Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@Özgür A Talep olursa derken fatura düzenleyecekler ama az olacak galiba tam anlayamadım. Umarım vergi olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Literary
Scudo
Siteye girişimde 5 dolar gibi bir depozito istiyor (IGS50E için),ondan sonra 280 TL gibi bir rakama inecek, doğrumu anlıyorum acaba...

@trainspotting35 Geçen sene 1200 liralık robot süpürge aldım ve sorunsuz ulaştı. Bu sene de 5er 10ar dolarlık ürünler aldım post nl ile maksimum 15 günde elime ulaştı, aliexpress kargolarından daha hızlıdır. Zaten sigorta yaptığınız için kaybolsa bile tam para iadesi var.

@trainspotting35 gearbestten daha önce arka ışık siparişi vermiştim ancak ışık için kargo bilgileri bildiğiniz 15 gün gecikmeli görününce ışık bana gelmeden geri dönüş yoluna çıkmıştı ancak oldukça ilgili olduklarını gördüm ve hiç problem yaratmadan ücret iadesinde bulundular. Olan bizim $2 kargo ücretine oldu :D

Anlık olarak yükseliş kazancını görmek istiyorum.Eğim değil turdaki toplam tırmanışım. Bunu igs 50E de görebiliyor muyum. Eğer tur sonunda değil de anlık olarak görülebiliyorsa igs 50E işimi görüyor aksi takdirde igs618 almam gerekecek. İgs50 kullanıp bu özellik hakkında bilgisi olan var mı?

@Gökhan A.. Gorulebiliyor diye biliyorum ama yuzde yuz emin degilim. Yarin kontrol edip net olarak buradan yazarim.

@erdemalp youtube'da izlediğim videolara göre AST yazan kısımda var gibi görünüyor. sipariş vermeyi düşünüyorum. Fakat elimdeki igs10 modelini satamamak korkutuyor.

Bende 618 aldım gitti kargo takipi sigortalı olarak 479 TL ye geldi... Vergi çıkarsa sanırım bir 85 kadar + ödeme yapmak gerekiyor..bundan sonraki süreç sadece TR ye girmekte kalıyor,ilk yurtdışı alışverişim umarım bir sıkıntı olmaz,

@bilalfidanboy Hayırlı olsun dün verdim siparişi ama halen paketlenmedi toplu halde gönderecekler herhalde. Buradan Gearbest siparişi veren arkadaşlar bilgilendirme yaparsa süper olur. Mesela kargoya verildi, Türkiye'ye giriş yaptı, teslim aldım gibi. Hepimiz kıyaslama yapma şansı yakalarız.

@trainspotting35 benim hepinizden daha çok yardıma ihtiyacım var malum ilk yurtdışı alışverişim, şaka bir yana dediğiniz gibi kargo süreci ve tr girişi sonra işleyiş ile ilgili paylaşım yapılırsa makbule geçer....

Ben de aldım dün akşam 618. Bir 618 furyası gidiyor forumda bakalım :D mesaj atalım da pakete 20$ yazsınlar bari :islik:

@Gringo1903 Benim için igs618 in artıları. Renkli ekran, di2 desteği (5 sene sonra), powermetre desteği (5 sene sonra belki), içine harita atıp navigasyon haline dönüşmesi (strava dan min yükseltili rota oluşturdunuz gideceğiniz yere indirin dosyayı atın içine şuradan mı buradan mı derdi yok). En istediğim işime yarayacak özelleştirilebilir ekran ve iki bisiklet tanıtma. (Hem yol, hem katlanır bisikletim de kullanabileceğim) Harekete duyarlı olması (Yazılım ile ileride kaza anında bilgi verme özelliği gelebilir belki Garmin gibi).

@Gringo1903 Artık istesenizde 440 tl den alamazsınız. İndirim an itibarı ile bitti.

• Beğen
Tepkiler: Gringo1903
Ben son 20 dk kala aldım, an itibarı ile alacak kişilere maliyeti 711 TL ve şu bu(kargo+sigorta) derken 800 liraya gelecek..hayırlısı olsun alanlara... Cihaz elime geçtiğinde tek yapmam gereken şey açıp kullanmak değilmi.. Nabız bandı ant Bluetooth sonuçta destekliyor ve bende var . Sadece İlerde kadans+hız sensörü ile full yaparım artık.

Geri