Scudo Sports

GPS'li Bisiklet Bilgisayarı Igpsport IG20E İncelemesi

@Mhmm@ Segment olayı ve anlık navigasyon dışında bence extra bir avantajı yok gibi. Igs618 candır. Ali den benim igs618 yola çıktı haftaya bende olacak gibi.

Scudo
@trainspotting35
Hadi bakalım gene bizden önce alıcaksın galiba :)

Benim s80 başakşehirde görünüyor kaç gündür gelemedi
Kadans ve hız sensörü havayolunda
Nabız sensörü daha yeni kargolandı
Cihaz da havada geliyor :)

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
İnşalah daha iyileri bizlerin olsun ama bu döviz böyle arttıkça almak çok zor

@Mhmm@
kim ukim pim gibi yerlerden allah korusun benim igs10 çinden 5 günde geldi 20 günde pttden alamadım hepsini gezdi cihaz

@Mhmm@ Şikayetvar üzerinden yazdım siteden attım sadece bu konu için üzgünüz diyorlar anlamadım gitti iptal edilse edicem

@mertgulkokan
Hayırlı olsun. Ziya'nın sayacı siz mi aldınız?

@Utkubaba
Şikayet vardan bişey çıkmaz,
siparişi verdiğinizde sipariş onaylandı sipariş numaranız şu diye bi bidirim aldınız mı. o anı iyi hatırlayın, ekran görüntüsü almış mıydınız, öyle bi bidirim almadıysanız banka parayı nasıl çekti. Enteresan sorular

@Mhmm@
Muhtemelen öyle. Mailleri ve bankadan son işlemleri kontrol etmekte fayda var.

IMG_20181128_233611.jpg @Utkubaba hocam, misafir olarak alışveriş yapmışsın bunu belirterek iletişime geçersen sorun çözülür hatta sorun yok rahat ol:kedicik:

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Bu arada gearbestten aldığım igs kadans sensörü dün akşam elime ulaştı.Türkiye öncelikli kargoyu seçmişti kendiliğinden, 19'un da vermişlerdi kargoya. Igs618' de bugün muhtemelen ülkeye giriş yapacaktır. Haftaya pazartesi elime geçer sanırım o da.

@Gringo1903 hayırlı olsun Kadans sensörünüz
IMG_20181129_110432.jpg
Benim cihaz hala sevkiyat için hazır 4 gündür bi uçağa atamadılar

Konuyu çok dağıtmadan ben de şu ara gidon bandı, sele, şapka bakıyorum aliexpress te bi kaç tane buldum ama selenin kırık fotoğraflarını görünce bi soğuma geldi.
Aliden bişey alınacaksa marka çakması değilde rockbros gibi kendi marka olmuş firmalar tercih edilmeli xiaomi ve huawei en iyi örnek igpsport da çin galiba

Benimde 618 istanbula girmiş,aliexpresten aldığım sensörlerde sanırım TR de ve gümrük aşamasında... İnşallah haftaya tüm parçalar elimde olacak...

Geri