Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@trainspotting35
Şarj moduna alınca oldu teşekkürler, şimdi starvaya atma kaldı

Scudo
haydaa nasıl iş bu o zaman almayayım ben ? pc ile uğraşmak istemiyorum

Okudukça bryton diyorum inşallah çözülür probleminiz

@isosel
Bir kez daha ispatladnı sanırım Çin malı elektronik cihaz alınmaz:D

Buğra hocama yazdım şimdi çözecek sıkıntıyı cinlilere yazıyor özelden.

@Adrenalin26 İPhone da yazılım sıkıntısı olmuyor mu sizce.

Ya da başka cihazlarda garmin full sıkıntısız bir cihaz mi? Biz elimizde olanların problemini biliyoruz yabancı forumlarda garmin problem yazıp okursanız daha net fikir Sahibi olursunuz.

@trainspotting35
7 YILDDIR ıPHONE KULLANIYORUM, tABLET masaüstü, cep telefonu, hiçbir sıkıntu yaşamadım..

Bu yaşanmayacağı yada kimsenin yaşamadığı anlamına gelir mi? Bence gelmez. O problem yaşayan insan asla İPhone alınmaz demesi saçma olur. Biz buna önyargı diyoruz.

İnşallah düzelir hocam, yeni aldığın kullanmaya başladığın cihazda böyle sıkıntılar çıkınca , ister istemez insan üzülüyor, boşunamı verik bu parayı diye

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Büyük ihtimalle server sıkıntısından kaynaklı bir problem gibi gözüküyor adamlara yazmayınca haliyle herşey yolunda sanıyorlardır. Buğra hocam dediğime bakmayın gerçekten İngilizce hocası kendisi ve igs den bir yöneticiyle Facebook’tan arkadaşmış. Kısa zamanda çözdürür sıkıntıyı.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@Adrenalin26
Benim mallar hep çinli :)

@Buğra C Akşam dükkandan çıkarken Çinlilerden birisi yanlışlıkla bizim serverın şalterini indirmiş. Buğra hocam yazınca evi yakın olan birisi gidip şalteri açmış. Bu hatalarından dolayı 28 martta Ali'de bize özel indirimler olacakmış. Sonrasında biraz muhabbet edince siz de ekonomi çohhhh eyi indirim yok size demişler. Şaka birtarafa 28 martta indirim olacakmış gerçekten. Bize özel değil ama herkeşlere.

Ben strava ile açılış yaptım eski kayıtları gösterdi ios app te
Daha önce kendi account ile girdiğimde hataların bir kısmı devam ediyordu

@Melih Çolak
28 martı bekle derim;şunun şurasında ne kaldı.Bu Çinlilerin sağı solu belli olmaz iyi bir indirim patlatırlar.

@hamlet2006 Süleyman Bey Melih Bey'in profil fotosundan da anlaşılacağı gibi biraz sabırsız. 1 ay bekleyemez bence. Foto da hadi çekte bisiklete binelim der gibi çıkmış. :):)

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
bu arada dolar aldı başını yürüdü durdurabilene aşk olsun :acpsnr:

• Beğen
@hamlet2006
Elimdeki cihazı sattım üstüne de uç.beş ekleme yapıcam fazlada vermek istemiyorum o yüzden :)

@trainspotting35

Hehehe :) biraz öyle sabırsızım ve heyecanlı yapım var

• Beğen
Uygulama açılmaya başladı fakat tekrar login olmamı istedi. Bu sefer de hiç bir bilgi gözükmüyor ekranda.Uygulama bi cortlamış gibi ama IGPSPORT candır. Tüm elektronik cihazlar gibi, arıza yapabilir, doğru göstermeyebilir ama bu aralıklarda fiyat/performans açısından başarılıdır. Namı diğer fakir garminidir.

Geri