordum ama aslada satmayacağım değiştirmecegim bir bisiklet
@can_celik ayna kol değiştirdiğinde sanırsam zincir germek için aparatda takmak gerekiyor sadece göbekten vites yapılsa daha iyi bir görüntü olacak sanırsam.
Benim bisikletim nexus 3 tü yetersiz geldiği için nexus 8 e yükseltmiştim

@hidromek siz ne kadara mal etmistiniz ve nerden aldınız??

Ben yaptıralı yanılmıyorsam 4 sene oldu ama fiyatlar uçmuştur şimdi ben yanlış hatırlamıyorsam 600 TL civarına takılması dahil para harcamıştım şimdi haliyle fiyat daha yükselmiştir.Bu arada Konya da Özceylan bisiklette yaptırmıştım

@hidromek internet sitesi olarak bir tek özceylanda buldum yarın bir arayıp konusacam 900 TL göbek tüm seti artı jant teli ve akort var jant kurmasını kendim yapicam

• Beğen
Tepkiler: hidromek
@hidromek internet sitesi olarak bir tek özceylanda buldum yarın bir arayıp konusacam 900 TL göbek tüm seti artı jant teli ve akort var jant kurmasını kendim yapicam
Nexus 8 göbek alırken yanında CJ-8S20 kodlu tamamlayıcı küçük parçaları aldığınızdan emin olun.

• Beğen
Tepkiler: ibrahimguler
Geri