Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Gravel bisiklet sayfası

(link) bir şey var ama az para değil. Ben, duvar askı aparatı kullanarak yaptım.
bakayım bende alcam heralde bi stand felan. lazım oluyor eksikliğini hissediyorum bazen.

Scudo
(link) bir şey var ama az para değil. Ben, duvar askı aparatı kullanarak yaptım.
çok buda. ahşaptan yapabilir miyim acaba diye düşünüyorum bende. köydeki inşaattan epey kereste kaldı :D siz paylaşınca bakarım belki bende bişeyler uydururum.

• Beğen
Tepkiler: Mert Ali
Dün akşam tamir standını soran arkadaşlar için fotoğraf atıyorum. Eldeki malzemeler ile yaptığım tamir standı. İş yerinde, inşaat zamanından kalan demir ayaklar vardı. Onlardan bir tanesine civata ile kutu profil taktım. Kutu profile de belirli aralıklarla delikler deldim ki gerektiği zaman yüksekliği ayarlayabileyim. Bir tane de duvar askısını profile civata ile takıp, hepsini siyaha boyadım. Alttaki ayak ağır olduğu için
çok dengeli oldu.
Bu arada, yeşil MTB (Küheylan) satılık 😀IMG_20210113_084048_1.jpgIMG_20210113_084104.jpgIMG_20210113_084118.jpgIMG_20210113_084407.jpgIMG_20210113_084233.jpg

Dün akşam tamir standını soran arkadaşlar için fotoğraf atıyorum. Eldeki malzemeler ile yaptığım tamir standı. İş yerinde, inşaat zamanından kalan demir ayaklar vardı. Onlardan bir tanesine civata ile kutu profil taktım. Kutu profile de belirli aralıklarla delikler deldim ki gerektiği zaman yüksekliği ayarlayabileyim. Bir tane de duvar askısını profile civata ile takıp, hepsini siyaha boyadım. Alttaki ayak ağır olduğu için
çok dengeli oldu.
Bu arada, yeşil MTB (Küheylan) satılık 😀253782 dosyayı görüntüle253783 dosyayı görüntüle253784 dosyayı görüntüle253785 dosyayı görüntüle253786 dosyayı görüntüle
Elinize sağlık guzel olmuş 😀
Küheylan kaç jant ne kadar istiyorsunuz

çok dengeli oldu.
Bu arada, yeşil MTB (Küheylan) satılık 😀253782 dosyayı görüntüle253783 dosyayı görüntüle253784 dosyayı görüntüle253785 dosyayı görüntüle253786 dosyayı görüntüle

Güzel olmuş. Ooo sizin Gravelin tekerlekler bombaymış hakikaten. :)
Ben de bisikleti evde havada tutmak için basit minimal ve şık bir duvar askısı arıyorum. Şöyle bir şey buldum. Sadece zahmetli işte, duvarı del, dübel koy falan.
Yoksa bu standlar anlam veremiyorum ama çok pahalı. Zaten evin içinde de çirkin olur.

Screen Shot 2021-01-13 at 12.35.33.png

Güzel olmuş. Ooo sizin Gravelin tekerlekler bombaymış hakikaten. :)
Ben de bisikleti evde havada tutmak için basit minimal ve şık bir duvar askısı arıyorum. Şöyle bir şey buldum. Sadece zahmetli işte, duvarı del, dübel koy falan.
Yoksa bu standlar anlam veremiyorum ama çok pahalı. Zaten evin içinde de çirkin olur.
Gravel Kingler daha gelemedi ,bu lastikleri de karda kışta,arazide falan sürmek için daha dün akşam aldım(belki kar yağar umudu ile) . Daha sürmek nasip olmadı.
Bu standı iş yerindeki klima santraline koydum,orası müsait olduğu için tamir,bakım,temizlik gibi işleri orada yapıyorum. Ofisin duvarında da Minoura'nı bir askısı var,normal zamanlarda ofiste duruyor. Salona koyuyor olsam,yine Minoura'nın askısını koyardım,kask takma yeri var,hem de kadro şekline göre yatay düzlemde açısı ayarlanabiliyor.

Gravel Kingler daha gelemedi ,bu lastikleri de karda kışta,arazide falan sürmek için daha dün akşam aldım(belki kar yağar umudu ile) . Daha sürmek nasip olmadı.
Bu standı iş yerindeki klima santraline koydum,orası müsait olduğu için tamir,bakım,temizlik gibi işleri orada yapıyorum. Ofisin duvarında da Minoura'nı bir askısı var,normal zamanlarda ofiste duruyor. Salona koyuyor olsam,yine Minoura'nın askısını koyardım,kask takma yeri var,hem de kadro şekline göre yatay düzlemde açısı ayarlanabiliyor.

O zaman sizi Bursa'ya bekleriz, Uludağ hazır karlı sürüşler için. :)

O Minoura dediğinizin modeli fotoğrafı falan var mı, bakayım ben de?

O zaman sizi Bursa'ya bekleriz, Uludağ hazır karlı sürüşler için. :)

O Minoura dediğinizin modeli fotoğrafı falan var mı, bakayım ben de?
Yaza doğru bir Bursa planım var ama bu kış zor :)
Bendeki siyah modeli, şans eseri 2. el bulmuştum.
(link)

• Beğen
Tepkiler: ShaManicTea
200 mu :hihi:@Burak Altaç

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
burdaki bayi ayın 15 i gibi açıklanır şubat ortasınada dağıtmaya başlanır diyordu. bakalım yarın fiyatlar çıkacak mı

• Beğen
Hayırlı olsun 😄
Park ayağım (link)
Pompam bu hiç uç değistirmeden presta ve shreder valf uyumlu ve baya kullanişlı (link)
Park ayağının 2. Kısmı bisiklete uymuyor onu çıkarıp arka fren kablosunun sabitleme yerinin bir önüde taktım hiç bir sıkıntısı yok253711 dosyayı görüntüle253712 dosyayı görüntüle253713 dosyayı görüntüle253715 dosyayı görüntüle
Kauçuk içi altından gecirdim kablonun saglam tutuyo253716 dosyayı görüntüle
Nacizane telefon tutucum el yapımı hiç düşürmedi maşallah

@Mert Ali Park ayağını fren kablosunun önüne takıp da pedalın çarpmasını nasıl engelliyorsun acaba? Milimetrik mi ölçtün naptın? :D

Ben aşağıdaki gibi böyle yapabildim. Ki ona rağmen pedala çok yakın duruyor. Ayrıca ne kadar sıkarsam sıkayım eğiliyor gibi geliyor. Gıcık bu park ayağı biraz.

IMG_6431.jpg

@Mert Ali Park ayağını fren kablosunun önüne takıp da pedalın çarpmasını nasıl engelliyorsun acaba? Milimetrik mi ölçtün naptın? :D

Ben aşağıdaki gibi böyle yapabildim. Ki ona rağmen pedala çok yakın duruyor. Ayrıca ne kadar sıkarsam sıkayım eğiliyor gibi geliyor. Gıcık bu park ayağı biraz.

253966 dosyayı görüntüle
Yam arkasına alınca çarpmıyor bide boyunuda ayarlarsanız hiç bişey olmuyor sizinki şuan biraz arkada benimkine gore dediğim gibi yapın ama kadro boyuda fark ediyor olabilir.
Kullanmamişsınız bisikleti daha galiba

Yam arkasına alınca çarpmıyor bide boyunuda ayarlarsanız hiç bişey olmuyor sizinki şuan biraz arkada benimkine gore dediğim gibi yapın ama kadro boyuda fark ediyor olabilir.
Kullanmamişsınız bisikleti daha galiba

Evet geriye çekmek zorunda kaldım, pedala değiyordu, bilemedim. Böyle kalsın ne olur ki, kabloya da değmiyor zaten tam boşlukta. Boyunu ayarladım aslında, kadro 50 cm.

Sorma yaa :( aldım getirdim Bursa'ya. Geldiğimden beri yağmur, çamur, şimdi de kar. Daha 1 km yapamadım, yanımda yürüdü sadece, gıcır gıcır duruyor hala. Haftaya Salı çıkabileceğim gibi görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Evet geriye çekmek zorunda kaldım, pedala değiyordu, bilemedim. Böyle kalsın ne olur ki, kabloya da değmiyor zaten tam boşlukta. Boyunu ayarladım aslında, kadro 50 cm.

Sorma yaa :( aldım getirdim Bursa'ya. Geldiğimden beri yağmur, çamur, şimdi de kar. Daha 1 km yapamadım, yanımda yürüdü sadece, gıcır gıcır duruyor hala. Haftaya Salı çıkabileceğim gibi görünüyor.
Yagmur camur kar graveli durdurmaz, atin kendinizi sokağa 😇

Ben de burada kar yağsa da karda sürsem diye dört gözle bekliyorum :)

• Beğen
Geri