Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

Scudo
@DağlarHenüz almadıysan aliexpress den megene marka alabilirsin. 14.2$

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Dağlar bi bitmediniz hııı ant ve bluetooth özelliği olan her sensör bağlanır dağlarcığım

@Dağlar nede olsa ultegran var sen bi garmin sensörü al :))

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
arkadaşlar merhaba, bugün itibariyle iGPSPORT S80 Out-Front Bike Mount ile bisiklet bilgisayarı iGPSPORT ile ilgili seriyi tamamladım. bu seferki sipariş PTT'nin kargoyu başka bir yere teslim etmesi nedeniyle uzun sürdü. sağolsun kargoyu teslim alan kişinin aramasıyla kargomu teslim aldım. tomtop sağolsun ürünün yanında bu sefer tomtop
markalı araç şarj cihazı da yolladı.

IMG_0024.JPG

iGPSPORT bisiklet bilgisayarını takım olarak almak isteyen arkadaşlara yol göstermesi açısından sipariş detaylarına aşağıda yer veriyorum. toplamda 118,48 $'a mal olmuş bir ürün olarak herkese tavsiye ederim.

igpsport liste.png

Dosyalar

• upload_2018-2-23_15-1-42.png
    upload_2018-2-23_15-1-42.png
    29 KB · Okunma: 17
Benim Megane hız+kadans sensörü ilk başlarda hız sensörü olarak çalışırken şuan çalışmıyor. Sadece kadans sensörü olarak çalışıyor, yeşil ışık yanıyor ve yol bilgisayarı bunu görüyor ama tekeri döndürdüğümde tık yok maalesef. Çok kaliteli değil şuan ki aklım olsa daha kaliteli bir şey alırdım.

Edit: ilk başlarda dediysem 1 tur da kullandım sadece.

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
@bibisiklet Pili azalmış olabilir. Bana da Abdülkadir arkadaşımız gönderdi sağolsun tanıtana kadar göbeğim çatladı ama şuanda hız sensörü olarak sorunsuz kullanıyorum. Pili ikinci kez takıp çıkarınca hız sensörü modu aktif oluyor herhalde. Bakın hala emin olarak konuşamıyorum o kadar göbeğim çatladı.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@bibisiklet
Hocam onun hız ve kadans arası geçişleri çok zor, yani çok milimlik bir çevirmeyle yeşil yanıyor veya kırmızı yanıyor. Ben baya uğraştım onu ayarlamakla, pili bitmesin diye umut ediyorum yine uğraştıracak yoksa :D

@trainspotting35 Henüz 2 turda kullandım pili bitmez herhalde ki kadans olarak sıkıntısız çalışıyor. Kırmızı ışık yanınca kadans, yeşil yanınca hız sensörü oluyor cihaz. Ben de yeşil ışık yanıyor tamam sonra yol bilgisayarı da görüyor bunu o da tamam ama teker döndüğünde herhangi bir hız göstermiyor 0'da sabit. Telefon ile de denedim bu arada. Aliexpress'de yorumlara baktım bir kaç kişinin daha başına gelmiş aynı problem.

@bibisiklet Tam tersi değilmiydi ya bende kırmızıda hız sensörü sanki.

Tamam ben de cad var zaten ama spd kırmızıda bağlandı sanki.

@trainspotting35 ben de şüphe ettim satıcı detayından baktım aynı şekilde hocam.

Dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    91,3 KB · Okunma: 28
Vay arkadaş amma ballıymışım :D, ben hiç tanıtmamıştım aldığımda, direkt tanıdı iki sensörü de igs10. Üzerindeki ledleri de @trainspotting35 söyledi de öğrendim, ledi varmış :p

• Beğen
pili taktın baktın kırmızı çıkart tekrar tak baktın yeşil. hangi modu istiyorsan kullanıyorsun. olur öyle :p

• Beğen
Aleti hala bluetooth'tan bağlayamadım. Telefonun aramasında ısrarla çıkmıyor. Android versiyon 4.4 bu arada.

@furkantrojka
Lg g2 de de görmüyor malesef. Başka bir telefonda deneme şansın varsa dene yoksa adamlarla iletişime geç

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Az önce bir ilk gerçekleşti. Aramada çıktı ancak arama sona ermiyor. Cihaza tıklarsam da "Please wait" ekranında kalıyor.

@K-Pax
Tabi, aynen öyle. Hatta önce bluetooth'u etkinleştiriyorum. Sonra cihazı açıyorum. Uygulamayı açıp, aygıt menüsünden sağ üstteki aramaya tıklıyorum. Şu an arama ekranında iGS 10 diye gözüküyor ancak seçtiğimde lütfen bekleyiniz ekranında kalıyor.

Geri