Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

@Teoman Ağır Antalyadaki g2nin sahibi ile bisiklet için muhtemelen salı günü görüşeceğim. Dilerseniz sizede görüşme sonrası bilgi verebilirim.

Scudo
@cagatay17
Carraro, g-one ları iç lastikli olarak mı gönder miş yoksa iç lastiksiz(+ patlak önleyici sıvı) olarak mı?
İç lastikle göndermişlerse, tavsiyem içlastiksiz dönüşümü yapmanız.
Ben de şu an g-one lastik kullanıyorum. Performans ve konfor yönünden çok iyi ama patlamaya karşı pek dayanıklı değil.
İlk başta iç lastikle kullanıyordum(diken vs. ye dayanmıyor.). Daha sonra içlastiksiz+patlak önleyici sıvı ile kullanmaya başladım.
İç lastiksiz daha da konforlu oluyor.
nasıl yani g2 üzerindeki tubeless olarak mı kullanılıyor?

Corelli Goat 2.0 ı satan kişi hiç hoşuma gitmedi o yüzden o bisikletten vazgeçiyorum.
Ne fatura var, ne özelliklerini biliyor, açıklamaya da bir şey yazılmamış. Kullandığı şeyin vites sayısını bilmeyen adamdan bisiklet almam.
Gravel G2 için görüştüğüm diğer kişi 6.5k istiyor pazarlıksız. O da bir tık fazla geldi...
@Teoman Ağır Antalyadaki g2nin sahibi ile bisiklet için muhtemelen salı günü görüşeceğim. Dilerseniz sizede görüşme sonrası bilgi verebilirim.
Güzel olur teşekkür ederim :)

Son düzenleme:
Bende nakit olsa 2. Elde alırdım. Bisikletcıye elden taksıy yapacağım için sıfır aldım. Salgın olmasa 2. El almıstım sıfıra para vermeye gerek yok :D

6 düşük değil 4300 e kacırdım ben :)

52 bence sana ıdeal tam olur. Ben 174 78 ölçülerle 50 alacağım. Arkadaşından al bı 40-50 km sur :) ama suda var hangı bısıkletı surersen sur ılk surmede agrı yapar sagında solunda onuda düşün. Mesela ıkı gun önce 25 km surdum sportıve 224 u uzun zamandır surmedıgım ıcın biraz agrı yaptı totoda :)

52 kadro cok var ılanlarda. 50 hıc yok mesela. İkinci elın bır avantajıda satarken zararın az olur. Bellı mı olur belkı sevmezsın baska bı modele yonlenırsın.

Siz nasıl sıfır sipariş verebildiniz hiç yok etrafta?

Corelli Goat 2.0 ı satan kişi hiç hoşuma gitmedi o yüzden o bisikletten vazgeçiyorum.
(İlan No: 899022269)
Ne fatura var, ne özelliklerini biliyor, açıklamaya da bir şey yazılmamış. Kullandığı şeyin vites sayısını bilmeyen adamdan bisiklet almam.
Gravel G2 için görüştüğüm diğer kişi 6.5k istiyor pazarlıksız. O da bir tık fazla geldi...

Güzel olur teşekkür ederim :)
Ben bu tür kişilerin muhtemelen çalıntı bisiklet sattığını düşünüyorum.

nasıl yani g2 üzerindeki tubeless olarak mı kullanılıyor?
Carrarorun üzerindekiler içlastiksiz uyumlu mu emin değilim. schwalbenin sitesine baktığımda bazı modeller uyumlu bazıları uyumlu değil görünüyor.
Tam model numarasına bakmak lazım. TL yazıyorsa içlastiksiz kullanılabilir.

Carrarorun üzerindekiler içlastiksiz uyumlu mu emin değilim. schwalbenin sitesine baktığımda bazı modeller uyumlu bazıları uyumlu değil görünüyor.
Jantlar uyumlu değil diye biliyorum ben

lastik uyumlu sitesine baktım. TL easy galiba
Jantlar uyumlu değil diye biliyorum ben
bant ile felan yapılıyormuş galiba acaba sadece bant kurtarıyor mu ? bazıyorumlara baktım kurtarıyo demişler ama carraroda yapan deneyen yok heralde.

hocam ilanda fatura mevcuttur yazıyor ama nasıl bir fatura bilmiyorum.
Satıcı “Faturasını temin etmem çok zor” dedikten sonra “almaktan vazgeçtim” yazdım.
Bundan sonra eklemiş o yazıyı, dün yoktu.

Spd kullanan arkadaşlar başlangıç için tavsiye verebilir misiniz

Spd kullanan arkadaşlar başlangıç için tavsiye verebilir misiniz
Crankbrothers Candy1 pedal ve decathlon st 100 ayakkabı. Çamur, çapanda pedallar tıkanmıyor. Ayakkabı zaten hiking ayakkabısı modunda ve bol molalı uzun turlarda da rahat ettiriyor.

Maliyetler de çok uygun.

@Teoman Ağır Benim bisikletimin de faturası yok ve şuanda ilanda. Faturasını ilerde satmayı düşünmediğimiz için elimizde tutmadık. Garanti belgesi mevcut ama. İçerisinde alındığı tarih ve bayinin kaşesi falan hepsi var. Fatura olmadığı için bisikleti almaya gelen kişi caydı gitti çok saçma bir durumdu. Nedir bu milletteki fatura derdi anlamam ki garanti belgesi var ve içinde bilgiler yazıyor daha ne istiyorsun? Gerçi karşıdaki insanın cahil olduğu her bakımdan belliydi

Konunun sizinle alakası yok güvenmemekte haklısınız. Ben sadece sinir olduğum bir konuyu belirtmek istedim.

• Beğen
Tepkiler: Serrchi
Crankbrothers Candy1 pedal ve decathlon st 100 ayakkabı. Çamur, çapanda pedallar tıkanmıyor. Ayakkabı zaten hiking ayakkabısı modunda ve bol molalı uzun turlarda da rahat ettiriyor.

Maliyetler de çok uygun.
Çok teşekkürler. Peki crank brother yerine shimano 500 veya 520 nasıl yani biliyorsanız

@Teoman Ağır Benim bisikletimin de faturası yok ve şuanda ilanda. Faturasını ilerde satmayı düşünmediğimiz için elimizde tutmadık. Garanti belgesi mevcut ama. İçerisinde alındığı tarih ve bayinin kaşesi falan hepsi var. Fatura olmadığı için bisikleti almaya gelen kişi caydı gitti çok saçma bir durumdu. Nedir bu milletteki fatura derdi anlamam ki garanti belgesi var ve içinde bilgiler yazıyor daha ne istiyorsun? Gerçi karşıdaki insanın cahil olduğu her bakımdan belliydi

Konunun sizinle alakası yok güvenmemekte haklısınız. Ben sadece sinir olduğum bir konuyu belirtmek istedim.
Fatura konusu bence cok da onemli degil. Ancak garanti belgesi işlenmemiş ise fatura garanti baslangici olarak isinize yarar. Onun disinda tek endise calinti durumu olabilir. Onu da biraz bisikleti satin alacaginiz kişinin sosyal medya, strava vs hesaplarina bakarak/isteyerek anlayabilirsiniz diye düşünüyorum.
Benim G2 nin faturasi 7 ay sirt cantamda bir suru evragin arasinda kırışıklıklar icinde kalmıştı, bir ara aklima geldi de cikardim çekmeceye koydum. Garanti belgesi islenmisti ama zaten onun da suresi Carraro icin 2 yıl.

Merhaba Arkadaşlar, Carraro gravel modellerinin jantlarındaki renkli olan kısım sticker tarzı bir yapıştırma mı ? Yoksa jant 2 renk olarak mı boyalı ?

Fatura konusu bence cok da onemli degil. Ancak garanti belgesi işlenmemiş ise fatura garanti baslangici olarak isinize yarar. Onun disinda tek endise calinti durumu olabilir. Onu da biraz bisikleti satin alacaginiz kişinin sosyal medya, strava vs hesaplarina bakarak/isteyerek anlayabilirsiniz diye düşünüyorum.
Benim G2 nin faturasi 7 ay sirt cantamda bir suru evragin arasinda kırışıklıklar icinde kalmıştı, bir ara aklima geldi de cikardim çekmeceye koydum. Garanti belgesi islenmisti ama zaten onun da suresi Carraro icin 2 yıl.
Bisiklet 2020’de alınmış, ilanda “çok az binildi” yazıyordu. Hadi 1-2 senelik olsa takmam da yeni almışken belgeyi suratıma vurması lazım.
Zaten G2 hayallerim de bu gidişle yalan olacak. Uygun kadro ile uygun ilan bulamıyorum.

Satın alındığına dair herhangi bir belge benim için yeterli olur. Küçükken bisikletimi çalmışlardı o konuda biraz hassasım :)

Geri